Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloertegels verwijderen:

Vloertegels verwijderen

Vloertegels verwijderen in de woonkamer, keuken, bijkeuken en de gang. In totaal 90 m2. De tegels zijn in cement gezet (volgens bouwtekening, heb het huis net gekocht), en er is vloerverwarming in alle ruimtes. De sleutel krijgen we over een aantal maanden pas.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels verwijderen uit heel Nederland:

Tegelvloer verwijderen

Graag ontvang ik n offerte voor verwijderen van vloertegels op begane grond. Ongeveer 45 m Eronder ligt een houten vloer. Gebruike van een kangoo kan niet Ik hoor t graag

Badmeubel plaatsen en tegelwerk aanpassen

Oude wastafel verwijderen en plaatsen nieuw wastafel en kolomkast (70 cm). Wellicht ook aanpassen wand en vloertegels om de wastafel heen.

Vloeren slopen en egaliseren

Wij willen 2 parketvloeren (40 m2 en 15 m2, tegelvloer(13 m2), lambrisering en twee muren (niet draagmuren) laten verwijderen. Vloer moet worden geëgaliseerd tbv aanleg elektrische vloerverwarming en vloertegels. Alles begane grond.

Toilet renoveren

Verwijderen oude vloertegels (muren doen wij zelf) Verwijderen oude toiletpot en plaatsen nieuw (duoblok), nieuwe afvoermanchet aanwezig. Verwijderen oud fonteintje en plaatsen nieuw. Doortrekken waterleiding door meterkast naar tuin en daar aanleg buitenkraan. Muren en vloer weer tegelen. Muren ongeveer 4 m2, vloer ongeveer 1,5 m2. Materiaal waterleiding, aanleg buitenkraan, tegellijm en voegspecie niet aanwezig. Bij voorkeur met een maand of twee.

Tegels verwijderen en afvoeren

Verwijderen 47 m2 vloertegels 24 m2 wandtegels Incl. Afvoer tegels

Verwijderen van vloertegels en zandcementvloer

Het verwijderen van de huidige tegelvloer en de zandcement vloer eronder. Het is een gerepareerde kwaaitaalvloer. De oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Tegels laten leggen in de keuken en het toilet

Ik wil graag vloertegels van 15 x 15 cm laten leggen in onze keuken en toiletruimte. In de keuken gaat het om ongeveer 5 m², in de toiletruimte om ongeveer 1 m². Wij verwijderen zelf de oude tegels. De ondergrond moet mogelijk eerst door u geëgaliseerd worden voordat er kan worden betegeld. Wij ontvangen graag uw offerte.

Vloertegels verwijderen

Vloertegels gelegd in cement. Woonkamer , gang en keuken totaal ca 36 m2

Kleine keukenvloer afwerken met vloertegels of gietvloer

Ik heb nu een houten vloer van ongeveer 210 x 115 cm in mijn keuken maar vind dat niet zo hygiënisch. Ik wil de houten vloer er zelf uit halen of laten verwijderen door een vakman. Daarna wil ik er vloertegels in of een gietvloer, afhankelijk van de prijs. Er zit een redelijk vlakke betonvloer onder. Ik ontvang graag advies en een offerte. Ik heb een voorkeur voor de uitvoering van de klus op 19 of 30 augustus, of 1,5,6 of 8 september.

Vloertegels verwijderen

Ik wil plavuizen laten verwijderen. Het is 45 m2. In de woonkamer en de keuken. Eronder zit een betonnen vloer, moet heel blijven.

Partners

Partners van Casius