Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor voor en achter gevel isoleren:

Voor en achter gevel isoleren

Betreft een jaren 30 woning. Het gaat om het thermisch isoleren van de voor en achter gevel wanden op de beganegrond en de eerste verdieping. De woning is 7m breed en heeft verdiepingshoogte van 3m. Het te isoleren deel is ongeveer 40 m2. Er zit groot raamwerk, ik vermoed dat de helft van het oppervlakte van de gevel beglazing is. Doel is om een zo hoog mogelijke isolatie waarde te halen Rd +/- 3.5. Ik heb zelf al Unilin PIR platen die eventueel gebruikt kunnen worden.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor en achter gevel isoleren uit heel Nederland:

Bekleden gevel gemetselde woning

We zijn op zoek naar een onderhoudsvrije, soort van latten/blokken verticale rek-werk in een warm/rood/kersen/teak kleurige hout look bekleding voor onze Aangepaste, levensloopbestendige nieuwbouwwoning. Deze kan in aluminium/kunststof uitvoering. Zijn er evt. (Vrijblijvend) voorbeelden. Horen graag. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium, geanodiseerd aluminium

Gevel bekleden

Het is een chalet van 7.30 mtr x 11 mtr bekleed met redceder delen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Gevel thermisch isoleren

Ik wil graag mijn gevel thermisch laten isoleren en voorzien van steenstrips. Het gaat om ongeveer 50 m2. Vooraf gaan wij werkzaamheden uitvoeren: met name vervangen diverse kozijnen en verwijderen bestaande gevel beplating.

Gevel isoleren en bekleden

Gevel renovatie met composiet en isolatie daarachter. Verwijderen van oude platen met kleine hoeveelheid asbest daarin verwerkt. Het gaat om 25 m2. Graag een offerte met en zonder verwijdering hiervan omdat ik het mogelijk door een bekende kan laten doen.

Woning isoleren

We hebben een bestaande gebouw met een verdieping en een zolder gekocht. We gaan het gebouw strippen en duurzaam verbouwen. Het hoofd gebouw heeft een oppervlakte van 104 m2. Er is ook een aanbouw met gevel oppervlakte van 50 m2. Voor de hoofd gebouw willen we wit steenstrips gevelbekleding als dat mogelijk is. Het aanbouw moeten we kijken of wij met hetzelfde materialen kunnen of misschien sierpleister. Graag ontvangen we snel een offerte en advies. Gaat in totaal dus om 154 m2.

Gevel van uitbouw aan de buitenkant isoleren

Aanbouw enkel steens isoleren vanaf de buitenkant met crepi, de binnenkant is met een voorzetwand geïsoleerd. Het is een huis uit 1905, en het gaat om een stuk van 30 m2.

Het isoleren en bekleden met crepi van de benedengevels

Ik zoek een vakspecialist die alle beneden gevels van mijn vrijstaande woning kan isoleren en voorzien van crepi. Het gaat ongeveer om 100 m2. Het betreft namelijk alleen de begane grond. Het is een gemetselde gevel.

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips of stucwerk

Ik wil op het bestaande metselwerk isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips of stucwerk. Het is tussen de 10 en 50 m2.

Buitengevels isoleren en afwerken met buitenstuc

Het gaat om een oude dijkwoning uit circa 1900. Het staat tussen 2 andere type huizen in waardoor er lastig bereikbare stukken gevel zijn. Aan de voorzijde zit nu een stuclaag over de oude baksteen, de zijkanten en achterkant zijn voorzien van plastic schrootjes. Dijkwoning is circa 6 meter breed, voor 2 woonlagen en achter 3 woonlagen. Totale oppervlakte geschat op circa 80 a 100 m2. Buitenzijde isoleren en afwerken met buitenstuc (crepi).

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren

Ik wil onze woning graag laten isoleren. De spouwmuur is ongeveer 67 m2. Onze vloer is ongeveer 32 m2. Het betreft een twee onder een kap woning. Het isoleren van de gevel moet vanuit buiten gebeuren. Er is een kruipruimte aanwezig.