Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor raamhorren monteren:

Raamhorren monteren

Graag wil ik 3 raamhorren op de eerste verdieping plaatsen. Ze zijn reeds aangeschaft, ze moeten alleen nog op maat gemaakt worden. Monteren voor de ramen van een dakkapel. De dakkapel heeft houten kozijnen.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamhorren monteren uit heel Nederland:

Deurhorren en raamhorren monteren

Graag laten wij 2 hordeuren (voor openslaande deuren woonkamer en slaapkamer) en 2 raamhorren monteren. De horren moeten nog worden gekocht maar we willen graag eerst iemand alles laten opmeten. Graag ontvang ik een offerte.

Horren monteren in kunststof kozijn

Graag wil ik 4 raamhorren laten maken en monteren aan mijn kunststof kozijnen. Bij twee ramen steken roosters uit en aan de onderkant steekt frame raam uit. Bij de andere twee ramen steken alleen de frames uit aan de onderkant.

3 horren op maat maken en monteren in houten kozijnen

Graag zouden wij 3 raamhorren laten monteren en op maat laten maken op de 1e verdieping. Wij kopen de raamhorren bij Gamma en zorgen dat die hier op tijd klaar liggen. Het gaat om de plissé hor uit de 500 serie, aluminium, maat 103 x 155 cm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de montage.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laat ik 5 raamhorren plaatsen en 1 hor op de schuifpui. Het gaat om de Bruynzeel 600 serie horren.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren. Deze inzethorren voor een draai/kiepraam heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar ze moeten nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om 2 raamhorren op de eerste verdieping. De woning heeft kunststof kozijnen.

Raamhorren in draai-/kiepramen monteren

Ik zou graag voor mijn slaapkamer ramen 3 horren willen monteren. Ik weet de afmetingen van de slaapkamer ramen niet. 2 ervan zijn hetzelfde en een ervan is anders.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik drie raamhorren monteren in houten kozijnen. Het betreffen naar binnen draaiende kantel-kiep ramen. Ik neem daarom aan dat de horren aan de buitenzijde gemonteerd dienen te worden in het kozijn. Wij hebben de horren nog niet aangeschaft. Mijn voorkeur gaat uit naar rolhorren. De maten van de ramen zijn: Slaapkamer 1: 97 x 155 cm Slaapkamer 2: 108 x 118 cm Badkamer: 108 x 118 cm We zoeken iemand die ons advies kan geven over de horren en die ze eventueel op maat kan maken.

Horren en plissé deur monteren

Graag wil ik raamhorren laten monteren en een plissé hordeur voor de schuifpui. Alvorens tot aankoop hiervan over te gaan wil ik eerst een beeld hebben van de totale kosten. Het zou gaan om 5 rolhorren voor kantel-/kiepramen en een plissé hordeur voor de schuifpui. Ik woon in een appartement op 2 hoog.

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 5 horren monteren. Vier raamhorren (rolhorren) op de eerste verdieping en 1 plissé deurhor op de begane grond. Kunt u mij laten weten wat hiervan de kosten zijn? De rolhorren moeten nog op maat gemaakt worden. Graag het plaatsen van de hordeur en de vier horramen apart offreren. Aan de achterzijde van het huis kun je op het platte dak staan en aan de voorzijde zal u gebruik moeten maken van een ladder. De raamhorren moeten namelijk aan de buitenkant worden geïnstalleerd. Alle kozijnen zijn van hout. De horren zijn nog niet aangeschaft.

Horren plaatsen

Graag laat ik 2 horren monteren. Ik heb de horren nog niet in huis gehaald, omdat ik denk dat jullie beter een product aan kunnen wijzen. Het gaat om twee raamhorren. Het eerste raam (de belangrijkste) zou in de muurkanteling gemaakt kunnen worden, breedte moet dan precies op 86.6 (eigen afmeting) gemaakt moeten worden, de lengte minstens 105. (links en rechts is muur, bovenkant is houten kozijn) Het zou ook op de muur kunnen, mits het lukt met de gordijn, dan zou een mooie breedte 95 cm zijn en ook weer minstens een lengte van 105 cm. (Overal: links, rechts, boven is muur) Voor het tweede raam geldt, 75 cm (eigen afmeting) bij minstens 98 cm (in het houtendakkozijn, dus moet precies de lengte van de breedte zijn) En de kosten van het plaatsen? Ik hoor graag van jullie.

Partners

Partners van Casius