Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Heeze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Heeze heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Heeze u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Heeze of directe omgeving.

63 klanten uit Heeze bevelen een bij Casius in Heeze aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heeze bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Heeze staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heeze:

Plafond plaatsen in badkamer

Het gaat om een badkamerplafond die met platen is. Graag wil ik een spanplafond realiseren om het te renoveren. Oppervlakte is ongeveer 4 of 5 m². Er zit 1 lampje in het plafond.

Trekkoord van rolluiken repareren

Mijn trekkoord rolluik in de keuken en opkamer is kapot. In de keuken rolt steeds het hele lint af waarbij het uiteinde van het koord losschiet van de draaischijf. Het rolluik op de kleine kamer hier daarvan is het koord kapot

Rolluik repareren en een nieuwe plaatsen

Rolluik reparatie en offerte voor een nieuwe: Ik wil een rolluik laten repareren. Bij het neergaan is hij tegen het openstaande raam (1x1) aan gekomen. De motor loopt nog. Ik verwacht dat hij uit het ophaal lint is gegaan, waardoor hij niet meer naar boven en beneden rolt. Tevens wil ik hagelschade aan het rolluik van de tuindeuren laten bekijken. Er moet beoordeeld worden of de schade problemen gaat opleveren voor het gebruik. Ook wil ik een offerte voor een rolluik bij een dakraam van 1,5 x 1,5 meter op kleine dakkapel. Vooraf eerst een offerte maken voor deze drie klussen.

Afdak van golfplaten vervangen en schutting schuren

Door hagelschade is het bestaande afdak enorm beschadigd. Graag offerte voor het afvoeren van het oude afdak en het maken van een nieuwe. Afmeting 6 x 4.2 meter. Daarnaast heeft mijn schutting schade opgelopen, over de hele lengte zitten er kleine "butsjes" in alsof het gezandstraald is. Ik ontvang dus ook graag een offerte voor het schuren van 15 meter schutting. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Luxaflexen ophangen

Gaarne +/- 8 luxaflex opmeten op korte termijn (nieuw huis) en ophangen op 19/11. De luxaflex moeten opgehangen worden aan een betonnen ondergrond.

Horizontale jaloezieën opmeten en plaatsen

Half november krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil graag de hulp van een vakman bij het inmeten en plaatsen van horizontale jaloezieën in de woning. Het opmeten kan al op korte termijn. Het gaat om jaloezieën voor de gehele woning die ik bij de Gamma zal aanschaffen.

Reparatie van rolluik optrekkoord

Van ons rolluik is het koord om het luik omhoog/laag te laten afgescheurd. Wat kost het om het koord te laten vervangen. Rolluik kan nu niet meer omhoog.

Plaatsen 5 vleermuiskasten

Voor een project in Heeze moeten 5 vleermuiskasten op korte termijn (deze of volgende week) worden opgehangen. Het gaat om 5 kasten van houtbeton, die aan een bakstenen muur moeten worden opgehangen op een hoogte van 4 meter. De gevels zijn vrij toegankelijk. Specificaties kasten: Hoogte: 30 cm Breedte: 25 cm Dikte: 3-5 cm Gewicht: ongeveer 2,5 kg. De kasten kunnen worden opgehaald of er kan ter plekke worden afgesproken om aan te geven wat exact de bedoeling is. Ik schat in dat door 1 persoon de kasten makkelijk binnen 2 uur opgehangen kunnen worden. Graag hoor ik van u of u deze kasten kunt plaatsen op korte termijn.

Voordeur sluit niet

Voordeur sluit niet goed. Er blijft speling tussen de kozijnen en de deur. Slot is in orde.

Samen met mijn buren zou ik graag willen ...

Samen met mijn buren zou ik graag willen weten wat de kosten zijn van het laten plaatsen van een schutting. Bestaande uit 7 schuttingdelen van 1.8x 1.80. Op dit mioment staan er enorme coniferen. (afstand +/- 14 meter) Indien mogelijk graag een offerte met en zonder het verwijderen hiervan.

Opslagruimte voor haardhout in ...

Opslagruimte voor haardhout in combinatie met tuingereedschap/groenbakken