Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor maatwerk kasten in elkaar zetten:

Maatwerk kasten in elkaar zetten

I am going to buy a closet and need someone to assemble it. The closet will be 4 by 2 meters.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor maatwerk kasten in elkaar zetten uit heel Nederland:

Storemax schuifdeur maatwerkkast

Vervanging garderobe kasten en inbouwen. Ik bewoon een 4 kamer appartement. In de gang bevindt zich bij binnenkomst inbouw (kleding) kasten. Een combinatie van leg- en hang. Deze moeten worden vervangen door een model Inbouwkasten compleet met zijpanelen, uitrekbare legplank, schuifdeuren, laden, achterwand, grenst aan de grote slaapkamer. Het geheel is maatwerk. De buiten maten zijn ongeveer: 4 bovenkasten in cm : 250 (b) x 200 (h) x 57 (d) Kledingkasten (een geheel) : 250 (b) x 200 (h) x 57 (d), inclusief 1 meterkast.

Keuken restylen

We willen onze keuken laten restylen, hebben dus een tekening inclusief verlichtingsplan nodig, een meubelmaker, maar ook nieuwe kasten en apparatuur. Misschien ook nieuwe tafel. De indeling en de landelijke sfeer moeten behouden blijven, maar er moet meer licht en rust in het ontwerp komen, eventueel meer naar het 'industriële'. Massief houten deuren. Het moet moderner. Liefst met ingebouwde plafondspots boven het aanrecht en boven de bakstenen muur. Die bakstenen muur mag blijven maar dan wel met een moderne eventueel industriële 'finish'. Vloer willen we niets aan doen. Kleurstelling afgezien van terra cotta vloer en bakstenen muur, grijs, zand, wit. Kastfronten zo rustig mogelijk, dus geen reliëf, kleur ook rustig, wel liefst hout. Voor het blad zitten we aan beton of beton light te denken. Niet geheel maatwerk maar timmerwerk is wel nodig voor aanpassingen. Levering over drie tot zes maanden.

Maatwerk hoekkast maken

Wij hebben twee kasten, in verband met verbouwing moet er een nieuw kast komen in dezelfde stijl. Het gaat om een hoekkast van 160 cm breed, 70 cm diep. En dan de andere zijde van de kast 140 cm breed, (dus 70 cm extra) en ook 70 cm diep. L vormig.

Maatwerk kast van steigerhout maken

Heer/mevrouw, Ik wil een kast laten maken van steigerhout voor in een showroom. De afmetingen zijn: - hoogte 110 cm, - lengte 155 cm, - diepte 70 cm. In de lengte van 155 cm wil ik twee lades aan de bovenkant van de kast en daaronder twee kasten met een deur. Ik wil graag een offerte voor deze kast met materiaal in bezit en zonder materiaal in bezit. Ik heb in de bijlage een voorbeeld van een steigerhout kast, hoe ik het eigenlijk wil hebben.

Slaapkamers en badkamer maken op zolder

Voor ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar een vakman die na de oplevering, onze zolderverdieping wil gaan indelen. Wij willen er een kleine badkamer met wastafel en douche maken, 2 slaapkamers en een overloop, waarop ook de wasmachine en droger komen te staan. Op een deel van de zolderverdieping moet een vlizo zolder komen met een vlizo trap. Gedetailleerde tekeningen hiervoor zijn aanwezig. We zijn op zoek naar een offerte voor het maken van de slaapkamers inclusief verwarming, elektra punten en lichtpunten. Ook willen we aan de achterkant een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 1800 mm. (vergunning hiervoor is niet nodig). Op de voorkant van het huis is de dakkapel standaard geleverd bij de woning, deze hoeft dus niet meegenomen te worden in de offerte. Daarnaast willen we ook inbouwkasten op 1 van de slaapkamers laten maken en een maatwerk bureau en schappen laten maken. Op de overloop willen we maatwerk kasten om de CV ketel en om de wasmachine heen laten maken. Detailtekeningen zijn hiervoor beschikbaar.

Maatwerk kasten en ander timmerwerk

Wij willen in onze woning diverse opbergmogelijkheden laten maken. Op de begane grond hebben we een inbouwkast van 100 cm breed en 230 cm lang. Daar willen we als binnenwerk een kastindeling in laten maken. Op de 1e verdieping willen we een kast op maat laten maken van 150 cm breed en 100 cm diep, met een kastindeling naar onze wens. We hebben een woonkamer van 460 cm hoog. Wij willen daar een grote boekenkast laten maken van 120 cm breed en 30 tot 40 cm diep. De hoogte moeten we nog nader bepalen. Mogelijk moeten er ook wat rekken worden geplaatst in de kelder. We nodigen bedrijven graag uit om e.e.a. hier met ons te bespreken.

Maatwerk inbouwkasten laten maken

Ik zou graag twee op maat gemaakte inbouwkasten in mijn slaapkamer willen. 1 inbouwschoenenkast en een inbouwkledingkast (schuifdeuren). Ik heb al een inbouwkledingkast staan maar deze is aan vervanging toe. Kleuren die de kasten moeten hebben is zwart/wit. Graag telefonisch contact met mij opnemen na 17. 00 uur door de weeks.

Inbouwkasten inmeten en monteren

Klant wil een 4-tal maatwerk inbouw schuifdeurkasten laten inmeten en monteren. Het gaat om 2 vierdeurs kasten, 1 tweedeurs kast en 1 driedeurs kast. 3 van de 4 kasten krijgen tevens een interieur. De kasten moeten zo snel mogelijk worden ingemeten.

Maatwerk kledingkast met draaideuren plaatsen

Graag laat ik 2 kasten op maat maken. De kasten zullen 60 cm diep worden, ongeveer 2.40 meter hoog en 1 meter breed. Er zal een hanggedeelte en een ladeblok per kast moeten komen en draai- of vouwdeuren.

Praxis maatwerk kastensysteem installeren

In elkaar zetten van Praxis kastensysteem bestaande uit 3 kasten inclusief hoekkast midden in een slaapkamer. Er isnog geen achterwand dat moet nog gekocht worden( mdf)? Wat verplaatsen van verlichting.