Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gordijnen ophangen:

Gordijnen ophangen

Ik wil een aantal gordijnrails laten ophangen, glas gordijnen en overgordijnen. Huiskamer en 2 slaapkamers in totaal 6 rails.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gordijnen ophangen uit heel Nederland:

Inmeten van plisse gordijnen

Wij willen de afmetingen van onze ramen laten opmeten voor het ophangen van plisse rolgordijn. Het inmeten hoeft alleen te gebeuren voor 5 ramen en het ophangen niet.

Rails monteren en gordijnen ophangen

Ik wil graag 3 gordijnrails aan mijn betonnen plafond laten bevestigen van 405, 300 en 102 cm lang. Hieraan moeten vervolgens gordijnen worden bevestigd. Dat kan ik niet zelf i.v.m. de ziekte van Parkinson. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Ik moet de gordijnen overigens nog bestellen. De rails kunt u in overleg eventueel meebrengen.

Diverse klussen in nieuwe huis

De woning is net opgeleverd en er moeten diverse kleine klussen uitgevoerd worden: - 7 lampen ophangen - 4 deurklink bevestigen - binnendeur plus kozijn nog aan te schaffen daarna monteren (dit was een toog, reeds verwijderd) - 2 of 3 stopcontacten met lichtknopje monteren - douchestang, kraan en afvoerputje douche monteren - gordijnen ophangen - kitwerk toilet badkamer en keuken. Graag ontvang ik een offerte.

Gordijnrails ophangen

Ik wil in de woonkamer over een breedte van 5. 6 meter rails voor gordijnen laten ophangen. (3 ramen en deur, recht van muur tot muur, geen bochten, liefste zonder stop in het midden) Benieuwd wat kosten zijn om dit te laten doen.

Ophangen van rolgordijnen

Ik heb twee nieuwe rolgordijnen voor mijn schuifpui gekocht. Deze moeten beiden in de breedte versmald worden. De gordijnen moeten op de houten pui worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gordijnen en jaloezieën inmeten

Ik wil graag voor 6 ramen boven en 3 ramen beneden gordijnen bestellen. Deze wil ik graag ingemeten hebben. Boven gaat het om rolgordijnen en beneden om houten/pvc jaloezieën 50 mm. Optioneel ook het ophangen van de rolgordijnen en jaloezieën.

Gordijnrails en gordijnen ophangen

Ik wil graag gordijnrails laten ophangen (KS rails) Het gaat aan 1 kant om 3. 47 meter en aan de andere kant om 269 plus 270 cm (met daartussen een bocht). Tevens waarschijnlijk nog een extra set rails voor vitrage (maar dan zonder bocht).

Diverse werkzaamheden in nieuwbouwwoning

Wij gaan eind november / begin december verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Amsterdam. Inmiddels hebben we de grote werkzaamheden geregeld, maar er blijven altijd nog een “x” aantal kleine werkzaamheden over. Denk dan aan keukentegels plaatsen, washok ontwerpen/ bouwen, kabels (tv) verbergen door bijvoorbeeld Frezen (zodat de kabels niet te zien zijn), stopcontact toevoegen / verplaatsen, gordijnen, lampen, decoratie en tv meubel ophangen. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die op vele manieren handig is en dit opeen vakkundige manier voor ons kan oplossen. Zelf zijn wij niet de handigste, maar weten wel duidelijk wat we willen als eindresultaat. Voor nu zijn wij op zoek naar iemand die eind november / begin december hier tijd voor heeft en kan aangeven wat zijn uurtarief of projectprijs is voor het gewenste aantal dagen werk, zodat wij kunnen kijken of deze werkzaamheden nog in ons budget valt te plaatsen.

Gordijnen opmeten en ophangen

Is het mogelijk om afmetingen voor het thuis op te laten meten en later op te laten hangen?

Gordijnen inmeten en ophangen

Gordijnen verschillend van vitrage, rol en vouwgordijen inmeten en ophangen bij klanten

Partners

Partners van Casius