Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor montage sanitair:

Montage sanitair

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn badkamer een douchecabine kan plaatsen. Daarnaast dient de huidige WC vervangen te worden door een hangtoilet. De huidige WC mag afgevoerd worden. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping wel per lift bereikbaar is. Er dient geen huidige cabine verwijderd te worden.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montage sanitair uit heel Nederland:

Badkamer en toilet renoveren

Medio september krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij willen de badkamer en het toilet beneden volledig renoveren. Afmetingen van de badkamer zijn: 2.30 x 1.60 meter. Het toilet beneden 1.22 x 1.05 meter. In de badkamer dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - strippen huidig sanitair + tegels (optioneel, kan dit eventueel zelf doen in verband met kostenplaatje) - plaatsen nieuwe badkuip (lengte 1.60 meter) met nieuwe mengkraan en nieuwe douche in het bad. - plaatsen douchewand op de badrand - plaatsen nieuwe handoekenradiator inclusief leidingwerk verleggen hiervoor (is nu een reguliere radiator aanwezig) - plaatsen nieuwe toiletpot (zwevend, is nu een staande pot aanwezig) - plaatsen nieuw badmeubel met wasbak en kraan. - verlaagd plafond plaatsen (gips?) - vloer en muren opnieuw betegelen. Al het sanitair, met uitzondering van de radiator, komt op dezelfde plek terug. Sanitair en tegels koop ik zelf in, montage materialen laat ik graag aan de vakman over. Werkzaamheden toilet beneden: - plaatsen nieuwe toiletpot - opnieuw betegelen grond en muren, kan eventueel over bestaande betegeling heen. Kunt u mij hier wellicht een offerte voor afgeven?

Badkamer renoveren

In welke stijl heb je interesse? Modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer, complete badkamerrenovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We willen graag ons badkamer renoveren. Er moet nw douch en bad, ,vloer en wand tegels. Bestaande meubel mag blijven. Inclusief de montage natuurlijk

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen graag onze badkamer laten renoveren/verbouwen. Wij willen graag de ruimte van een kast bij de badkamer (1.10 x 3.00 meter) betrekken. Ook het toilet zal gerenoveerd moeten worden. In de badkamer willen wij graag een dubbele douche en grote wastafel gemonteerd zien. Afmetingen toilet zijn 0.90 x 1.10 meter. Het gaat om montage van badkamer sanitair en leidingen doortrekken.

Standleding vervangen

Ik ben eigenaar van een appartement in Rotterdam Lombardijen. De standleiding tussen de eerste verdieping (58 ) en de tweede verdieping (60) is stuk. Men wil graag een offerte voor het vervangen van deze leiding beginnend bij de aansluiting op nr 60 tot en met de aansluiting in de garagebox eronder, inclusief hak- en breekwerk, demontage en montage van sanitair en herstel van hak- en breekwerk alsmede eventuele schade. Op de tweede verdieping is het PVC, eronder en erboven is de leiding van gietijzer.

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen graag een vakman inhuren voor het Renoveren van de badkamer Badkamer op de 1e verdieping van 8.5 vierkante meter, en het toilet op de grond verdieping van 1.8 vierkante meter. Sanitair is al aangekocht ( toilet, wastafel en inloopdouche en toilet en fonteinkast ) en het gaat om montage van het sanitair, slopen bestaande badkamer en toilet. Leggen/zetten van de tegels (vloer en wand) wat elektra, plafond stucwerk en vloerverwarming. de klant vraagt om een afspraak voor het maken van een offerte. De tegels zijn allen hetzelfde.

Volledige installatie nieuwe badkamer

Onze bestaande badkamer moet gesloopt worden. De nieuwe badkamer volledig te installeren. Het sanitair kopen wij zelf. De badkamer is 2.80 meter lang, 1.77 meter breed en 2.42 meter hoog. Wij willen een verlaagd plafond voor 3 inbouwspotjes, een muurtje in de badkamer van 57 cm lang, 2 nisjes in de douche, zwevend toilet installeren in muurtje van 120 cm hoog als achterwand, montage schuifdeur 120 cm, plus doucheset en installeren wastafelmeubelset van 120 cm x 45 cm met 2 kranen en een spiegelkast. Daarnaast bestaande afzuigventilator een metertje verplaatsen. Laatste noemenswaardige: een niet dragende muur slopen en 85 cm verplaatsen/ nieuw opbouwen als muur badkamer, 177 cm breed x 242 cm hoog. De plaatsing zal in januari 2018 gaan gebeuren indien mogelijk.

Sanitair monteren in badkamer

Ik wil binnenkort een nieuw badkamermeubel met wastafel, kraan en spiegelkast kopen. Ook wil ik een douchecombinatie met opbouw kopen, model C350 van Gamma. Ik heb nu een douchebak met opbouw en een gewone wastafel. Voordat ik de spullen koop, wil ik graag even hier overleggen met een vakman. Er kan dan bekeken worden of de materialen die ik wil laten installeren ook goed zullen passen en op het bestaande leidingwerk kunnen worden aangesloten. Na de levering wil ik dan de montage laten verzorgen. Ik hoor graag vooraf wat het inmeten en monteren zal kosten.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Ik wil graag: * Oude badkamer (bxlxh = 220 x 173 x 230 cm) verwijderen; * Stucen van de badkamerwanden; * Aan en afvoeren aanleggen; * Wand en vloer betegelen (vloerverwarming); * Nieuw plafond met inbouwspots en ventilatie (afzuigsysteem); * Plaatsen van het sanitair en aansluiten (bad, douche, wastafel, badkamermeubel); * Radiator plaatsen; * Kitten van het sanitair; * Montage materialen moet de vakman meenemen.

Toilet beneden laten bouwen

Ik wil de toilet beneden laten bouwen (1.5 x 1.5 meter). De werkzaamheden bestaande uit: · Toilet demonteren · Waterleidingen aanpassen ten behoeve van de nieuwe situatie (toilet en fonteintje) · Riolering aanpassen ten behoeve van nieuwe situatie · Bestaande tegels verwijderen, vloer en wand · Wand stuken voor nieuw tegelwerk (muur dient glad te zijn) · Vloer egaliseren (vloer dient waterpas te zijn) Levering van onderstaande materialen: · Levering en montage van nieuwe toiletpot inclusief stortbak opbouw. · Levering en montage fonteintje inclusief nieuwe kraan (alleen koudwater). · Levering nieuwe vloertegels. (e.e.a. in overleg) · Levering tegellijm. · Levering wand tegels. (e.e.a. in overleg) · Montage van de tegels. · Voegen van de tegels. · Verwijderen van de sluierlaag · Afmonteren sanitair · Afkitten van de naden. De badkamer: · Reinigen van voegwerk met speciale cleaner. (Mocht dit niet werken zullen wij samen in goed overleg met u, tot een oplossing gaan komen).

Badkamer tegelen en sanitair inbouwen

Het betegelen van de badkamer. Badkamer zal ik kaalheid opleveren. Werkzaamheden: tegelen vloer 4,2 m2 tegelem wanden 13 m2 Vloer stucen en wanden voor aanvang tegelwerk. Maken van inloopdouche en monteren en en betegelen van hangend toilet. Monteren van wastafel en aansluiten. Leidingen infrezen Monteren van douchekraan en plaatsen inloopdouche scherm. Meubelen / tegels / wc / kranen / douchescherm door ons aangeleverd. Montage materialen / koppelingen / afvoerbenodigheden enz. Door uitvoerder aan te leveren