Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wasmachine naar boven en oude afvoeren:

Wasmachine naar boven en oude afvoeren

Wasmachine 2 trappen op en oude machine mee na benden, met behulp van 6-wielig karretje, te huur bij praxis. Kunt u mij daarmee helpen?
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wasmachine naar boven en oude afvoeren uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen en uitbreiden

Onze badkamer (circa 3 x 2 m) verbouwen en uitbreiden. Deze zit nu tegen een slaapkamer aan en ik wil die muur naar achter verleggen zodat de badkamer groter wordt. Vervolgens mag de gehele badkamer verbouwd worden, inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude materialen (oude douche, wandmeubel, tegels en dergelijke). Nieuwe materiaal en sanitair geplaatst worden. Cv, radiator en wasmachine verplaatsen. Startdatum is media oktober, wat is het tijdsbestek? Graag een complete offerte.

Gehele badkamer plaatsen

De badkamer moet geheel geplaatst worden. De badkamer is helemaal gestript. Er moeten leidingen worden gelegd, vloer schuin aflopend(indien daar de mogelijkheid voor is), afvoeren verleggen. Inloopdouche met klein wandje aanleggen. Betegelen, badkamermeubel plaatsen, nieuw inbouw toilet en meer. En graag water voor de wasmachine naar boven doortrekken. En warm waterleiding naar beneden. De badkamer is ongeveer 4 m2.

Gedateerde badkamer renoveren

Oude gedateerde badkamer demonteren en afvoeren en nieuwe eenvoudige badkamer aanleggen. Totale oppervlakte 5 m2 (1.95 x 2.40). Aanleggen in nieuwe badkamer: douche, toilet, wasbak aan- en afvoer wasmachine. Dit is allemaal ook aanwezig in oude badkamer. Tegelen vloer en 3 wanden.

Leiding- en vloerwerk in de badkamer

Ik heb mijn huidige badkamer gesloopt tot op de houten vloer en ben op zoek naar iemand die de afvoeren van de wc douche wasmachine en wastafel kan aanleggen. Daarnaast wil ik een zwaluwstaartvloer gelegd hebben met opstaande randen. De vloer is circa 2 x 2.5 meter. Graag zo snel mogelijk.

Diverse klussen in huis

Ik zoek een vakman voor diverse klussen in mijn huis. De schrootjes in de gang wil ik laten verwijderen en ik wil er een glad plafond laten maken. De wastafel moet weg en op die plek wil ik een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Verder wil ik een 'inbouwkast' laten verwijderen en ook wat houte balkjes die op de muur zitten. Ik wil ook alles laten afvoeren.

Badkamer renoveren

Ik woon in een huurappartement en heb van de verhuurder toestemming gekregen om de badkamer en keuken op te knappen. Ik heb een kleine badkamer van 1 meter breed en 2,5 meter lang. Ik wil die laten slopen en daarna weer netjes laten opbouwen. Er zitten nu 2 kozijnen met deuren in, 1 daarvan moet worden verwijderd. De muuropening moet worden dichtgemaakt. Alle leidingen wil ik in de muren laten wegwerken. Ik wil een douchebak van 1 x 1 meter laten plaatsen en alle muren en de vloer laten betegelen. Er moeten nieuwe afvoeren worden geplaatst. Ik wil een verlaagd plafond met daarin de bestaande afzuiging. Ook moet er elektra en verlichting worden geplaatst. Dat gaat om 2 of 3 waterdichte spots. Ook moet er een spatwaterdicht stopcontact geplaatst worden voor de wasmachine. De nieuwe wastafel moet op de plek van de dichtgemaakte deur komen. Alle materialen zal ik bij Gamma aanschaffen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Wij hebben een dubbel bovenhuis gekocht uit bouwjaar 1941 en krijgen daarvan eind september de sleutel. Er is daar een bergzolder met een stahoogte onder de nok van 194 cm. We willen op die zolder een kamer van ongeveer 15 m² laten maken met een dakkapel en dakraam. We willen het dak laten isoleren, een nieuwe vloer en aansluitingen laten maken voor elektra en verwarming. De wanden en plafonds moeten worden afgewerkt met gipsplaten en stucwerk. Er moet ook een nieuwe houten trap in. We willen daar ook een ruimte laten maken voor de cv-ketel en wasmachine. De cv-ketel kan dan vanuit de keuken verplaatst worden naar de zolder. Er is op die zolder een ventilatiekanaal met daarin een afvoerpijp. Bij bouwkundige inspectie werd die pijp als 'asbest verdacht' aangemerkt. We willen die pijp laten verwijderen en afvoeren en daar een nieuwe afvoerpijp laten plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. De woning staat nu leeg. Het is mogelijk om een afspraak te maken, zodat we de woning kunnen bezoeken. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik wil in oktober met deze klus laten starten.

Badkamer, wasruimte en toilet verbouwen

Slopen en afvoeren bestaande badkamer inclusief wanden en deur, 2.60 bij ,3 meter. Nieuwe badkamer , 2 douches, dubbele wasbak en vrijstaand bad. Nieuwe wanden, vloer, tegelwerk, leidingwerk, 2 deuren. Afmeting 314 bij 360 cm rondom. Op bestaande plaats badkamer. Afzonderlijke toilet ruimte, tegelwerk, vloer, 140 bij 100 cm, leidingwerk inbouwtoilet toilet met fontein. Nieuwe wand met deur 140 cm. Nieuwe wand met deur. 360 cm breed Washok onder trap, aansluiting en afvoer voor wasmachine. Hoogte 260 cm Inclusief materialen (wanden, lijm, aansluitingen, ventilatie naar toilet). Exclusief inrichting (deuren, kozijnen, douche cabine, bad, kraan, toilet etc)

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het gaat om een oude badkamer die vernieuwd moet worden. De afmeting van de badkamer is 2,50 bij 1 bij 1,95 meter (L-vormig). In de badkamer wil ik een douche, toilet en wastafel. In de linkerkant van de L staat een wasmachine, die moet er blijven. Ik wil graag mijn staand toilet vervangen door een hangend toilet. De wanden en vloer dienen betegeld te worden. Het verwijderen en afvoeren van tegels en sanitair mag ook meegenomen worden in de offerte. Ik heb nog niets uitgezocht of aangeschaft en sta open voor suggesties. Wellicht is het aanleggen van een mechanische ventilatie ook een goed idee, omdat er geen raam aanwezig is. Ik hoor graag wat er mogelijk is!

Renoveren van badkamer en toilet

Renoveren van de badkamer (202 * 326 cm) en het toilet (90 * 120 cm). Specificatie werkzaamheden: - Demonteren en afvoeren bestaande sanitair; - Verwijderen en afvoeren vloer en wandtegels; - Aanpassen van de waterleidingen en afvoeren naar de nieuwe situatie; - Aanpassen van de elektra ten behoeve van schakelaars, stopcontact, spotjes, wasmachine en droger; - Monteren en inmetselen inbouwreservoir wandcloset; - Stellen en aansluiten douchegoot. ? Betegelen wanden en vloeren; - Uit-timmeren van een verlaagd plafond; - Monteren plafond, inclusief spotjes; - Afmonteren sanitair; - Ophangen en aansluiten van de bestaande radiator; - Afkitten van de douche. Een tekening badkamer kan ik u mailen of klik op http://viewer.saninet.eu/?bathroom=2015.01.18-16.35-BOPVLAISI1. Materiaal voor de badkamer en het toilet zijn al besteld.