Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eindhoven of directe omgeving.

3272 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur, lak op gebinten verwijderen, montage- en verfklussen, laminaat leggen en schilderwerk aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eindhoven:

Rolgordijn hangen

Ik heb 2 ramen waar allebei een rolgordijn op gemonteerd moet worden. Ik heb per raam 2 maten om het passend te maken, dus in totaal 4 stuks rolgordijn. De ramen zijn zijn beide 370 cm breed.

Spiegel ophangen aan een betonnen muur

Ik zoek een klusjesman die een spiegel kan ophangen in een betonnen muur. De spiegel is ongeveer 120 bij 40 cm.

Complete Nesling pergola plaatsen

Ik wil een complete Nesling pergola laten plaatsen, type wall 1, buitenmaten 402 breed x 391 lang.

Montage tuinkast

Montage van een nog te kopen tuinkast van Keter Optima Outdoor.

Stopcontact aanleggen meterkast

Stopcontact aanleggen meterkast

Horren in raam en balkondeur laten maken

Ik wil in mijn draai-kiepraam in mijn slaapkamer een inzethor plaatsen. (afmeting 800 x 1518 mm). Daarnaast wil ik in mijn balkondeur een rol hordeur of plissé hordeur (afmeting 870 x 2145 mm). Graag ontvang ik een offerte (prijsoriëntatie voor het eventueel opmeten, maken en monteren van beide horren). Zo mogelijk ontvang ik daarbij ook informatie over de levertijd. Zou u mij de informatie via e/mail willen toesturen. Ik zal daarna zo snel als mogelijk reageren. Alvast bij voorbaat dank.

Zonnescherm monteren

Ik wil een zonnescherm kopen, laten monteren en installeren. Ik heb de voorkeur voor een uitvalscherm van ongeveer 3,9 meter breed. Geel doek. Inclusief afdekkap ter bescherming van het doek in gesloten toestand. Het gaat om een zonnescherm tegen de gevel op de 4e verdieping, boven het balkon. Bij voorkeur een elektrisch vallend arm systeem. Standaard systeem, geen valarm of glijarm. Wat kost zo'n uitvalscherm ongeveer inclusief inmeten en montage? Op welke termijn zou het inmeten en monteren kunnen plaatsvinden? Wat betref opties: Ik twijfel over de noodzaak van wind vaste veren en / of een besturing met een zon/wind automaat. Om te voorkomen dat de zonwering kapot gaat bij storm. En voor het comfort. Wat adviseert u op basis van uw ervaring? En wat zijn de meerkosten van wind vaste veren en / of besturing met zon/wind automaat?

Horren van Bruynzeel monteren

Ik wil twee deurhorren laten monteren. Bruynzeel 700 series. De afmetingen zijn 229 bij 100 cm maar dit moet waarschijnlijk aangepast worden.

Afzuigkap ophangen

De afzuigkap hangt op 2 haakjes. Hij is eraf gevallen. Ik zou graag willen dat hij goed op gehangen wordt. Aan de achterkant van de afzuigkap zitten geen gaatjes daarom weet ik niet hoe hij stevig aan de muur bevestigd kan worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit kost met eventuele benodigdheden. Gelieve een offerte per mail sturen.

Klussen in tuin en woning

Ik heb rieten matten gekocht bij de Gamma en wil deze laten monteren in de tuin. Daarvoor moet er eerst snoeiwerk worden verricht aan klimop en gazon (circa 25 m2). Tevens montage werkzaamheden namelijk; in huis monteren van gordijn rails (circa 2 meter). Alle werkmaterialen via de vakman. Ook materialen voor tuinonderhoud. Op korte termijn graag.

Rolhordeur vervangen

Ik ben bij een kennis tegen de rolhordeur aangelopen en nu is het gaas gescheurd. Het is voor haar balkondeur (standaard formaat) en de hor rol in een cassette. De naam van de deur is Hamstra. Graag wil ik een prijsopgave met montage.

Gordijn en lampen monteren

Twee lampen om boven op te hangen en een buiten moeten vervangen worden. Tevens ramen inmeten om de juiste gordijnen te bestellen.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil een aantal rolgordijnen ophangen. Het betreft 4 ramen met draai-kiepstand.

Meubels in elkaar zetten

Het betreft 3 meubels van de Amalfi woonserie van Leenbakker. Het gaat om een dressoir van 190 cm, een tv meubel van 140 cm en een boekenkast van 170 cm.

Inmeten en monteren verduisterende rolgordijnen

Voor 7 verduisterende rolgordijnen (verschillende maten, in de breedte. De hoogte is allemaal 160 cm.) inmeten, dan kan ik ze met de juiste maten bestellen bij Gamma Eindhoven of via de site en als ze geleverd zijn moet dezelfde monteur ze ophangen.

Horren voor zolderramen monteren

Ik wil voor op zolder 3 horren: een hor aan de voorkant (1 raam, naar binnen toe) en 2 horren aan de achterkant voor twee ramen, raam naar buiten toe. Het gaat om het opmeten en installeren. Plus voor een schuin dakraam wil ik een rolgordijn laten installeren.

Hordeuren laten monteren

Ik wil 2 hordeuren laten monteren.

Gordijnrails en lampen monteren

Een gordijnrails van ongeveer 5 meter monteren aan het plafond en 2 lampen ophangen.

Plissé hordeur monteren

Ik kocht bij Praxis Hurksestrat een plissé hordeur S 500 van Bruynzeel. Ik had iemand die hem zou bevestigen, maar die is er niet geheel in geslaagd. De deur was niet met één click in de houder te bevestigen, zoals de tekening aangaf, maar nu hij er eenmaal inzit blijkt een touwtje in de houder te zitten. De hulp wilde hem niet meer uit de houder halen. Ik zoek iemand die de deur voor mij afmaakt en de beide koorden, boven en onder, bevestigt zodat de deur uitschuifbaar is.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een klerenkast bij Praxis kopen en laten monteren. De maten zullen 2,50 meter breed en waarschijnlijk rond 2,32 meter hoog zijn.

Lamellen laten monteren

Ik zou graag 3 lamellen willen laten monteren. De afmetingen per lamel is 90 x 120 cm.

Rolgordijnen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen laten plaatsen in de woonkamer. Levertijd van de rolgordijnen zijn vanaf heden 3-6 weken. Plaatsing in overleg. Er hoeven geen oude gordijnen verwijderd te worden. Ze worden in de dag gemonteerd en de kozijnen hebben normale hoogte.

Rolluiklint vervangen

Vervangen van een rolluiklint begane grond afmeting 1. 5 bij 1. 6 meter kap is al gedemonteerd lint is al aanwezig

Regenpijp losgeraakt na storm

Door de storm in januari is onze regenpijp losgeraakt van de muur. Deze willen we graag opnieuw bevestigd hebben. Het gaat om de regenpijp van het (platte) dak van de tweede verdieping tot aan ons dakterras op de eerste verdieping. Eventueel hebben wij nieuwe bevestigingsankers nodig.

Klussen in huis

Ik wil twee klussen laten uitvoeren. Ik wil mijn voorwand laten herstellen en ik wil een schuurlicht laten monteren (zie afbeeldingen voor huidige situatie). Materialen voor de vakman.