Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor 10 deuren verven:

10 deuren verven

Ik wil graag 10 deuren verven en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik heb verf en de kwasten. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 10 deuren verven uit heel Nederland:

Buiten schilderwerk

Het is een nieuwbouw huis. - 4 draairamen met kozijn, 2 deuren met kozijn, kleine overstek van 10 bij 60 cm en 2 vaste kozijnen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

We hebben vorig jaar september een overkapping van Gumax 5.06 meter breed met een glazen dak en deuren laten plaatsen. We hebben een heel irritant tikkend cq krakend geluid bij temperatuursveranderingen, dit gaat de gehele dag door.Op internet gevonden dat is haast wel zeker zit in de gootverbinding en/of de stalen balk die in de goot zit. Het bedrijfje die dit voor ons heeft geplaatst is failliet gegaan en nu willen wij weten of dit soort werk ook verricht wordt buiten de gewone montages. Dit vond ik via google: In de meeste gevallen komt het tikken van de overkapping door de stalen strip. Doordat dit een andere metaalsoort is dan de overkapping, zetten deze niet gelijktijdig uit. Het kan zijn dat de stalen strip aan de randen vaststaat met een schroef. Dit kan de klant controleren door de gootplaten te demonteren. Daarbij kan het zijn dat er tussen de goot en de strip enige ruimte zit als deze te veel is ‘’geschuurd’’. Dat kan de klant ook controleren door de gootplaten te demonteren. Of de stalen balk die in de goot verwerkt zit, schuiven sommige onderdelen langs elkaar af waardoor gekraak kan ontstaan. Een overkapping van 5,06m zal bijvoorbeeld bij een temperatuurverschil van 40 graden (-10 tot 30 graden) 1,5mm langer worden doordat het aluminium uitzet.

Rand van beschadigde gevel rondom schuifpui herstellen

Bij het plaatsen van een schuifpui met openslaande deuren is de gevel beschadigd geraakt. De afmetingen van het kozijn rondom de schuifpui zijn 4 meter bij 5 meter bij 2,30 meter hoog. De randen van de bakstenen gevel dus graag herstellen. Gaat om minder dan 10 m2 in totaal. Is aan de achterkant van het huis.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

De muur tussen keuken en eetkamer (ong. 10 m2) moet verwijderd worden, een stalen draagbalk geplaatst worden en al het puin moet worden afgevoerd. Daarbij moeten er 2 overbodig geworden deuren dichtgezet worden.

Opdekdeuren vervangen voor stompe deuren

Ik wil graag 10 opdek deuren met bovenlichten in nieuwbouw woning vervangen (93 x 231 cm) voor stompe deuren. Dit alles inclusief aanbrengen deurbeslag en voor iedere 3 scharnieren (inclusief 3 wc deuren). Bovenlichten worden met gipsblokken gedicht door eigen aannemer. Tevens 1 meterkast deur vervangen van 73 x 231 cm. Kozijnen, deuren, deurbeslag en scharnieren worden in principe door ons aangeleverd.

Deuren korter maken

We willen 10 deuren korter maken. Belangrijk dat dit goed recht gebeurd in verband met nieuwe vloer in de kamers.

Uitbouw realiseren

Ik zou willen weten hoeveel het kost om een uitbouw van 10 x 4 meter te laten plaatsen met laagste afwerkingsniveau (goedkoopste optie). Materiaal is een beetje afhankelijk van de kosten, maar onze voorkeur gaat uit naar metselwerk. We zouden ook graag de prijs voor hout willen weten. Aan de linkerkant zouden twee slaapkamers doorgetrokken worden en aan de rechterkant een open ruimte en wordt bij de keuken en woonkamer bij betrokken. Vergunning is niet vereist. Er zullen voor de fundering waarschijnlijk palen nodig zijn. We willen 2 ramen en 2 openslaande deuren. Kozijnen van hout. We willen een aantal daklichten, maar dit in overleg met de bovenburen hoeveel. Er moeten 3 gevels gebouwd worden. We denken ook na over de mogelijkheid om maar de helft van de aanbouw te maken dus: 5 x 4 meter, daarin zou dan 1 raam komen met openslaande deur en 2 ramen aan de zijkant. Voor de rest zijn de wensen hetzelfde. Zou voor beide mogelijkheden een offerte opgemaakt kunnen worden?

Uitbouw realiseren achterkant huis

Graag zou ik een uitbouw aan de achterkant van mijn woning willen laten bouwen. Deze zal ongeveer 10 m2 worden met openslaande deuren naar de tuin. Ik heb momenteel een keuken, deze is al uitgebouwd, dit wil ik gelijk trekken met de uitbouw, dus er zal een muur moeten worden doorbroken. De uitbouw wil ik van metselwerk. Wat er qua fundering nodig is, durf ik niet te zeggen. Ik ga bij de gemeente vragen of een vergunning noodzakelijk is. In de 1e week van december wil ik graag beginnen.

Deuren en kozijnen schilderen

Het schilderen van deuren en kozijnen buiten. Het gaat om 6 deuren (alle bestaan voor een groot deel uit glas), 5 grote kozijnen (bestaan zo goed als uit glas) en 10 normale kozijnen waarvan er 5 een raam hebben die open kan. Tevens zijn er 2 dakramen (maar die worden eventueel vervangen/gerestaureerd) Materiaal in overleg met vakman

In leeg huis houten delen en deuren schilderen

Wij willen graag de volgende dingen laten schilderen: het balkenplafond van ongeveer 10 bij 10 meter in de woonkamer (alles is van hout, ook de delen tussen de balken van hout. Dit moet allemaal geschilderd worden), een antieke trap met 13 treden en een kwart draai, en een houten wand met oude 3 oude deuren erin. De wand is ongeveer 2,5 meter hoog en 4 meter lang (met deuren mee berekend). Ik woon er nog niet.