Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eindhoven of directe omgeving.

3287 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, radiator ombouw en overzet plinten leggen, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eindhoven:

Aanrechtblad

Houten (hoek)aanrechtblad (begane grond) verwijderen en afvoeren en nieuw aanrechtblad leveren en plaatsen. Totale lengte is circa 5 meter.

5 binnendeuren plaatsen en op maat zagen

Ik ben op zoek naar een vakman die voor ons 5 binnendeuren die wij op maat willen laten zagen en opgehangen, daarnaast ook de klinken monteren.

Plafondventilator ophangen in betonnen plafond

Een plafondventilator (merk EGLO CIRALI) ophangen in betonnen plafond. Graag op korte termijn.

Elektrische luifel repareren

De luifel rolt zich niet meer in zijn geheel op in de cassette. Links blijft hij ongeveer 10 cm onder de cassette hangen zoals te zien op de foto. Het rechter gedeelte is wel goed aangesloten. De reparatie en heel graag zo spoedig mogelijk.

Niet dragende binnenmuur terugplaatsen

Wij krijgen begin Oktober 2020 de sleutels van onze andere woning in Eindhoven. De vorige eigenaars hebben op de 1e verdieping een niet-dragende tussenmuur (2,89 meter lang) weggehaald en van (origineel) 2 slaapkamers 1 grote slaapkamer gemaakt. Dit willen wij nu terugdraaien dus weer 2 slaapkamers van maken zoals het ook origineel was. Vermoedelijk dus nieuwe binnenmuurtje uit giboblokken optrekken.

Draai kiepraam repareren

Het raam kan nog wel in de kiepstand bij de draaistand laat hij los bovenin de hoek we hebben al geprobeerd dit te herstellen met het palletje in te houden, maar hij blijft los hangen

Plafondventilator

Een plafondventilator installeren.

Trapleuning monteren

Wij willen een trapleuning ophangen voor de hoofdtrap en de vaste trap naar de zolder. Daarvoor hebben we de volgende materialen in gedachten: trapleuning 1x390cm (moet worden verdeeld in 2) 3x100cm 12x trapleunhouders 10 afdekdopjes. Wat kost het om deze leuningen te plaatsen?

Elektrische boiler plaatsen badkamer

Ik zou graag een vierkante elektrische boiler willen laten plaatsen van ca. 150 L in mijn badkamer van ongeveer 2.5 m x 2.5 m x 2.5 m. De afstand tot het koud- en warmwater tappunt is ongeveer 6 a 7 meter. E-aansluiting zit op 4 meter.

Nieuwe douchecabine laten plaatsen

in een nieuwbouwwoning wil ik een douche cabine plaatsen. Nu ligt er alleen een rubberen rand op de grond. afmeting is 90x90.

Vervangen touw zweefparasol

Koord moet waarschijnlijk worden vervangen. Merk van de parasol is Bois-le-Duc.

Schuifdeur voor inloopkast

We willen voor onze inloopkast een schuifdeur. Maten: breed 164 hoog 263 (inmeten na oplevering) Links een vast paneel , rechts de deur die achter het vaste paneel schuift. NB de liftmaten zijn 210x110. Een deur van 263 past daar niet in. Er zal dus waarschijnlijk een bovenpaneel moeten komen.

Airco installeren

Ik wil een split-airco systeem aanschaffen en laten installeren. Dit moet gebeuren door een gecertificeerde monteur. Het systeem moet geplaatst worden in een slaapkamer op 1 hoog van het woonhuis aan 't Hofke, Eindhoven.

Afdak boven voordeur maken

Afdak boven voordeur maken. Afdak moet tussen 2 erkers komen

Luifeldoek vervangen

Elektrische afstandsbediende Knikarmmontage. Doek uitgerold 540 breed, 230 diep.

Bad en badkamermeubel plaatsen

Ik wil graag een bad en badkamermeubel geplaatst hebben. Er moet een verwarming verplaatst worden (zie foto). Ik hoef er geen extra kraan bij, ik laat het bad vollopen met de bestaande douchekop. Ik wil Allibert Ligbad Essina2 toplax 170 x 80 cm en Badmeubelset Slimline 60cm antraciet laten plaatsen.

Het monteren van twee airco Qlima

Bij aanschaf van 2 Qlima split airco units (2,6 kw en 3,2 kw), zou ik graag willen weten wat het kost om deze te monteren en inbedrijf te stellen. Beide kunnen aan de buitengevel van het huis worden gemonteerd of op het dak van de carport. 1x unit (3.2 kw) is voor de 1e etage, de 2,6 kw is voor de 2e etage (zolder). De airco's zijn nog niet aangekocht.

Elektrische luifel monteren

Graag de elektrische luifel (weinor opal design de lux) van 500x300cm monteren aan de gevel (zware luifel).

Verhangen zonnescherm

Zonnescherm aan de achterzijde van de woning moet 30 cm hoger komen. 5 meter breed scherm met knikarmen. Een elektrisch zonnescherm. Met vier knikarmen.

traprenovatie

Ik wil graag over 12 treden, dichte trap met 2 draaiingen laten renoveren met traprenovatie; overzettredes van JeWe.

Betonnen schutting slopen

Wij willen de oude betonnen schutting buiten in de achtertuin laten slopen ( 8m breed, en 1,80m hoog), en dat de puin mee wordt afgevoerd. Zie foto in bijlage. De schutting is bereikbaar via een 2,5m breed pad, en er kan aan de voorkant bij het pad worden geparkeerd.

Op balkons vlonders maken

Ik wil onze balkons voor en achter tussen de 10 en 15 cm laten ophogen met houten vlonders. Balkon voor is 125 x 550 cm. Balkon achter is 80x 800 cm.

Behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand

Ik heb diverse klussen in huis die uitgevoerd moet worden: De muur in de huiskamer is 16 m2 ongeveer. De hal opmeten De hal vloer opmeten De muur huiskamer behang klaar en behangen met foto behang. Graag helpen met correcte maat bestellen. De hal stucen De hal vloer tegels zetten. Ik haal ze zelf. De vloer gaat er uit en wordt glad gemaakt. De open muur dicht maken met schuif systeem wat sluit met magneet of op slot kan. Met onbewerkt hout wat tegen water kan en beitsen/ verven zoals de tafel kleur. Uitstekende bar gedeelte eruit halen. Helemaal aansluitend dicht. Trap verven wit, en muur slaapkamer wat plekjes glad maken. Graag prijs inclusief materiaal en BTW als dat van toepassing is. Ik heb een huisdier dus kan geen hele week opsluiten en wil deze klussen apart uit laten voeren.

Tuin renovatie

Ik wil mijn tuin renoveren. Dat zal bestaan uit een tuin van 70m2, hiervan wil ik over 40m2 een tegelterras realiseren. Daarnaast moeten er een paar kleine olijfbomen worden verwijderd en twee grote bloembakken worden weggehaald.

Sleuven frezen en gaten realiseren in wanden

Prijsopgaaf voor het frezen van sleuven en het boren van gaten 82 mm voor elektrische installatie in beton en stenen muren. Het gaat om: 4 gaten in beton 12 gaten in steen 3 meter sleuven, 2,5 cm diep in beton 10 meter aan sleuven, 2,5 cm diep in steen