Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Helmond of directe omgeving.

681 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Helmond:

Vaatwasser installeren in de keuken

Wij willen een vaatwasser aan laten sluiten, in de keuken. We weten dat de waterafvoer en wateraansluiting in de spoelkast van het aanrecht blok zit. Deze leiding zal dus iets verlegd moeten worden. We weten ook dat we een aparte groep nodig hebben, er is ook nog geen stopcontact aanwezig. In de meterkast hiervoor. Onze vraag is wat de kosten hiervoor zouden zijn om de vaatwasser aan te kunnen sluiten.

Douche plaatsen

We willen een extra douche realiseren op een plek waar vroeger een wc stond. Er is dus al een afvoer en waterleiding voor koud water. Er zal een warmwaterleiding en complete douche gerealiseerd moeten worden. Warmwatervoorziening misschien middels een instant heater? Of via circa 15 meter leiding verplaatsen. Zou kunnen via verlaagd plafond. Ook een nieuwe afzuiging maken in de douche.

Pelletkachel installeren

Ik heb bij jullie de pelletkachel gezien wat zou het kosten om deze te installeren er zou een gat in de plafond gemaakt moeten worden die komt dan in de schouw uit en in de schouw zou dan een pijn naar de schoorsteen moeten. Graag contact per mail. Telefoon beantwoord ik zelden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Voor willen we 4 jeu de boules banen aan laten leggen met grit verharding volgens zoals een officiële baan behoord te zijn. Het moeten wedstrijd banen zijn met een totale oppervlakte van 12 x 14 meter. Rondom afwerken met een betonnen rand. Met een stoep van circa 1 meter breed. En voorzien van 4 houten bankjes. Ligt nu een grasveld.

Renoveren van de badkamer

Ik zoek iemand om mijn oude badkamer te slopen en een nieuwe te installeren inclusief tegelwerk. Daarnaast ook voor het aanleggen van een inloopdouche, wc en dubbele wastafel. Het gaat om 6 m2.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn toiletpot vervangen door een zwevend toilet, douchewand plaatsen, thermostaatkraan vervangen + stortdouche, wastafel verplaatsen en vloer en wandtegels zetten. Oppervlakte badkamer 2 bij 2.5 meter, hoogte 2.5 meter. In welke stijl heb je interesse? Klassiek Welke werken moeten gebeuren? Sanitair plaatsen, indeling wijzigen, badkamermeubel plaatsen, vloer / wanden plaatsen

Douche cabine plaatsen

Ik wilde informeren hoeveel het kost om door jullie een douchecabine te plaatsen. Ik ga de douchecabine zelf aanschaffen.

Een kunststof buitendeur plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die een kunststof voordeur kan plaatsen. De bestaande deur dient verwijderd te worden. De deur is al aanwezig.

Split airco unit ophangen plaatsen

ik wil een splitairco geplaatst hebben. Heb hem gekocht van een vriend. Moet buiten naar binnen geboord en ik denk door een kleine kamer met de leidingen en dan boven een kast gehangen worden in de slaapkamer.

Zonneluifel ophangen

We willen buiten aan de muur een elektrische zonneluifel ophangen. De luifel is 4,50 meter breed met 2,5 meter uitval. Dus luifel hangen en elektrische motor en verbinden met stroom.

Behangen en scharnier vervangen

Ik ben op zoek naar een allrounder die behang kan vervangen in mijn slaapkamer (4,10 bij 2,37 m) en in mijn eetkamer (2,43 bij 2,63 m). Bovendien dient een scharniertje van mijn keukenkast vervangen te worden.

Houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk

Mijn hoekhuis is 50 jaar oud. Het schilderwerk moet opnieuw maar er zijn ook een paar kozijnen die vernieuwd moeten worden. Gaat om een houten kozijn van de schuurdeur en aan de voorkant van de woning. Verder moet de schuur, garage en buitenkant woning opnieuw geschilderd worden. Om de totale oppervlakte hiervoor te berekenen nodig ik u graag uit. Ik verzorg de verf, de vakman voor al het overige materiaal.

Vervanging dak tuinhuisje

Het dak van mijn tuinhuisje moet worden vervangen. Het huidige dak bestaat uit niet asbesthoudende golfplaten. Ik wil dat vervangen door nieuwe sterkere dakplaten. De oppervlakte is 10 m2.

Zwevende plank ophangen

Er moet alleen een zwevende plank van 80 cm opgehangen worden. Kan hier iemand voor langskomen? Ik hoor het graag!

Kastmontage

Ik zoek een allrounder die een kledingkast kan monteren van 200 bij 146 cm. Het gaat om een 3-deurs kast.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag een kledingkast laten monteren. De kledingkast heeft twee deuren en is ongeveer 190 bij 100 cm.

Deurklinken en sloten in deuren zetten

Kunt u mij helpen 5 deurklinken en sloten in deuren te zetten.

Vervanging unit stadsverwarming

We willen de unit voor de stadsverwarming vervangen. Deze is nu ongeveer 35 jaar oud. Graag willen weten wat daar compleet de kosten van zijn.

PVC click vloer leggen in keuken

Ik ben op zoek naar een vloerenlegger die circa 40 m2 PVC click vloer inclusief plinten in mijn keuken kan leggen. Ondergrond is beton.

Buitendeur(en) afhangen

Ik wil 1, of mogelijk 2, buitendeuren (met slot) laten ophangen voor mijn berging. Geen glaswerk nodig alleen het ophangen van een stompe deur.

Meterkast gas en water verplaatsen

Ik wil de meterkast met gas en water laten verplaatsen. De afstand van het verplaatsen is ongeveer 1,5 meter.

Douchecabine instaleren

We willen een douchecabine aanschaffen, zou het mogelijk zijn om deze te komen installeren want mijn man is niet goed in klussen.

Tuinpoort plaatsen

I want to install a garden gate. The door is in my possession. It is 100 x 150 cm. You might need to pour holes with concrete. I have no ideas. Please check the attachment for pictures. (Ik wil een tuinpoort installeren. De deur is in mijn bezit. Het is 100 * 150cm. Het kan nodig zijn om gaten te gieten met beton. Ik heb geen idee. Controleer de bijlage voor foto's.)

Diverse spullen ophangen

Er moeten vijf fotolijsten, drie grote en drie kleine schilderijen (vrij licht in gewicht), twee klokken, een spiegel, een kapstok en een plafondlamp opgehangen en aangesloten worden. Het is een nieuwbouw appartement en ik heb geen idee waar de muren gemaakt zijn.

Bruynzeel plissé hordeur plaatsen

Graag wil ik een klus aanmelden. Namelijk het plaatsen van een Bruynzeel hordeur, die ik al in mijn bezit heb. De hordeur is 100 x 209. Onze oude is vandaag stuk gegaan. Omdat ik wespenallergie heb wil ik de hordeur zo snel mogelijk in werking hebben.