Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Helmond of directe omgeving.

699 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, stacaravan laten slopen, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, betegelen over een bestaande vloer, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, parket leggen, kinderkamer gereedmaken, zonnescherm elektrisch maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Helmond:

Tuinpoort plaatsen

I want to install a garden gate. The door is in my possession. It is 100 x 150 cm. You might need to pour holes with concrete. I have no ideas. Please check the attachment for pictures. (Ik wil een tuinpoort installeren. De deur is in mijn bezit. Het is 100 * 150cm. Het kan nodig zijn om gaten te gieten met beton. Ik heb geen idee. Controleer de bijlage voor foto's.)

Diverse spullen ophangen

Er moeten vijf fotolijsten, drie grote en drie kleine schilderijen (vrij licht in gewicht), twee klokken, een spiegel, een kapstok en een plafondlamp opgehangen en aangesloten worden. Het is een nieuwbouw appartement en ik heb geen idee waar de muren gemaakt zijn.

Bruynzeel plissé hordeur plaatsen

Graag wil ik een klus aanmelden. Namelijk het plaatsen van een Bruynzeel hordeur, die ik al in mijn bezit heb. De hordeur is 100 x 209. Onze oude is vandaag stuk gegaan. Omdat ik wespenallergie heb wil ik de hordeur zo snel mogelijk in werking hebben.

Maatwerk kasten in elkaar zetten

I am going to buy a closet and need someone to assemble it. The closet will be 4 by 2 meters.

Banden van rolluiken vervangen

Bij mijn Verano rolluiken op de eerste verdieping is bij één rolluik de band versleten en bij de ander is de band stuk. Deze wil ik graag vervangen hebben. De rolluiken bevinden zich op de eerste verdieping en zijn bereikbaar per trap.

Tuinhuisje inclusief betonnen vloer slopen

Wij hebben in de achtertuin een houten tuinhuisje staat op een betonnen vloer. Beide dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het huisje en de vloer is 3 bij 3 meter groot. De tuin is goed bereikbaar.

Dranger op deur plaatsen

Ik wil graag een dranger op een deur laten plaatsen. Ik heb de dranger nog niet, maar wil advies en iemand die het plaatst.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Wat kost het verwijderen van traptapijt + lijmresten? Het gaat om 15 treden. Ik hoor graag van u.

Laminaat en het verplaatsen van spullen

Ik wil laminaat (ongeveer 40 vierkante meter) laten leggen. Daarbij dienen er 1 koelkast, 1 fornuis, 1 droger en 3 kasten te worden verplaatst. Het gaat om een appartement en betreft de volgende ruimten: De keuken, de hal en 2 slaapkamers. De vakman is ook verantwoordelijk voor het verwijderen van 20 vierkante meter tapijt.

Ruit van aquarium vervangen of polijsten

Aquarium van 2 meter bij 70 voorruit vervangen of polijsten als dat mogelijk is..

Douchegordijnstang monteren

Ik wil een douchegordijnstang laten ophangen. Bevestigen aan de muren die betegeld zijn. Ik heb geen apparaat om leidingen te checken. De stang is al in huis.

Knikarm zonnescherm bevestigen

Ik wil een knikarm zonnescherm van 3 meter,dat in mijn bezit is, op laten hangen

Knikarm zonnescherm laten bevestigen

Ik wil een reeds aanwezig knikarm zonnescherm van 3 meter breed aan de muur laten bevestigen.

Vitrinekast linker glasdeur kapot

Onze vitrinekast heeft 2 glas deuren en de linker glasdeur is kapot gegaan en lag in duizend stukjes en we willen deze linker glasdeur laten vervangen door een nieuwe glas deur erin laten zetten. De maat van de linker glasdeur is 26 cm breed, 164 cm lang en is 4 mm dik en de drie scharnieren en slot hebben we nog en we willen deze erin laten zetten. Bijgaand laat ik u een foto van de vitrinekast zien.

Raamhorren monteren

Graag wil ik 3 raamhorren op de eerste verdieping plaatsen. Ze zijn reeds aangeschaft, ze moeten alleen nog op maat gemaakt worden. Monteren voor de ramen van een dakkapel. De dakkapel heeft houten kozijnen.

Monteren douchewanden en aansluitingen voor een vaatwasser

Wij hebben een doucheruimte en toiletruimte in één van in totaal 4,6 m². De douche is daar gesitueerd tussen het toilet en de wastafel. Wij willen 2 glazen douchewanden van 90 x 200 cm laten plaatsen en op die manier een inloopdouche creëren. Verder willen wij in de keuken een afwasmachine laten aansluiten. Vanuit een keukenkastje moet de aanvoer en afvoer worden aangelegd. De afwasmachine komt tussen het aanrecht en een muurtje te staan. We ontvangen graag uw offerte.

Plissé deurhorren monteren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van 2 plissé hor deuren. Dit betreft een achterdeur en een schuifpui. Deze dienen op maat gemaakt en gemonteerd te worden in de houten kozijnen. Bij de achterdeur ligt een betonnen drempel waar de deur op gemonteerd moet worden.

Horren monteren op houten kozijn

Graag laat ik drie schuif horren monteren. De ramen zijn 56 bij 116 cm. Deze horren heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar ze moeten nog wel op maat worden gemaakt, worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om 3 horren op de eerste verdieping voor een dakkapel. De woning heeft houten kozijnen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnenkant van rolluiken reinigen

Aangzien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reiningen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Spanplafonds in de toiletruimte en badkamer monteren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor een spanplafond in twee ruimtes. Het gaat om mijn toiletruimte beneden van 120 x 90 cm, waar ik ook 2 spots in wil. Verder gaat hem om de badkamer boven van 210 x 210 cm. Daar moeten 6 spots in en een rond ventilatierooster voor een motorloze ventilator. De gewenste kleur is licht grijs, de gewenste uitvoering mat. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de levering en montagekosten.

Opbergkast Oslo monteren

Ik laat graag een opbergkast type Oslo van de Gamma monteren. De maat is 200 x 60 x 37 cm. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kast met zweefdeuren weer in elkaar zetten

Wij hebben iemand nodig die voor ons nog voor de kerstdagen onze kast met zweefdeuren weer in elkaar kan zetten. We moesten de kast afbouwen ivm met werkzaamheden, die door de verhuurder uitgevoerd werden. Helaas kan de persoon, die de kast weer in elkaar wou zetten spontaan niet meer, vandaar dat we met spoed op zoek zijn naar iemand die dat voor ons kan doen.

Laminaat leggen en vensterbank monteren

Ik heb een aantal werkzaamheden in huis die ik wil laten uitvoeren. Betreft het vervangen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten in de slaapkamer, de slaapkamer is 3,30 m x 2,60 m groot. Ook moet er een nieuwe vensterbank van ongeveer 2,5 meter breed worden gemonteerd. Het materiaal heb ik zelf al gekocht. Tevens graag het afval afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Bruynzeel rolhordeur monteren

Gaarne offerte voor op maat maken en installeren van een hor. Afmeting deur 90 x 232 cm. Bruynzeel rolhordeur 600 serie wit 105 x 235 cm.

Behang verwijderen in de slaapkamer

Ik ben op zoek naar iemand die mijn behang wil verwijderen van 4 muren in mijn slaapkamer, ongeveer 12 m2, graag voor woensdag 14-11-2016