Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor verschillende montage klussen:

Verschillende montage klussen

Ik zoek een klusbedrijf dat verschillende dingen kan komen monteren. Het gaat om een zonnescherm (vervangt geen oudere, moet op de 3e verdieping worden opgehangen), 2 x horren voor een schuif / kiepraam (moet wellicht nog op maat gemaakt worden) en 2 x 'screens' tegen de zon in de slaapkamer (2 x ramen van 1.50 meter breed). Materialen mogen aangeleverd worden door de vakman.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verschillende montage klussen uit heel Nederland:

Plissegordijn en gordijnen inmeten en monteren

Ik wil 4 plissegordijnen inmeten en laten monteren (2 verschillende ramen). Het betreft 2 kiep/kantel ramen en 2 vaste ramen. Montage in de dag (tussen kozijn). Graag ontvang ik z.s.m. een offerte i.v.m. de kortingperiode deze week bij GAMMA.

Horizontale jaloezieën van Praxis ophangen

Ik wil bij Praxis 4 horizontale jaloezieën gaan kopen, allemaal met een verschillende maat. Ik hoor graag wat de vakman rekent voor de montage.

Montage van meerdere keukens

Ik ben op zoek naar keukenmonteurs voor verschillende klanten in Nijmegen en omgeving!

Laminaat doorlopend laten leggen

Ik wil graag laminaat leggen voor ongeveer 80 m2 over 2 verdiepingen. Graag met ondervloer. Beneden: - Doorlopend in de verschillende ruimtes (slaap-, woonkamer, keuken en hal), zonder drempels; - Aangepaste plinten/afdeklat plaatsen, in woonkamer over een bestaande plint, in hal en keuken montage van plint op muur. Boven: - Enkel vloer + ondervloer. De vloeren zijn kaal en redelijk egaal.

Inmeten van raamdecoratie

Ik wil graag de ramen ingemeten hebben en ook een advies welke raamdecoratie het meest geschikt is voor de verschillende raampartijen. Optioneel ook een offerte voor montage van de raamdecoratie. Idealiter heb ik de offertes en de eventuele afspraak op hele korte termijn.

Plaatsen van een liftdeurhaard

Wij krijgen 1 maart de sleutel van onze nieuwe woning. Hier is momenteel een open haard in aanwezig met een goed onderhouden rookkanaal, jaarlijks geveegd. Het rookkanaal is 200 mm. Wij zijn op zoek naar een liftdeur haard. Waarbij wij eigenlijk geen omlijsting willen. Ook is de bestaande haard 52 cm diep. Bij ons in de buurt hebben we geïnformeerd naar verschillende mogelijkheden alleen schrokken we erg van de montage prijzen (het is geen dragende schouw). Kunt u ons een indicatie geven wat het plaatsen van een liftdeur haard kost? Plaatsen haard, ventilatie aanleggen, lucht toevoer. In de bijlage een foto van de huidige situatie.

Meerdere hanglampen vanuit 1 lichtpunt ophangen

In ons nieuwe huis hebben wij boven de eethoek een hoog schuinlopend plafond. De maximale hoogte is 6 meter. Wij willen hanglampen met verschillende kleuren snoer boven de eettafel laten hangen, maar kunnen dit niet zelf door de plafondhoogte. Wij bestellen de lampen en snoeren zelf, het gaat om de lampen Muuto E27 van Flinders. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Garagedeur door een pui vervangen

Ik wil bestaande garagedeur (ongeveer 2.85 meter breed en 2.30 meter hoog) vervangen door pui met deur. In de deur matglas. Al dan niet met nog een glazen deel. Graag de verschillende opties en wat kost dit ongeveer? Graag prijs voor kunststof en houten kozijn. Prijs inclusief montage etc.

Septic tank vervangen

Wij gaan in januari verhuizen naar Slootdorp en dan willen wij meteen de bestaande septic-tank laten vervangen. Wat zijn de verschillende modellen qua zuivering tanks? Met de verschillende prijzen. Zijn er extra kosten om de oude mee te nemen? Doet u de montage ook? Wij horen graag van u!

Verschillende montageklussen in huis

Aanvraag offerte voor: Keuken: - 2 x carrousel deuren bijstellen; - vaatwasser bijstellen (is verzakt, deur klemt); - keukenkraan vervangen (nieuwe kraan aanwezig); Electra: - ophangen plafondlamp in toilet op de 1e verdieping en een slaapkamer op de 1e verdieping (lampen aanwezig); - buitenlamp aanbrengen op balkon (nieuwe lamp aanwezig); - plafond elektra aansluiting in keuken: 3 x afstandbediening en plafonddoos verwijderen (werkt niet meer) en gewone aansluiting herstellen, afdekplaat aanbrengen en 2 nieuwe hang-plafondlampen ophangen; Montage: - houten jaloezie ophangen (keukenraam).