Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor afdak boven voordeur maken:

Afdak boven voordeur maken

Afdak boven voordeur maken. Afdak moet tussen 2 erkers komen
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afdak boven voordeur maken uit heel Nederland:

Dakbedekking uitbouw en luifel vervangen

Betreft uitbouw woonkamer aan achterzijde woning en een afdak voor de voordeur waar kleine scheurtjes in bestaande bitumenlaag te zien zijn. Uitbouw heeft een lichtkoepel en zinken dakranden. Dak is al geïsoleerd. Beide daken zijn in 2000 en 2001 bedekt. Oppervlak uitbouw kamer ongeveer 7 x 2,5 m (inclusief lichtkoepel). Oppervlak luifel ongeveer 1,5 x 4 m. Het zit er nu ongeveer 20 jaar op. Een drietal foto's eventueel via de app toe te sturen. Ik weet niet wat het duurzaamst is qua nieuwe dakbedekking, wat opties zijn gewenst ook betreft duurzaamheid. Als de nieuwe bedekking 20 jaar meekan, vind ik dat ook goed

Erker voorzijde realiseren

Een erker aan de voorzijde van het huis alle draagmuren blijven staan. Kozijn van bestaande ruit is de afmeting van de aan te bouwen erker. Diepte ongeveer 120 cm en breedte 260 cm. Er dient fundering gestort te worden en ongeveer 70 cm ingemetseld te worden voorzijde 1 grote ruit en de zijkanten draai/kiep. Wens is dat het dak van de erker wordt doorgetrokken als afdak boven de voordeur. In de foto's is een voorbeeld toegevoegd van een vergelijkbare woning en erker. Alleen gespiegeld en andere indeling van ruiten.

Zinken afdak vervangen bij voordeur

Boven de voordeur zit een afdakje met een zinken plaat. Het hout eronder is vochtig geworden en de afdichting tegen de muur lijkt in orde. Dus blijft de zinken plaat over. Deze wil ik daarom vervangen. Afmeting is ongeveer 210 x 40 cm. Eventueel kan ik een foto sturen hoe het eruit zit.

Kunststof afdak laten repareren

Kunststof afdak boven voordeur en garage is lek. Na een flinke regenbui loopt er dagen lang water uit. De afmeting is 3 x 1 mtr. ongeveer. Kan zijn dat het dak poreus is maar ook dat de regenpijp die er doorheen loopt lek is.

Betonrot repareren

Er is een stuk beton los gekomen bij het afdak van de voordeur; erboven bevindt zich een balkon. We hebben een jaren 30 huis.

Kozijnen plaatsen en erker vervangen

Ik wil de buitendeuren, kozijnen en erker op begane grond en eerste verdieping vervangen door kunststof. Het gaat in totaal om 7 kozijnen met volgende afmetingen: 2x 1.40 x 3.30 1x 1.40 x 0.70 1x 1.40 x 1.40 1x 2.50 x 1.70 1x 2.10 x 1.60 (voordeur + zijlicht) 1x 2.70 x 1.50 (achterdeur + zij- en bovenlicht) Kozijnen (Gealan profiel S9000 NL) worden door mij na inmeten aangeleverd, het gaat dus om het plaatsen van de kozijnen. Ik bied een vergoeding ivm vervallen marge op de kozijnen. Daarnaast een vervanging van een erker, bestaande uit 1 hoofdkozijn + 2.40 x 1.60 en twee zijramen 0.40 x 1.60, verbonden met hoekprofielen, inclusief dak met isolatie en EPDM dakbedekking. Het timmerwerk en dakbedekking dient te worden doorgetrokken als afdak boven de voordeur (totaal 0.60 x 5.00). Zie bijlage voor een schets.

Dakgoot en regenpijp reparatie

Aan de voorkant van het huis is een afdak boven de voordeur. Dit is een bak waar regenwater in komt en via de regenpijp wegloopt. Ook de regenpijp vanuit de nok zit hierop aangesloten. Nu zit de regenpijp los en is ook het afdakje aan vervanging toe. Graag uw hulp

Schuur uitbouwen tot garage

De schuur moet uitgebouwd worden tot een (kleine) garage (voor motor en aantal fietsen). Onder het bestaande afdak willen we de voorgevel van de hal/schuur circa 1,5 - 2 meter naar voren verplaatsen. Het ontruimen/slopen en uitgraven van huidige schuur en vloeroppervlakte kunnen we zelf doen. Door de aannemers zal moeten worden uitgevoerd: - het storten van een nieuwe betonvloer - het isoleren van het dak (ter behoeve van de kamer erboven) - uitbreiden + afwerken (stucen) van de gang/hal; plaatsen van nieuwe voordeur - uitbreiden schuur tot 'motor'garage; inclusief plaatsen van elektrische roldeur - alles inclusief het verleggen van de benodigde elektriciteit.

Zink op afdak boven de voordeur repareren

Ik zou graag het afdakje willen vervangen. Er ligt nu shingles op. Het gaat om een afdak van 238 x 80 cm. Ik wil dat er zink gebruikt wordt voor de bouw.

Deuren, kozijnen en schuur schilderen

Het gaat om 3 deuren (voordeur, schuurdeur, poortdeur), 3 kozijnen (wc en schuur), een afdak en de bovenrand van de schuur die geschilderd moeten worden.