Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eindhoven of directe omgeving.

3041 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, akoestisch spanplafond monteren, behangen, schilderen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eindhoven:

Badkamer voorzien van spanplafond

Graag offerte voor plaatsing en aanschaf van polyester spanplafond. Oppervlakte: 220 x 211 cm Aantal lichtpunten: 4 Alvast bedankt, Gr Harold Loth

Spanplafond in de badkamer maken

Graag offerte voor plaatsing en aanschaf van polyester spanplafond. Oppervlakte: 220 x 211 cm. Aantal lichtpunten: 4.

Buitenkraan aan laten leggen

Ik wil een buitenkraan in de tuin aanleggen vanuit de watermeter of van uit de keuken.

Reparatieklussen uitvoeren bij de schuur

Reparatieklussen uitvoeren bij de schuur, zoals: voegen (voegen laten los), metselen, dak lekkage verhelpen, repareren, schuurdeur schuren en schuurdeur post repareren; er is een stuk hout weg. De schuur is ongeveer 4 meter bij 2.50 meter breed. het gaat om het gedeelte waar de poort zit. Ik heb een dubbelzijdige poort van hout (dubbele deur).

Houten hordeur maken

Ik wil een houten hordeur. Deze kan in de dag worden bevestigd. Afmeting: 107 cm breed en 240 cm hoog. Het betreft dus een simpel houtwerken frame, daarop gaas monteren en daaroverheen nogmaals een frame, zodat het gaas mooi weggewerkt ertussenin zit. In het midden van beide frames een steunlat waaraan een simpele handgreep komt. Als bevestiging wil ik graag scharnieren aan de rechterzijde, aan de linkerzijde magneetjes zodat de deur daartegen dicht kan. Benodigdheden zijn dus: - Hout 8 x 270 cm a € 4.49 per stuk of een voordeelpak met 12 latten van 270 cm voorhorgaas; - 2 x scharnieren; - 2 x magneetbevestigingen; - 1 x handgreep (simpele); - Schroefjes/ nietjes overig bevestigingsmateriaal.

Waterschade aan laminaat en schilderwerk herstellen

Na waterschade aan het laminaat plus onder vloer door een kapotte dakpan wilde ik een offerte op laten maken voor de verzekering. Het gaat om het witten van de muur en het vervangen van de laminaatvloer. De afmeting is niet groot, ongeveer 5 meter bij 3 meter. Tevens moeten de wanden weer gewit worden, ik schat dit op ongeveer 20 a 25 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

WC-raam opnieuw plaatsen, muur plamuren en radiator verplaatsen

Mijn WC raam was zonder kit of iets dergelijks geplaatst. Nu is de muur vol schimmel en de hoeken geroest. Ik heb kunststof hoekjes ingezet. Ik wil het raam graag goed dicht laten kitten en ook plamuren. Eventueel de radiator, die veel te hoog hangt lager plaatsen.

Muur repareren en laminaat vervangen

Door een lekkage in de muur is zowel mijn muur als mijn laminaat beschadigd. Voor de verzekering moet ik een offerte laten opstellen. Het gaat om laminaat, een ondervloer en plinten. Het gaat om een ruimte van 8 meter lang en 4 meter breed. Ik heb ook lekkage gehad in de muur. De muur wil ik graag hersteld/gestuct hebben. De muur waar de lekkage geweest is, is 8 meter lang. Om het geheel weer netjes te krijgen zou ik graag alle 4 mijn muren willen laten stucen.

Gat voor de afvoer van de afzuigkap maken

Ik wil graag voor mijn afzuigkap een ga in de muur met rooster zodat het naar buiten kan. Nu is het aangesloten op het central afvoer. Ook tegelijkertijd de oude afzuig eruit halen en nw. Plaatsen want het moet 2 motorig zijn en wij hebben nu 1 motorig.

Horren inmeten en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het opmeten en plaatsen van 2 horren. Het gaat om een plisséhor van ongeveer 220 x 110 cm die aan de buitenzijde van een schuifpui moet komen. Verder gat het om een hor voor een klein raampje in de gang van ongeveer 60 x 40 cm.

Schilderij en klok ophangen

Ik wil graag een schilderij en een klok laten ophangen aan een betonnen muur, ik kan dit helaas niet zelf.

Uiteenlopende klussen in huis

Het betreft een offerte aanvraag voor wat kleine klusjes in mijn woning die ik zelf niet kan herstellen: - In de keuken moet een kastdeurtje en lade opnieuw gemonteerd worden. - Het toilet op de bovenverdieping spoelt niet krachtig door, dit wil ik graag laten verbeteren. - De schuttingdeur sluit stroef, de deur moet wellicht opnieuw gesteld worden. - Een baksteen in de muur terugplaatsen.

Rolgordijnen monteren

In mijn slaapkamer wil ik rolgordijn plaatsen (2 stuk). Ik wil dat geplaatst hebben in de dag van het raam.

Zonwering demonteren en monteren

Onze zonwering is aan een kant een beetje los gekomen. De de bout waarmee hij aan de muur vast zit (chemisch anker aan de binnenmuur) zit niet meer op z'n plaats. De zonwering zal eraf moeten en het steunprofiel zal opnieuw vast gezet moeten worden. Oplossing laat ik aan de vakman over. Hierna moet de zonwering weer teruggehangen worden. Kanttekening, de zonwering hangt aan de achtergevel van het huis. Dit is een plat dak. Vandaar dat het belangrijk is dat hij goed vast komt te zitten.

Uiteenlopende klussen in huis

Het betreft een offerte aanvraag voor wat kleine klusjes in mijn woning die ik zelf niet kan herstellen: - In de keuken moet een kastdeurtje en lade opnieuw gemonteerd worden. - Het toilet op de bovenverdieping spoelt niet krachtig door, dit wil ik graag laten verbeteren. - De schuttingdeur sluit stroef, de deur moet wellicht opnieuw gesteld worden. - Een baksteen in de muur terugplaatsen.

Elektrisch zonnescherm repareren

De motor of toetsen bedienings app defect. De zonnewering met twee apparte schermen zijn 5 meter lengte knikscherm . Graag een snelle afspraak. En hoeveel het me ongeveer zal kosten

Mechanisme van een knikarmscherm repareren

Knikarmscherm draait niet meer op. Mechanisme lijkt dol gedraaid. Circa 10 jaar oud. Verder nog in goede staat.

Reparatie van rolluiken

Ik heb 2 rolluiken handmatig met zwengel. 1 sluit niet goed en blijft hangen. Ander kan plotseling naar beneden vallen bij openen.

Aluminium jaloezieën leveren en monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor de aanschaf en montage van 2 horizontale aluminium jaloezieën. Het gaat om 1 van 120 x 135 centimeter groot en 1 van 110 x 145 centimeter groot. De horizontale delen wil ik niet meer dan 25 mm breed hebben.

Decomode jaloezieën plaatsen

I need mounting for 2 Decomode jaloezie aluminium 25 mm zilver 120 x 175 cm. The windows frames are aluminium. This is urgent please. English speaking please. Thank you. Er dienen 2 Decomode jaloezieën, aluminium 25 mm zilver, gemonteerd te worden. De afmetingen zijn 120 bij 175 cm. De raamkozijnen zijn van aluminium.

Uiteenlopende klusjes in huis

3 different jobs: 1. I want to remove wallpapers from all walls, repair any visible cracks and paint the walls. 2. Replace all electrical switches and sockets, possibly create a few new sockets. 3. Switch the hinges of 1 door from left to right.

Zonnescherm aan de serre monteren

Ik wil graag een zonnescherm aan mijn serre, bevestigt op de 2 muren langs de serre. 5.90 breed, elketriosch

Gipsplaten zetten

Materiaal in bezit. 5 stuks 2 wandjes Spoedklus.

Plafondventilator ophangen

Graag zouden wij een plafondventilator op gehangen hebben in de woonkamer en de lamp die er nu hangt naar de gang verplaats willen hebben wat gaat dit kosten en wanneer zou dit kunnen plaats vinden. Graag even bellen voor een prijsopgave.

Elektrische luifel repareren

Mijn elektrisch bedienbare luifel is kapot. Ik denk dat de motor moet vervangen worden.