Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Helmond of directe omgeving.

690 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen, vloer renovatie door te tegelen, bamboevloer leggen, plafond en muren verven en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Helmond:

Houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk

Mijn hoekhuis is 50 jaar oud. Het schilderwerk moet opnieuw maar er zijn ook een paar kozijnen die vernieuwd moeten worden. Gaat om een houten kozijn van de schuurdeur en aan de voorkant van de woning. Verder moet de schuur, garage en buitenkant woning opnieuw geschilderd worden. Om de totale oppervlakte hiervoor te berekenen nodig ik u graag uit. Ik verzorg de verf, de vakman voor al het overige materiaal.

Vervanging dak tuinhuisje

Het dak van mijn tuinhuisje moet worden vervangen. Het huidige dak bestaat uit niet asbesthoudende golfplaten. Ik wil dat vervangen door nieuwe sterkere dakplaten. De oppervlakte is 10 m2.

Zwevende plank ophangen

Er moet alleen een zwevende plank van 80 cm opgehangen worden. Kan hier iemand voor langskomen? Ik hoor het graag!

Kastmontage

Ik zoek een allrounder die een kledingkast kan monteren van 200 bij 146 cm. Het gaat om een 3-deurs kast.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag een kledingkast laten monteren. De kledingkast heeft twee deuren en is ongeveer 190 bij 100 cm.

Deurklinken en sloten in deuren zetten

Kunt u mij helpen 5 deurklinken en sloten in deuren te zetten.

Vervanging unit stadsverwarming

We willen de unit voor de stadsverwarming vervangen. Deze is nu ongeveer 35 jaar oud. Graag willen weten wat daar compleet de kosten van zijn.

PVC click vloer leggen in keuken

Ik ben op zoek naar een vloerenlegger die circa 40 m2 PVC click vloer inclusief plinten in mijn keuken kan leggen. Ondergrond is beton.

Buitendeur(en) afhangen

Ik wil 1, of mogelijk 2, buitendeuren (met slot) laten ophangen voor mijn berging. Geen glaswerk nodig alleen het ophangen van een stompe deur.

Meterkast gas en water verplaatsen

Ik wil de meterkast met gas en water laten verplaatsen. De afstand van het verplaatsen is ongeveer 1,5 meter.

Douchecabine instaleren

We willen een douchecabine aanschaffen, zou het mogelijk zijn om deze te komen installeren want mijn man is niet goed in klussen.

Tuinpoort plaatsen

I want to install a garden gate. The door is in my possession. It is 100 x 150 cm. You might need to pour holes with concrete. I have no ideas. Please check the attachment for pictures. (Ik wil een tuinpoort installeren. De deur is in mijn bezit. Het is 100 * 150cm. Het kan nodig zijn om gaten te gieten met beton. Ik heb geen idee. Controleer de bijlage voor foto's.)

Diverse spullen ophangen

Er moeten vijf fotolijsten, drie grote en drie kleine schilderijen (vrij licht in gewicht), twee klokken, een spiegel, een kapstok en een plafondlamp opgehangen en aangesloten worden. Het is een nieuwbouw appartement en ik heb geen idee waar de muren gemaakt zijn.

Bruynzeel plissé hordeur plaatsen

Graag wil ik een klus aanmelden. Namelijk het plaatsen van een Bruynzeel hordeur, die ik al in mijn bezit heb. De hordeur is 100 x 209. Onze oude is vandaag stuk gegaan. Omdat ik wespenallergie heb wil ik de hordeur zo snel mogelijk in werking hebben.

Maatwerk kasten in elkaar zetten

I am going to buy a closet and need someone to assemble it. The closet will be 4 by 2 meters.

Banden van rolluiken vervangen

Bij mijn Verano rolluiken op de eerste verdieping is bij één rolluik de band versleten en bij de ander is de band stuk. Deze wil ik graag vervangen hebben. De rolluiken bevinden zich op de eerste verdieping en zijn bereikbaar per trap.

Tuinhuisje inclusief betonnen vloer slopen

Wij hebben in de achtertuin een houten tuinhuisje staat op een betonnen vloer. Beide dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het huisje en de vloer is 3 bij 3 meter groot. De tuin is goed bereikbaar.

Dranger op deur plaatsen

Ik wil graag een dranger op een deur laten plaatsen. Ik heb de dranger nog niet, maar wil advies en iemand die het plaatst.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Wat kost het verwijderen van traptapijt + lijmresten? Het gaat om 15 treden. Ik hoor graag van u.

Laminaat en het verplaatsen van spullen

Ik wil laminaat (ongeveer 40 vierkante meter) laten leggen. Daarbij dienen er 1 koelkast, 1 fornuis, 1 droger en 3 kasten te worden verplaatst. Het gaat om een appartement en betreft de volgende ruimten: De keuken, de hal en 2 slaapkamers. De vakman is ook verantwoordelijk voor het verwijderen van 20 vierkante meter tapijt.

Ruit van aquarium vervangen of polijsten

Aquarium van 2 meter bij 70 voorruit vervangen of polijsten als dat mogelijk is..

Douchegordijnstang monteren

Ik wil een douchegordijnstang laten ophangen. Bevestigen aan de muren die betegeld zijn. Ik heb geen apparaat om leidingen te checken. De stang is al in huis.

Knikarm zonnescherm bevestigen

Ik wil een knikarm zonnescherm van 3 meter,dat in mijn bezit is, op laten hangen

Knikarm zonnescherm laten bevestigen

Ik wil een reeds aanwezig knikarm zonnescherm van 3 meter breed aan de muur laten bevestigen.

Vitrinekast linker glasdeur kapot

Onze vitrinekast heeft 2 glas deuren en de linker glasdeur is kapot gegaan en lag in duizend stukjes en we willen deze linker glasdeur laten vervangen door een nieuwe glas deur erin laten zetten. De maat van de linker glasdeur is 26 cm breed, 164 cm lang en is 4 mm dik en de drie scharnieren en slot hebben we nog en we willen deze erin laten zetten. Bijgaand laat ik u een foto van de vitrinekast zien.