Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor lamellen laten monteren:

Lamellen laten monteren

Ik zou graag 3 lamellen willen laten monteren. De afmetingen per lamel is 90 x 120 cm.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lamellen laten monteren uit heel Nederland:

Lamellen in de huiskamer ophangen

Ik wil graag lamellen voor in de huiskamer laten monteren. De afmetingen zijn circa 180-185 cm hoog en 550 cm breed.

Diverse klussen laten uitvoeren

Thermostaatdouche kraan vervangen, 2 lampen ophangen, Lamellen opmeten en monteren 1x 90 bij 140 cm

Raamdecoratie op laten meten

Wij willen graag raamdecoratie laten opmeten voor een offerte en daarna ook eventueel monteren. Betreft in totaliteit 8 stuks horizontale lamellen.

Houten lamellen ophangen

Ik zou graag bij 1 groot slaapkamerkozijn twee op maat gemaakte houten lamellen willen laten monteren. Afmeting is 1450 mm breed en 1400 mm hoog. Het gaat om 2 losse lamellen in 1 kozijn. Montage moet in de muur boven het kozijn.

Verticale lamellen inmeten en bevestigen

Wij willen in ons kantoorpand graag verticale lamellen voor het raam laten ophangen. De totale breedte van het raam is 6 meter, plus nog 20 cm muur rechts en 30 cm muur links. Van plafond tot aan de vensterbank is 161 cm. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen met daarin vermeld: - De kosten van het opmeten (om er zeker van te zijn dat de lamellen passen). - De kosten van de lamellen zelf (geen probleem als het twee sets zijn, een die naar links open gaat en een die naar rechts open gaat). - De kosten voor het laten monteren/op maat maken van de lamellen. Momenteel hangt er een gordijnrails met vitrage aan het plafond, deze kunnen wij zelf verwijderen.

Lamellen monteren

In ons kantoor is een extra ruimte gecreëerd, waar ook twee nieuwe ramen zijn geplaatst. Graag willen wij hier lamellen laten plaatsen die lijken op wat er nu al voor de andere ramen hangt. Is het mogelijk dat er iemand bij ons langskomt om te kijken wat het best geschikt zou zijn, zodat jullie daarna een vrijblijvende offerte (incl. Montagekosten) kunnen verstrekken? Ik heb een aantal foto's bijgevoegd.

Raamdeco monteren, behang aanbrengen en schilderen

Ophangen lamellen, rolgordijnen, afhalen behang,behangen met glasweefselbehang, schilderen(krs 5. 10x2. 75 en 2. 5x2. 25), wegwerken snoeren in huis en bevestigen van een plank. (behang,lijm en verf reeds aanwezig)

Lamellen en vitrage monteren

Ik wil graag dat er iemand bij mij thuis komt om op te meten voor lamelle in de keuken en vitrage in de woonkamer, is dat mogelijk?

Verticale lamellen inmeten en monteren

Ik wil voor een raam een set van 2 verticale lamellen, gebroken wit, 200 x 250 cm. (nr. 5042) laten opmeten bij mij thuis en monteren.

Lamellen vermaken en monteren

Voor een kantoorruimte binnen ons bedrijf zijn lamellen op maat besteld. Helaas is de meting verkeerd uitgevoerd met als gevolg dat deze niet passen. Wij hebben iemand nodig die met een lamelschaar en eventueel een ijzerzaag aan de slag gaat om deze alsnog passend te maken en op te hangen. De afmetingen van de lamellen heb ik niet en ik weet ook niet hoeveel eraf moet.

Partners

Partners van Casius