Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eindhoven of directe omgeving.

3073 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eindhoven:

Splitairco plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen mbt het plaatsenen monteren van een airco.

Jaloezien inmeten en plaatsen/maatwerk

Ik wil graag jaloezien laten inmeten en plaatsen, ik wil graag witte houten jaloezien van 50mm, de maten zijn: L140xB175, L140xB140

Schroeven indraaien

Het bed van mij moet hoger in verband met een ander matras. De vlonder moet nu omhoog gemaakt worden met driehoeks-dragers. Het is dus een kwestie van schroeven in-en uitdraaien. In totaal 16 schroeven. Alle materiaal is voorradig, zelfs een elektrische boor als het moet.

Verwijderen van laminaat uit diverse ruimtes

Ik laat graag het laminaat verwijderen uit de woonkamer met keuken, uit de gang en uit 2 slaapkamers.

Diverse kleine klussen laten doen

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren: 1. Stukje muur stucen en schilderen (ongeveer 3 m2); 2. Stukje kapotte tegel repareren. Tegel en verf heb ik zelf.

Rolluiken en achterdeur monteren, overkapping stutten

Ik wil binnenkort 3 elektrische rolluiken laten monteren. Daarbij moet ook elektra worden aangelegd en enkele regenpijpen worden verplaatst. De rolluiken zijn reeds op maat gemaakt en heb ik al in mijn bezit. Tevens moet een nieuwe achterdeur geplaatst worden. Ook deze is reeds op maat gemaakt en heb ik al in bezit. Daarnaast moet een houten overkapping gestut worden; deze hangt door i.v.m. het gewicht van de klimop. Ik laat de klussen hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsopgave.

WC-raam plaatsen en radiator verplaatsen

Ik zou graag mijn wc raampje willen laten vervangen zo dat deze gekanteld open kan.

Plissehordeur monteren in een deuropening

Graag laat ik een plissé hordeur monteren in de achterdeur (hout) en op maat maken. De deur draait naar buiten open.

Hordeur en horramen monteren

Wij willen achter graag een hordeur laten plaatsen en boven horren laten plaatsen in 2 ramen van de meiden. Graag eerst komen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik heb kunststof kozijnen.

Rolluiken verwijderen en later terug plaatsen

In verband met de plaatsing van nieuw glas en schilderwerkzaamheden dienen van ons huis tijdelijk 5 rolluiken verwijderd te worden en na de werkzaamheden weer terug geplaatst te worden.

Vloerbedekking verwijderen

Circa 32 m2 vloerbedekking verwijderen. Lijm op waterbasis over het gehele oppervlak. Jutte onderlaag komt moeilijk mee. Egaliseren niet nodig

Elektrisch rolluik inkorten

We hebben een elektrisch rolluik van 190 cm breed en moet 0,5 cm ingekort worden. En foute montage herstellen (zie foto).

Ophangen eenvoudige plafondventilator

Het betreft het ophangen eenvoudige plafondventilator in kamer.

Badkamer voorzien van spanplafond

Graag offerte voor plaatsing en aanschaf van polyester spanplafond. Oppervlakte: 220 x 211 cm Aantal lichtpunten: 4 Alvast bedankt, Gr Harold Loth

Spanplafond in de badkamer maken

Graag offerte voor plaatsing en aanschaf van polyester spanplafond. Oppervlakte: 220 x 211 cm. Aantal lichtpunten: 4.

Buitenkraan aan laten leggen

Ik wil een buitenkraan in de tuin aanleggen vanuit de watermeter of van uit de keuken.

Reparatieklussen uitvoeren bij de schuur

Reparatieklussen uitvoeren bij de schuur, zoals: voegen (voegen laten los), metselen, dak lekkage verhelpen, repareren, schuurdeur schuren en schuurdeur post repareren; er is een stuk hout weg. De schuur is ongeveer 4 meter bij 2.50 meter breed. het gaat om het gedeelte waar de poort zit. Ik heb een dubbelzijdige poort van hout (dubbele deur).

Houten hordeur maken

Ik wil een houten hordeur. Deze kan in de dag worden bevestigd. Afmeting: 107 cm breed en 240 cm hoog. Het betreft dus een simpel houtwerken frame, daarop gaas monteren en daaroverheen nogmaals een frame, zodat het gaas mooi weggewerkt ertussenin zit. In het midden van beide frames een steunlat waaraan een simpele handgreep komt. Als bevestiging wil ik graag scharnieren aan de rechterzijde, aan de linkerzijde magneetjes zodat de deur daartegen dicht kan. Benodigdheden zijn dus: - Hout 8 x 270 cm a € 4.49 per stuk of een voordeelpak met 12 latten van 270 cm voorhorgaas; - 2 x scharnieren; - 2 x magneetbevestigingen; - 1 x handgreep (simpele); - Schroefjes/ nietjes overig bevestigingsmateriaal.

Waterschade aan laminaat en schilderwerk herstellen

Na waterschade aan het laminaat plus onder vloer door een kapotte dakpan wilde ik een offerte op laten maken voor de verzekering. Het gaat om het witten van de muur en het vervangen van de laminaatvloer. De afmeting is niet groot, ongeveer 5 meter bij 3 meter. Tevens moeten de wanden weer gewit worden, ik schat dit op ongeveer 20 a 25 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

WC-raam opnieuw plaatsen, muur plamuren en radiator verplaatsen

Mijn WC raam was zonder kit of iets dergelijks geplaatst. Nu is de muur vol schimmel en de hoeken geroest. Ik heb kunststof hoekjes ingezet. Ik wil het raam graag goed dicht laten kitten en ook plamuren. Eventueel de radiator, die veel te hoog hangt lager plaatsen.

Muur repareren en laminaat vervangen

Door een lekkage in de muur is zowel mijn muur als mijn laminaat beschadigd. Voor de verzekering moet ik een offerte laten opstellen. Het gaat om laminaat, een ondervloer en plinten. Het gaat om een ruimte van 8 meter lang en 4 meter breed. Ik heb ook lekkage gehad in de muur. De muur wil ik graag hersteld/gestuct hebben. De muur waar de lekkage geweest is, is 8 meter lang. Om het geheel weer netjes te krijgen zou ik graag alle 4 mijn muren willen laten stucen.

Gat voor de afvoer van de afzuigkap maken

Ik wil graag voor mijn afzuigkap een ga in de muur met rooster zodat het naar buiten kan. Nu is het aangesloten op het central afvoer. Ook tegelijkertijd de oude afzuig eruit halen en nw. Plaatsen want het moet 2 motorig zijn en wij hebben nu 1 motorig.

Horren inmeten en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het opmeten en plaatsen van 2 horren. Het gaat om een plisséhor van ongeveer 220 x 110 cm die aan de buitenzijde van een schuifpui moet komen. Verder gat het om een hor voor een klein raampje in de gang van ongeveer 60 x 40 cm.

Schilderij en klok ophangen

Ik wil graag een schilderij en een klok laten ophangen aan een betonnen muur, ik kan dit helaas niet zelf.

Uiteenlopende klussen in huis

Het betreft een offerte aanvraag voor wat kleine klusjes in mijn woning die ik zelf niet kan herstellen: - In de keuken moet een kastdeurtje en lade opnieuw gemonteerd worden. - Het toilet op de bovenverdieping spoelt niet krachtig door, dit wil ik graag laten verbeteren. - De schuttingdeur sluit stroef, de deur moet wellicht opnieuw gesteld worden. - Een baksteen in de muur terugplaatsen.