Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor airco installeren:

Airco installeren

Graag zou ik willen weten wat het installeren van mijn split airco (Hisense CA35YR01) gaat kosten. De bedoeling is dat deze beneden in de woonkamer komt aan de achterkant. Daar moet tevens een gat naar buiten komen voor de leidingen. Ook zal er bij het geaarde stopcontact een klein gat naar buiten gemaakt moeten worden met een leiding naar de buitenunit. Ik heb reeds een muurdoorvoerkap, montagekanaal (2x1m) en koppelstuk in huis. Het zou fijn zijn als deze ook gebruikt kunnen worden. Ik verneem graag spoedig van u.
Onze klant uit Huijbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco installeren uit heel Nederland:

Airco installeren

Het installeren van een TCL 12000 BTU airco. Airco units, koper leiding (5 meter welke ingekort dient te worden), buitenbeugel, bekabeling zijn aanwezig. De binnenunit is bevestigd, er dient nog een gat te worden geboord door een buitenmuur alwaar de buitenunit geplaatst moet worden. Klus omvat het plaatsen, en in bedrijfstellen (incl. vacumeren en afvullen met R32).

Airconditioning installeren

Ik wil een Tristar split unit airco AC5426 3,2kw kopen bij Praxis (1 buitenunit en 2 binnenunits) en deze laten monteren/ installeren.

Airco installeren

Qlima split airco SC5225 installeren. Ik koop de airco zelf bij Praxis

Airco installeren op zolder

Ik wil een airco split unit installeren op zolder. Graag ben ik ook opzoek naar een partij die het ook kan leveren. Graag all inclusief leveren en instaleren en alles gespecificeerd.

Diverse werkzaamheden nieuwe woning

Binnenkort nemen wij de intrek in een nieuwe woning aan de Platte Driedijk in Hoogvliet. Verdieping: 1. Herstellen van een losliggende vensterbank; 2. Vervanging dakbedekking (dakranden, eerste 80 cm.); 3. Repareren/vervangen stalen hekwerk en voorstel eventuele alternatieven; 4. Verwijderen vervuiling onder de daktegels. Begane grond: 1. Vervanging kunststof schroten/aftimmering in berging en badkamer door sauswerk; 2. Inkorten deur of plaatsen ventilatierooster in douche en meterkast t.b.v. verbetering van de ventilatie; 3. Vervangen douchebak en daarna terugplaatsen douchescherm, daarna tenminste 1-zijdig kitten; 4. Plaatsen van 3 extra groepen met 1 aardlekschakelaar in de groepenkast inclusief leidingwerk naar geaard stopcontact (vaatwasser, airco en wasdroger); 5. Vervanging van de bitumen dakbedekking; 6. Vervangen van de dakranden (eerste 80 cm vanaf de randen, betreft alleen het gedeelte boven de woonkamer) 7. Verbeteren bevestiging gevelbekleding (hout) boven de woonkamer; 8. Vervanging houten gevelbekleding aan de dakterraszijde; 9. Vervanging onderdorpels en een deel van de stijl (houtrot aantasting); 10. Aanbrengen van een co-melder in slaapkamer 1e verdieping; 11. Aanbrengen rookmelders entreehal en overloop; 12. Installeren ringbel of andere beveiliging t.b.v. voordeur. Wij verzoeken u offerte uit te brengen voor bovenstaande klussen, gespecificeerd naar item op de lijst.

Split airco monteren

Ik heb een split airco bij Praxis gekocht en zoek nu een montage service om deze te installeren.

Installatie single split airco

Ik wil op zolder kamer een single split airco installeren (https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/luchtbehandeling/airconditioners/qlima-split-unit-airco-sc5248-4-6kw/5688692#specs). Deze airco krijgt de buitenunit op het platte dak. Verwacht dat leidingen het best door de binnenmuur en dan door de ventilatieschacht naar het dak kan. Door deze schacht lopen ook de kabels van de zonnepanelen. Wat zijn de kosten voor het ophangen, leggen van de leidingen en installeren van deze airco (inclusief onderdelen)? Ps. De zolder is te bereiken met een trap vanaf het dak van de 1e verdieping.

Airco installeren

We willen de woonkamer ( L- vormige kamer ) verwarmen én koelen, de oppervlakte is 55 m². De hoogte is 2,80 m². Graag offreren levering en installatie. We willen een kwalitatieve duurzame airco unit hangend tegen de muur, niet inbouw, die de ruimte in m³ goed kan verwarmen en koelen. Vanwege de zonnepanelen die we nog laten installeren kunnen we de ruimte goed verwarmen. Indien het reinigen van de lucht met de airco qua meerprijs of hetzelfde is kunt u die ook offreren. Graag uw advies en merk keuze. Bedankt alvast.

Multi split airco leveren en plaatsen

Beste, Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het installeren (en eventueel aanschaffen) van een Panasonic Etherea Multi split DUO airco systeem met bediening via WiFi. Betreft een moderne tussenwoning in Hoogvliet goed geïsoleerd en opgeleverd in 2011. Situatie gewenst: 1 Buitenunit op wandbeugel in de achtertuin 1 Wand unit woonkamer met grote schuifpui (+45m2) 1 Wand unit zolderkamer met schuindak en 1 kantelraam (+20m2) Plaatsing: Zo spoedig mogelijk. Eventueel is een advies afspraak op locatie ook mogelijk.

Aanschaffen en installeren van doorstroomboiler

Ik wil graag van het gas af. Gebruik nu een Airco om te verwarmen. Daarnaast infrarood voor bijverwarming. We gebruiken warm water alleen voor douchen, twee personen. We willen een keer per week douchen en vier keer per jaar in bad. Graag willen we een totaalprijs inclusief kosten aansluiten voor doorstroomboiler. Ook willen we graag inzicht in gebruik per jaar met bovenstaande gegevens. Als de CV gedemonteerd moet worden laat ik deze graag door de vakman afvoeren.

Partners

Partners van Casius