Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Etten Leur of directe omgeving.

436 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Etten Leur:

Recht leggen dakpannen

Er zijn een aantal dakpannen verschoven. Deze moeten recht gelegd worden.

Schuifdeuren voor knieschotten maken

We zouden graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden. We willen graag de ruimte van de knieschotten op zolder optimaal benutten. Door het te laten plaatsen van schuifdeuren, gedeelte plaatsen van legplanken en het plaatsen van geschikte vloerdelen waar dozen opgezet kunnen worden. Nu bevindt zich er een ruwe betonvloer zonder dekvloer en liggen er her en der leidingen van de vloer c.q. koelverwarming. De knieschotten zijn over de gehele lengte van de zolder dit is totaal 9,5 m lang en ze zijn 1,58 m diep.

Trampoline ingraven

Voor een trampoline van 2,14 x 3,05 welke flat ground geplaatst moet worden, moet een kuil gegraven worden van 75 cm diep. Grond moet afgevoerd worden en de kuil moet met worteldoek bekleed worden.

Draai-kiepraam repareren

Draai-kiepraam zit muurvast, niet meer open te krijgen. Waarschijnlijk een nokje ergens uit- of ingeschoven. Wie kan ons hiermee helpen?

Toilet renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist/installateur die mijn toilet kan renoveren. Het gaat om aanbrengen van stucwerk op de wanden, het betegelen van de vloer, het verleggen van een leiding en het vervangen van de toiletpot. De toilet ruimte is 90 bij 120 bij 240 cm groot.

Somfy rolluikmotor repareren

Rolluik motor kapot, moet niet geplaatst worden. Sofie rolluik 295 breed, 140 hoog. Op eerste verdieping.

Inbouwreservoir toilet vervangen

We willen graag reservoir vervangen van onze toilet in de badkamer vervangen. Deze is kapot en lekt. Dus met spoed!

Dakraam zes- pans plaatsen

Ik wil een oud vier-pans dakraam verwijderen en vervangen voor een zes-pans.

Betegelen over een bestaande vloer

Geef hier meer info over de uit te voeren tegelwerken Dunne tegel over bestaande vloer plaatsen Welke vlakken wil je laten betegelen? vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 80 m2 Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? woonvloer / interieurtoepassing

Schaduw rolgordijnen monteren

Ik wil graag 2 (waarschijnlijk 3) schaduw rolgordijn laten monteren van 248 cm breed.

Gordijnrails ophangen

Ik wil graag 2 gordijnrailsen laten ophangen. 1 van 490cm en 1 van 100cm

Verschillende montage klussen

Ik zoek een klusbedrijf dat verschillende dingen kan komen monteren. Het gaat om een zonnescherm (vervangt geen oudere, moet op de 3e verdieping worden opgehangen), 2 x horren voor een schuif / kiepraam (moet wellicht nog op maat gemaakt worden) en 2 x 'screens' tegen de zon in de slaapkamer (2 x ramen van 1.50 meter breed). Materialen mogen aangeleverd worden door de vakman.

Spotjes ophangen en binnendeur plaatsen

Vanwege drukke werkzaamheden kan jurien van etten keurvosdvivet 2 weken verder gaan nog 4 spotjes opbrengst hangen en ee n binnendrur plaatsen kan iemand dit deze week nog doen wij verhuizen as maandag

Toilet renovatie

Wij willen onze toilet renoveren en zoeken iemand voor tegelwerk en stucwerk. Leidingen en sanitair plaatsen doen we zelf. Het gaat om betegelen van de achterwand en vloer inclusief plinten Zijwanden. Zijwanden moeten gestuct worden. Het toilet is 1 m2.

Plafond met nicotineaanslag schoonmaken

Ik wil een plafond met nicotineaanslag wil ik laten schoonmaken. Het is een geplastificeerd plafond. Een soort plastic laag lijkt er te zitten.

Gordijnen ophangen

Ik wil een aantal gordijnrails laten ophangen, glas gordijnen en overgordijnen. Huiskamer en 2 slaapkamers in totaal 6 rails.

Plateau in bijkeuken vergroten

We hebben een plateau in de bijkeuken waarop wasmachine en droger staan. Dit plateau moet 30 cm verbreed worden om hierop een koelkast te plaatsen. Gevraagd wordt deze opbouw (gasbetonblokken) te maken en te betegelen. Afmetingen extra opbouw: 0,30 x 1,15 x 0,30 meter. De opbouw is nu 60 cm breed. De producten willen we bij Praxis afnemen.

Lamp ophangen

Ik wil in de woonkamer een hanglamp op laten hangen. Huidige lamp moet verwijderd worden. Er lijkt iets van kortsluiting in de lamp te zitten want na 5 minuten valt hij weer uit.

Hulp bij plaatsen van een tuinhek

Ik zou graag hulp hebben bij het plaatsen van een tuinhek. Het om de voortuin. Twee hekjes van 80 cm hoog, 1.80 meter breed en een van 1.20 meter breed. Ik heb de ene al wit geverfd, die andere moet ik nog doen. Er moeten 5 palen in de grond. Er hoeft waarschijnlijk niets uit de voortuin gehaald te worden.

Rolluiken en dakkapel schoonmaken

Ik wil graag de dakkapel en de rolluiken binnen en buiten laten reinigen en ben venieuwd wat dat zou gaan kosten.

Uiteenlopende klussen in huis

Het betreft ophangen kastjes met pluggen voor metal studwanden, bevestigen werkplank boven wasmachine/droger/diepvries en monteren van de ondersteuning voor deze werkplank. Het ophangen van lampen, indien nodig aftakken stroom van bestaand elektropunt om stukje verderop ook een lamp te bevestigen (als dat überhaupt mogelijk is). Materiaal schaffen we zelf aan.

Ophangen terrasscherm

Praxis terrasscherm 4.50 x 3.00 ophangen. Evt. incl. vervoer van praxis naar woonhuis.

Oogwindwerk van het zonnescherm vervangen

Mijn zonnescherm kan niet meer dicht. Als je aan het oog draait 'pakt hij hem niet' . Ik heb een breed scherm van ongeveer 5.5 meter. Hoor graag wat reparatie kost, en of het mogelijk is vandaag te repareren... mijn scherm staat nu helemaal uit, kan niet meer dicht vanavond wordt wind en regen voorspelt, vandaar.

Alle raamdorpelstenen vervangen

We willen onze huidige raamdorpels graag vervangen met strakke antraciet / grijze raamdorpels. Het gaat in totaal om 5 raamdorpels van verschillende afmetingen. - 1x bij het toilet raampje - 1x bij woonkamer raam - 2x slaapkamer voorzijde 1e verdieping - 1x slaapkamer zijkant 1e verdieping (bereikbaar via garage dak) We willen graag een totale offerte. Voor meer informatie hebben we ook een aantal foto's toegevoegd van de huidige situatie.

Hordeur aanpassen en monteren

Graag zou ik een rolhordeur op maat laten maken en laten monteren op een houten deurkozijn met stenen dorpel. Het betreft de deur naar ons balkon. De rolhordeur is hier al aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.