Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eindhoven of directe omgeving.

3211 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: voorgevel kaleien, schilderwerk, bedrijfspand klaar maken, stucwerk en woning renoveren, reparatie plafond in stacaravan na lekkage, laminaat leggen, schilderen en spullen ophangen, dubbele taatsdeur met vlakverdeling, klussen in huis laten uitvoeren, laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen, binnenmuur uitbreken., laminaat leggen, klussen aan en rond huis, laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis, stalen portaal plaatsen, toilet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eindhoven:

Badkamer

De badkamer wanden en vloer met Aquastep en of evt met dumaplast,douchekabine met douchebak ,hangend toilet indien mogelijk. Radiator vervangen en badkamermeubel met kolomkast plaatsen

Montage kast

Ik wil een klerenkast bij Praxis kopen en laten monteren. De maten zullen zijn 2. 50m breed en waarschijnlijk rond 2,32 hoog.

Lamellen laten monteren

Ik zou graag 3 lamellen willen laten monteren. De afmetingen per lamel is 90 x 120 cm.

Rolgordijnen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen laten plaatsen in de woonkamer. Levertijd van de rolgordijnen zijn vanaf heden 3-6 weken. Plaatsing in overleg. Er hoeven geen oude gordijnen verwijderd te worden. Ze worden in de dag gemonteerd en de kozijnen hebben normale hoogte.

Rolluiklint vervangen

Vervangen van een rolluiklint begane grond afmeting 1. 5 bij 1. 6 meter kap is al gedemonteerd lint is al aanwezig

Regenpijp losgeraakt na storm

Door de storm in januari is onze regenpijp losgeraakt van de muur. Deze willen we graag opnieuw bevestigd hebben. Het gaat om de regenpijp van het (platte) dak van de tweede verdieping tot aan ons dakterras op de eerste verdieping. Eventueel hebben wij nieuwe bevestigingsankers nodig.

Klussen in huis

Ik wil twee klussen laten uitvoeren. Ik wil mijn voorwand laten herstellen en ik wil een schuurlicht laten monteren (zie afbeeldingen voor huidige situatie). Materialen voor de vakman.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast in elkaar laten zetten. Het gaat om een kledingkast met een spiegel in het midden en 2 deuren erlangs 1tje aan linkerkant en de ander aan rechterkant van de spiegel:)

Wasmachine naar boven en oude afvoeren

Wasmachine 2 trappen op en oude machine mee na benden, met behulp van 6-wielig karretje, te huur bij praxis. Kunt u mij daarmee helpen?

Repareren van een dakgoot en een hek

Reparatie van dakgoot van een tuinhuis en hekwerk die t.g.v. de storm zijn beschadigd.

Zonnescherm ophangen als terraszonwering

Ik wil graag weten hoe duur het is om een zonnescherm te laten ophangen. Ik wil namelijk een terraszonwering bij de Praxis kopen, maar kan dat niet zelf ophangen.

Naden van zonneschermdoek repareren

Gestreept doek 4 meter breed, 2,5 meter lang. 3 naden en zijkant opnieuw stikken

Laminaat leggen, schilderen en gordijnen ophangen

Leggen van: - 70 m2 dampfolie + schuim ondervloer. - 72 m2 laminaat, zwevend, doorgelegd. (Laminaat, dampfolie en ondervloer in bezit) Plaatsen van: - 60 meter staande plinten, verlijmd. (Plinten van 2,40 meter in bezit) Hangen van rails gordijnen in plafond: 10 meter lengte totaal. (Rails in bezit). Specificaties onderstaand: - Gordijn 1 slaapkamer: breedte 87,5 cm - Gordijn 2 slaapkamer: breedte 92,5 cm - Gordijn logeerkamer: breedte 87 cm - Gordijn 1 woonkamer: breedte 87,5 cm - Gordijn 2 woonkamer: breedte 92,5 cm - Gordijn 3 woonkamer: breedte 175 cm - Gordijn 4 woonkamer: breedte 337 cm Schilderen: - 6 kozijnen afplakken 122 m2: - 1 x voorstrijk mengen met latex en aanbrengen - 1 extra laag texen 24m2: - 1 laag voorstrijken - 2 lagen texen

Zweefdeurkast demonteren, verhuizen en monteren

We zijn op zoek naar iemand die een zweefdeurkast kan demonteren, transporteren (2 kilometer) en ter plekke weer kan monteren. Het gaat om een zweefdeurkast met 2 deuren (4 glaspanelen) en een slowmotionsysteem. Afmetingen: 2.52 breed x 2.13 hoog x 67 diep. Materialen om deze werkzaamheden uit te voeren hebben we niet, het zou fijn zijn als de vakman deze meeneemt.

Plafondventilator monteren

Ik wil een Fabiola plafondventilator laten monteren die ik gekocht heb. Ik ontvang graag uw offerte.

Lamp monteren boven de badkamerspiegel

Lamp monteren boven de badkamerspiegel. Lamp heb ik al maar kom er zelf niet bij.

Smeervloer verwijderen

Smeervloer verwijderd voor vloer verwarming

Plafond van kunststof schroten schoonmaken

Mijn kunststof-schroten woonkamerplafond mag/moet worden schoongemaakt, plm. 8 x 4 meter. Ben gehandicapt, kan geen handje helpen, en beschik (slechts) over standaard schoonmaakmaterialen.

Vloertegels verwijderen

Vloertegels verwijderen in de woonkamer, keuken, bijkeuken en de gang. In totaal 90 m2. De tegels zijn in cement gezet (volgens bouwtekening, heb het huis net gekocht), en er is vloerverwarming in alle ruimtes. De sleutel krijgen we over een aantal maanden pas.

Luifeldoek vervangen

Ik wil mijn luifeldoek vervangen voor een elektrische luifel van 3 bij 5 meter. Dit moet inclusief doek.

Gordijnrails bevestigen aan plafond

Medewerkers Praxis, Zouden jullie kunnen helpen met het bevestigen van twee standaard gordijnrails aan het plafond van mijn appartement. Ik heb zelf geen betonboor en ervaring daarmee. Betreft opmeten, gaten boren, pluggen en vast schroeven. Zou me ontzettend helpen! Hoor graag van jullie. Groeten.

Muurbeugel en televisie laten ophangen

Muurbeugel (Vogel's wall2245) bevestigen en televisie (37 inch) ophangen. Er moet eerst nog gezaagd worden in de achterwand van een boekenkast waarin de tv nu staat.

Sleuf frezen in betonnen muur

Ik wil graag mijn tv kabels wegwerken in een muur. Daarvoor wil ik een sleuf laten frezen in de woonkamer van ongeveer 1,5 meter verticaal. De buis moet ook breed genoeg zijn voor stekkers. De sleuf moet daarna ook weer gestut worden. Verder gaat het om een nieuwbouwwoning.

Gelijmd tapijt verwijderen

In verband met opleveren huurflat moet het tapijt verwijderd worden voor 14 augustus 2017. Het gaat om zo'n 50 m2 in totaal inclusief afvoeren van materialen.

Verschillende kleine klusjes

Ik wil graag mijn goot laten schoonmaken en 2 lampen binnen laten ophangen en 2 opnieuw laten ophangen, want die hangen niet goed meer. Tevens een nieuwe klink op de poort laten zetten en extra veilige sloten op ramen en deuren laten plaatsen.