Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eindhoven of directe omgeving.

3282 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer renovatie, garage afbreken en puin afvoeren, schilderwerk en laminaat leggen, vaste trap naar zolder, tuinhuis plaatsen en schilderen, kelder laten uitzuigen, electrische bediening zipscreens monteren, aantal klussen laten uitvoeren, toiletrenovatie, vloer- en montagewerk in de woning, klussen in een winkelruimte, schilderwerk in huis en advies over voortuin, zonnewering plaatsen, stutten van een schouw, dubbel chalet waterpas zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eindhoven:

Afzuigkap ophangen

De afzuigkap hangt op 2 haakjes. Hij is eraf gevallen. Ik zou graag willen dat hij goed op gehangen wordt. Aan de achterkant van de afzuigkap zitten geen gaatjes daarom weet ik niet hoe hij stevig aan de muur bevestigd kan worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit kost met eventuele benodigdheden. Gelieve een offerte per mail sturen.

Klussen in tuin en woning

Ik heb rieten matten gekocht bij de Gamma en wil deze laten monteren in de tuin. Daarvoor moet er eerst snoeiwerk worden verricht aan klimop en gazon (circa 25 m2). Tevens montage werkzaamheden namelijk; in huis monteren van gordijn rails (circa 2 meter). Alle werkmaterialen via de vakman. Ook materialen voor tuinonderhoud. Op korte termijn graag.

Rolhordeur vervangen

Ik ben bij een kennis tegen de rolhordeur aangelopen en nu is het gaas gescheurd. Het is voor haar balkondeur (standaard formaat) en de hor rol in een cassette. De naam van de deur is Hamstra. Graag wil ik een prijsopgave met montage.

Gordijn en lampen monteren

Twee lampen om boven op te hangen en een buiten moeten vervangen worden. Tevens ramen inmeten om de juiste gordijnen te bestellen.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil een aantal rolgordijnen ophangen. Het betreft 4 ramen met draai-kiepstand.

Meubels in elkaar zetten

Het betreft 3 meubels van de Amalfi woonserie van Leenbakker. Het gaat om een dressoir van 190 cm, een tv meubel van 140 cm en een boekenkast van 170 cm.

Inmeten en monteren verduisterende rolgordijnen

Voor 7 verduisterende rolgordijnen (verschillende maten, in de breedte. De hoogte is allemaal 160 cm.) inmeten, dan kan ik ze met de juiste maten bestellen bij Gamma Eindhoven of via de site en als ze geleverd zijn moet dezelfde monteur ze ophangen.

Horren voor zolderramen monteren

Ik wil voor op zolder 3 horren: een hor aan de voorkant (1 raam, naar binnen toe) en 2 horren aan de achterkant voor twee ramen, raam naar buiten toe. Het gaat om het opmeten en installeren. Plus voor een schuin dakraam wil ik een rolgordijn laten installeren.

Hordeuren laten monteren

Ik wil 2 hordeuren laten monteren.

Gordijnrails en lampen monteren

Een gordijnrails van ongeveer 5 meter monteren aan het plafond en 2 lampen ophangen.

Plissé hordeur monteren

Ik kocht bij Praxis Hurksestrat een plissé hordeur S 500 van Bruynzeel. Ik had iemand die hem zou bevestigen, maar die is er niet geheel in geslaagd. De deur was niet met één click in de houder te bevestigen, zoals de tekening aangaf, maar nu hij er eenmaal inzit blijkt een touwtje in de houder te zitten. De hulp wilde hem niet meer uit de houder halen. Ik zoek iemand die de deur voor mij afmaakt en de beide koorden, boven en onder, bevestigt zodat de deur uitschuifbaar is.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een klerenkast bij Praxis kopen en laten monteren. De maten zullen 2,50 meter breed en waarschijnlijk rond 2,32 meter hoog zijn.

Lamellen laten monteren

Ik zou graag 3 lamellen willen laten monteren. De afmetingen per lamel is 90 x 120 cm.

Rolgordijnen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen laten plaatsen in de woonkamer. Levertijd van de rolgordijnen zijn vanaf heden 3-6 weken. Plaatsing in overleg. Er hoeven geen oude gordijnen verwijderd te worden. Ze worden in de dag gemonteerd en de kozijnen hebben normale hoogte.

Rolluiklint vervangen

Vervangen van een rolluiklint begane grond afmeting 1. 5 bij 1. 6 meter kap is al gedemonteerd lint is al aanwezig

Regenpijp losgeraakt na storm

Door de storm in januari is onze regenpijp losgeraakt van de muur. Deze willen we graag opnieuw bevestigd hebben. Het gaat om de regenpijp van het (platte) dak van de tweede verdieping tot aan ons dakterras op de eerste verdieping. Eventueel hebben wij nieuwe bevestigingsankers nodig.

Klussen in huis

Ik wil twee klussen laten uitvoeren. Ik wil mijn voorwand laten herstellen en ik wil een schuurlicht laten monteren (zie afbeeldingen voor huidige situatie). Materialen voor de vakman.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast in elkaar laten zetten. Het gaat om een kledingkast met een spiegel in het midden en 2 deuren erlangs 1tje aan linkerkant en de ander aan rechterkant van de spiegel:)

Wasmachine naar boven en oude afvoeren

Wasmachine 2 trappen op en oude machine mee na benden, met behulp van 6-wielig karretje, te huur bij praxis. Kunt u mij daarmee helpen?

Repareren van een dakgoot en een hek

Reparatie van dakgoot van een tuinhuis en hekwerk die t.g.v. de storm zijn beschadigd.

Zonnescherm ophangen als terraszonwering

Ik wil graag weten hoe duur het is om een zonnescherm te laten ophangen. Ik wil namelijk een terraszonwering bij de Praxis kopen, maar kan dat niet zelf ophangen.

Naden van zonneschermdoek repareren

Gestreept doek 4 meter breed, 2,5 meter lang. 3 naden en zijkant opnieuw stikken

Laminaat leggen, schilderen en gordijnen ophangen

Leggen van: - 70 m2 dampfolie + schuim ondervloer. - 72 m2 laminaat, zwevend, doorgelegd. (Laminaat, dampfolie en ondervloer in bezit) Plaatsen van: - 60 meter staande plinten, verlijmd. (Plinten van 2,40 meter in bezit) Hangen van rails gordijnen in plafond: 10 meter lengte totaal. (Rails in bezit). Specificaties onderstaand: - Gordijn 1 slaapkamer: breedte 87,5 cm - Gordijn 2 slaapkamer: breedte 92,5 cm - Gordijn logeerkamer: breedte 87 cm - Gordijn 1 woonkamer: breedte 87,5 cm - Gordijn 2 woonkamer: breedte 92,5 cm - Gordijn 3 woonkamer: breedte 175 cm - Gordijn 4 woonkamer: breedte 337 cm Schilderen: - 6 kozijnen afplakken 122 m2: - 1 x voorstrijk mengen met latex en aanbrengen - 1 extra laag texen 24m2: - 1 laag voorstrijken - 2 lagen texen

Zweefdeurkast demonteren, verhuizen en monteren

We zijn op zoek naar iemand die een zweefdeurkast kan demonteren, transporteren (2 kilometer) en ter plekke weer kan monteren. Het gaat om een zweefdeurkast met 2 deuren (4 glaspanelen) en een slowmotionsysteem. Afmetingen: 2.52 breed x 2.13 hoog x 67 diep. Materialen om deze werkzaamheden uit te voeren hebben we niet, het zou fijn zijn als de vakman deze meeneemt.

Plafondventilator monteren

Ik wil een Fabiola plafondventilator laten monteren die ik gekocht heb. Ik ontvang graag uw offerte.