Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eindhoven of directe omgeving.

3086 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, vervuilde tuingrond afvoeren, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eindhoven:

Vervangen verwarming badkamer

Graag zou ik een verwarming vervangen hebben in de badkamer. Er is al een oude radiator, maar ik zou deze graag willen vervangen door een moderne verwarming. De verwarming is besteld en aanwezig. De nieuwe radiator is 1111 mm x 600mm (zie foto) De oude verwarming moet verwijderd worden en de nieuwe geïnstalleerd worden op de zelfde plek of in de buurt daarvan.

Gelijmd tapijt verwijderen

In verband met opleveren huurflat moet het tapijt verwijderd worden voor 14 augustus 2017. Het gaat om zo'n 50 m2 in totaal inclusief afvoeren van materialen.

Verschillende kleine klusjes

Ik wil graag mijn goot laten schoonmaken en 2 lampen binnen laten ophangen en 2 opnieuw laten ophangen, want die hangen niet goed meer. Tevens een nieuwe klink op de poort laten zetten en extra veilige sloten op ramen en deuren laten plaatsen.

Mantelbuizen voor nieuwe meters aanleggen

In een gerenoveerde woning uit 1924 moeten mantelbuizen (loze leidingen) naar de meterkast worden aangelegd. Het gaat hierbij om: - Elektra; - Gas; - Cai; - Water (voor water geldt dat het aansluitpunt mogelijk (in overleg) niet in de meterkast maar in een kelder ongeveer 4 meter inpandig moet komen). Geïnteresseerde partijen die denken een scherpe offerte te kunnen uitbrengen zijn welkom om op locatie het werk te komen bekijken.

Gebroken koord van een parasol vervangen

Koord gebroken, Sungarden parasol

Horren van Bruynzeel monteren

Graag laat ik tweee hordeuren monteren. Bruynzeel series 700.

Roetschade verwijderen

Ik wil graag een indicatie van de kosten om mijn gehele caravan (CHATEAU CHIARA) te laten reinigen, aangezien deze getroffen is door roet (door een brand van een naast gelegen pand). Graag ook op wat voor termijn, gezien ik over 3 weken op vakantie ga.

Jaloezieën inmeten en plaatsen

Ik wil graag jaloezieën laten inmeten en plaatsen. Ik wil graag witte houten jaloezieën van 50 mm, de maten zijn: L 140 x B 175, L 140 x B 140 cm.

Schroeven indraaien

Het bed van mij moet hoger in verband met een ander matras. De vlonder moet nu omhoog gemaakt worden met driehoeks-dragers. Het is dus een kwestie van schroeven in-en uitdraaien. In totaal 16 schroeven. Alle materiaal is voorradig, zelfs een elektrische boor als het moet.

Verwijderen van laminaat uit diverse ruimtes

Ik laat graag het laminaat verwijderen uit de woonkamer met keuken, uit de gang en uit 2 slaapkamers.

Diverse kleine klussen laten doen

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren: 1. Stukje muur stucen en schilderen (ongeveer 3 m2); 2. Stukje kapotte tegel repareren. Tegel en verf heb ik zelf.

Rolluiken en achterdeur monteren, overkapping stutten

Ik wil binnenkort 3 elektrische rolluiken laten monteren. Daarbij moet ook elektra worden aangelegd en enkele regenpijpen worden verplaatst. De rolluiken zijn reeds op maat gemaakt en heb ik al in mijn bezit. Tevens moet een nieuwe achterdeur geplaatst worden. Ook deze is reeds op maat gemaakt en heb ik al in bezit. Daarnaast moet een houten overkapping gestut worden; deze hangt door i.v.m. het gewicht van de klimop. Ik laat de klussen hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsopgave.

WC-raam plaatsen en radiator verplaatsen

Ik zou graag mijn wc raampje willen laten vervangen zo dat deze gekanteld open kan.

Plissehordeur monteren in een deuropening

Graag laat ik een plissé hordeur monteren in de achterdeur (hout) en op maat maken. De deur draait naar buiten open.

Hordeur en horramen monteren

Wij willen achter graag een hordeur laten plaatsen en boven horren laten plaatsen in 2 ramen van de meiden. Graag eerst komen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik heb kunststof kozijnen.

Rolluiken verwijderen en later terug plaatsen

In verband met de plaatsing van nieuw glas en schilderwerkzaamheden dienen van ons huis tijdelijk 5 rolluiken verwijderd te worden en na de werkzaamheden weer terug geplaatst te worden.

Vloerbedekking verwijderen

Circa 32 m2 vloerbedekking verwijderen. Lijm op waterbasis over het gehele oppervlak. Jutte onderlaag komt moeilijk mee. Egaliseren niet nodig

Elektrisch rolluik inkorten

We hebben een elektrisch rolluik van 190 cm breed en moet 0,5 cm ingekort worden. En foute montage herstellen (zie foto).

Ophangen eenvoudige plafondventilator

Het betreft het ophangen eenvoudige plafondventilator in kamer.

Badkamer voorzien van spanplafond

Graag offerte voor plaatsing en aanschaf van polyester spanplafond. Oppervlakte: 220 x 211 cm Aantal lichtpunten: 4 Alvast bedankt, Gr Harold Loth

Spanplafond in de badkamer maken

Graag offerte voor plaatsing en aanschaf van polyester spanplafond. Oppervlakte: 220 x 211 cm. Aantal lichtpunten: 4.

Buitenkraan aan laten leggen

Ik wil een buitenkraan in de tuin aanleggen vanuit de watermeter of van uit de keuken.

Reparatieklussen uitvoeren bij de schuur

Reparatieklussen uitvoeren bij de schuur, zoals: voegen (voegen laten los), metselen, dak lekkage verhelpen, repareren, schuurdeur schuren en schuurdeur post repareren; er is een stuk hout weg. De schuur is ongeveer 4 meter bij 2.50 meter breed. het gaat om het gedeelte waar de poort zit. Ik heb een dubbelzijdige poort van hout (dubbele deur).

Houten hordeur maken

Ik wil een houten hordeur. Deze kan in de dag worden bevestigd. Afmeting: 107 cm breed en 240 cm hoog. Het betreft dus een simpel houtwerken frame, daarop gaas monteren en daaroverheen nogmaals een frame, zodat het gaas mooi weggewerkt ertussenin zit. In het midden van beide frames een steunlat waaraan een simpele handgreep komt. Als bevestiging wil ik graag scharnieren aan de rechterzijde, aan de linkerzijde magneetjes zodat de deur daartegen dicht kan. Benodigdheden zijn dus: - Hout 8 x 270 cm a € 4.49 per stuk of een voordeelpak met 12 latten van 270 cm voorhorgaas; - 2 x scharnieren; - 2 x magneetbevestigingen; - 1 x handgreep (simpele); - Schroefjes/ nietjes overig bevestigingsmateriaal.

Waterschade aan laminaat en schilderwerk herstellen

Na waterschade aan het laminaat plus onder vloer door een kapotte dakpan wilde ik een offerte op laten maken voor de verzekering. Het gaat om het witten van de muur en het vervangen van de laminaatvloer. De afmeting is niet groot, ongeveer 5 meter bij 3 meter. Tevens moeten de wanden weer gewit worden, ik schat dit op ongeveer 20 a 25 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.