Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eindhoven of directe omgeving.

3138 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak, offerte voor gevolgschade lekkage, gehele woning schoonmaken, paarden paddock verbeteren, asbest verwijderen, tafelblad maken van Dekton Trillium, waterschade in slaapkamer herstellen, buitenkelder vullen met 40 m³ zand, leidingen / buizen laten lassen, vloer en behang aanbrengen in slaapkamer, klussen in huis en tuin, behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen, installatie- en schilderwerk, behangen en schilderen, zand cement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eindhoven:

Zweefdeurkast demonteren, verhuizen en monteren

We zijn op zoek naar iemand die een zweefdeurkast kan demonteren, transporteren (2 kilometer) en ter plekke weer kan monteren. Het gaat om een zweefdeurkast met 2 deuren (4 glaspanelen) en een slowmotionsysteem. Afmetingen: 2.52 breed x 2.13 hoog x 67 diep. Materialen om deze werkzaamheden uit te voeren hebben we niet, het zou fijn zijn als de vakman deze meeneemt.

Plafondventilator monteren

Ik wil een Fabiola plafondventilator laten monteren die ik gekocht heb. Ik ontvang graag uw offerte.

Lamp monteren boven de badkamerspiegel

Lamp monteren boven de badkamerspiegel. Lamp heb ik al maar kom er zelf niet bij.

Smeervloer verwijderen

Smeervloer verwijderd voor vloer verwarming

Plafond van kunststof schroten schoonmaken

Mijn kunststof-schroten woonkamerplafond mag/moet worden schoongemaakt, plm. 8 x 4 meter. Ben gehandicapt, kan geen handje helpen, en beschik (slechts) over standaard schoonmaakmaterialen.

Vloertegels verwijderen

Vloertegels verwijderen in de woonkamer, keuken, bijkeuken en de gang. In totaal 90 m2. De tegels zijn in cement gezet (volgens bouwtekening, heb het huis net gekocht), en er is vloerverwarming in alle ruimtes. De sleutel krijgen we over een aantal maanden pas.

Luifeldoek vervangen

Ik wil mijn luifeldoek vervangen voor een elektrische luifel van 3 bij 5 meter. Dit moet inclusief doek.

Gordijnrails bevestigen aan plafond

Medewerkers Praxis, Zouden jullie kunnen helpen met het bevestigen van twee standaard gordijnrails aan het plafond van mijn appartement. Ik heb zelf geen betonboor en ervaring daarmee. Betreft opmeten, gaten boren, pluggen en vast schroeven. Zou me ontzettend helpen! Hoor graag van jullie. Groeten.

Muurbeugel en televisie laten ophangen

Muurbeugel (Vogel's wall2245) bevestigen en televisie (37 inch) ophangen. Er moet eerst nog gezaagd worden in de achterwand van een boekenkast waarin de tv nu staat.

Sleuf frezen in betonnen muur

Ik wil graag mijn tv kabels wegwerken in een muur. Daarvoor wil ik een sleuf laten frezen in de woonkamer van ongeveer 1,5 meter verticaal. De buis moet ook breed genoeg zijn voor stekkers. De sleuf moet daarna ook weer gestut worden. Verder gaat het om een nieuwbouwwoning.

Gelijmd tapijt verwijderen

In verband met opleveren huurflat moet het tapijt verwijderd worden voor 14 augustus 2017. Het gaat om zo'n 50 m2 in totaal inclusief afvoeren van materialen.

Verschillende kleine klusjes

Ik wil graag mijn goot laten schoonmaken en 2 lampen binnen laten ophangen en 2 opnieuw laten ophangen, want die hangen niet goed meer. Tevens een nieuwe klink op de poort laten zetten en extra veilige sloten op ramen en deuren laten plaatsen.

Mantelbuizen voor nieuwe meters aanleggen

In een gerenoveerde woning uit 1924 moeten mantelbuizen (loze leidingen) naar de meterkast worden aangelegd. Het gaat hierbij om: - Elektra; - Gas; - Cai; - Water (voor water geldt dat het aansluitpunt mogelijk (in overleg) niet in de meterkast maar in een kelder ongeveer 4 meter inpandig moet komen). Geïnteresseerde partijen die denken een scherpe offerte te kunnen uitbrengen zijn welkom om op locatie het werk te komen bekijken.

Gebroken koord van een parasol vervangen

Koord gebroken, Sungarden parasol

Horren van Bruynzeel monteren

Graag laat ik tweee hordeuren monteren. Bruynzeel series 700.

Roetschade verwijderen

Ik wil graag een indicatie van de kosten om mijn gehele caravan (CHATEAU CHIARA) te laten reinigen, aangezien deze getroffen is door roet (door een brand van een naast gelegen pand). Graag ook op wat voor termijn, gezien ik over 3 weken op vakantie ga.

Jaloezieën inmeten en plaatsen

Ik wil graag jaloezieën laten inmeten en plaatsen. Ik wil graag witte houten jaloezieën van 50 mm, de maten zijn: L 140 x B 175, L 140 x B 140 cm.

Schroeven indraaien

Het bed van mij moet hoger in verband met een ander matras. De vlonder moet nu omhoog gemaakt worden met driehoeks-dragers. Het is dus een kwestie van schroeven in-en uitdraaien. In totaal 16 schroeven. Alle materiaal is voorradig, zelfs een elektrische boor als het moet.

Verwijderen van laminaat uit diverse ruimtes

Ik laat graag het laminaat verwijderen uit de woonkamer met keuken, uit de gang en uit 2 slaapkamers.

Diverse kleine klussen laten doen

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren: 1. Stukje muur stucen en schilderen (ongeveer 3 m2); 2. Stukje kapotte tegel repareren. Tegel en verf heb ik zelf.

Rolluiken en achterdeur monteren, overkapping stutten

Ik wil binnenkort 3 elektrische rolluiken laten monteren. Daarbij moet ook elektra worden aangelegd en enkele regenpijpen worden verplaatst. De rolluiken zijn reeds op maat gemaakt en heb ik al in mijn bezit. Tevens moet een nieuwe achterdeur geplaatst worden. Ook deze is reeds op maat gemaakt en heb ik al in bezit. Daarnaast moet een houten overkapping gestut worden; deze hangt door i.v.m. het gewicht van de klimop. Ik laat de klussen hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsopgave.

WC-raam plaatsen en radiator verplaatsen

Ik zou graag mijn wc raampje willen laten vervangen zo dat deze gekanteld open kan.

Plissehordeur monteren in een deuropening

Graag laat ik een plissé hordeur monteren in de achterdeur (hout) en op maat maken. De deur draait naar buiten open.

Hordeur en horramen monteren

Wij willen achter graag een hordeur laten plaatsen en boven horren laten plaatsen in 2 ramen van de meiden. Graag eerst komen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik heb kunststof kozijnen.

Rolluiken verwijderen en later terug plaatsen

In verband met de plaatsing van nieuw glas en schilderwerkzaamheden dienen van ons huis tijdelijk 5 rolluiken verwijderd te worden en na de werkzaamheden weer terug geplaatst te worden.