Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tafelblad maken van dekton trillium:

Tafelblad maken van Dekton Trillium

Wij laten een RVS frame maken voor een nieuwe tafel en willen daarop een blad laten plaatsen van Dekton Trillium. De afmeting van het blad is 100 x 350 cm. Bij voorkeur laten we een zo dun mogelijk blad maken. We horen graag of dit uit één stuk kan worden gemaakt of dat het twee delen worden. We ontvangen daarover graag uw advies en een offerte.
Onze klant uit Esch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tafelblad maken van dekton trillium uit heel Nederland:

Steigerhout tafelblad maken

Ik heb een steigerhouten tafelblad gemaakt, deze wil ik graag laten vlakken. Het gaat om 100 * 220 cm.

Tafel maken van keukenblad

Ik ben op zoek naar een Trillium Suede keukenblad om te gebruiken als tafelblad. Deze moet 3,5 bij 1 meter worden.

IKEA keukeneiland plaatsen

Ik ben door mijn rug tegengaan en door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Nu staat in de kamer van ons appartement een ikea Keukeneiland nog in de dozen. We zouden 14 juni omhuizen. De vraag is er iemand in de buurt van Roermond die deze klus op zeer korte termijn kan uitvoeren. Het gaat om het plaatsen van 5 onderkasten, 3 voorzien met lades en 2 met deuren. Daarop komt een afwerkblad. Geen apparatuur of leidingwerk. Aan/op het eiland word een tafelblad gemonteerd met een totaal lengte van 3. 20 meter waarvan 1. 20 met rust op 2 onderkasten van het eiland. Ik zal een illustratie foto toevoegen hoe het er komt uit te zien. Zaagwerk zit het in het op maat maken van de kantafwerking eilandkasten.

Tafelblad deelbaar maken

Bij mijn verhuizing vandaag naar de 9e etage bleek mijn tafelblad van massief kersenhout van 3 X 1 meter te groot voor zowel de lift als de brandtrappen. Nu ben ik bijzonder gehecht aan deze tafel en zoek ik naar een mogelijkheid deze toch te kunnen behouden. Is het mogelijk, en wat zijn de kosten om mijn tafel te vermaken tot een tafel die uit te trekken is met een tussenblad? Het blad bestaat uit 2 verlijmde delen met daaronder een rand, die met blokjes aan de onderkant van het blad is bevestigd. Dubbel gelijmd blad.

Tafelbladen maken

Ik wil graag een tafelblad laten maken in de vorm van boomschors als dit mogelijk is. Op een bestaande tafel 300 x 100 stalen blad komt daaroverheen het nieuwe, blad van hout of grenen.

Salontafel laten maken van een wijnvat

Ik wil graag een salontafel laten maken van een wijnvat. Het wijnvat verzorg ik. Het tafelblad wordt recht, het hout van het wijnvat zal niet krom worden verwerkt. Je ziet wel rond vormen in het tafelblad. Het tafelblad is 120 bij 60 cm. Ik heb een werkbeschrijving van het proces. Het onderstel maak ik zelf, of wellicht via jullie, van ijzer. Hebben jullie de mogelijkheid om dit blad te maken? Alvast hartelijk bedankt voor de reactie.

Onderstel voor een tafelblad maken

Wij hebben een rechthoekig tafelblad. Daar willen we graag een stevig onderstel voor met vier poten zodat de tafel niet meer wiebelt. Het tafelblad moet er af kunnen ivm eventuele verhuizing.

Glasplaat van gehard glas leveren

Ik wil graag een tafelblad van 1.40 bij 0.85 meter (gehard glas) laten maken. Het betreft een rechthoek met ronde hoeken. Graag gratis offerte per mail.

Houten tafelblad schaven of schuren

Ik heb een eiken tafelblad 100/200 van ca. 5 cm dik, gelakt. Ik wil het blad laten schaven, iets dunner maken en de tafel daarna in de harde was zetten om een andere uitstraling te bereiken. Korte prijsindicatie is voldoende.

Houten tafelblad schaven of schuren

We hebben een ruw houten tafelblad gekocht. Volop splinters, dus erg ruw. Graag glad maken. 150x120 cm. Kan dat evt buitenshuis gebeuren?