Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Drunen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Drunen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Drunen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Drunen of directe omgeving.

149 klanten uit Drunen bevelen een bij Casius in Drunen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Drunen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, moederhaard schoonmaken en controleren, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, terras tegels liggen, het leveren en aansluiten van een 80L boiler, bestrating achtertuin, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Drunen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Drunen:

Tv ophangen in slaapkamer

Ik wil een tv laten ophangen in de slaapkamer, 55 inch.

Ventilatiegaten boren in kruipruimte

Ik wil een aantal ventilatie gaten laten boren t.b.v. ventilatie van de kruipruimte. Het is een huis met bouwjaar 1977.

Hordeur bij de achterdeur monteren

Ik wil een hordeur laten ophangen bij de achterdeur, wat kost dat?

Standaard knikarm zonnescherm monteren

Wij hebben bij Gamma een standaard knikarm zonnescherm gekocht van 295 cm breed, met handmatige bediening. Wij willen dit scherm na levering laten monteren aan onze gevel op de begane grond. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Verduisterende rolgordijnen opmeten en monteren

Graag zouden wij op een aantal plaatsen verduisterde rolgordijnen willen. Het gaat om 7 of 8 ramen. Wij zouden dit graag voor 23 mei klaar hebben. Wij ontvangen graag een vrijblijvende offerte of een gesprek.

Douchescherm en hordeur plaatsen

Een douche cabine plaatsen. En een hordeur plaatsen. Er is een schuifdeur naar buiten en daar moet de hordeur in of voor geplaatst worden.

Montageklusjes in huis

Ik wil graag 5 bollampen, een spiegel, een badkamerlampje boven de wastafel en een kapstok laten ophangen. Het betreft een nieuwbouw appartement in Drunen. De muren zijn van gips met metaal erachter waardoor er een klopboor en propeller pluggen gebruikt moeten worden.

Pasklare shutters plaatsen

Wij zoeken voor een klant een professioneel montagebedrijf, die voor ons pasklare shutters kan afhangen/monteren bij de klant thuis. Zoals gezegd, de shutters zijn pasklaar en op maat, ze dienen enkel nog gemonteerd te worden. Het gaat om 3 shutters totaal, voor 1 raam. Graag contact opnemen met: Praxis Drunen en vragen naar een leidinggevende.

Roljaloezieën op laten hangen

In opdracht van Praxis bij een klant twee roljaloezieën ophangen. De materialen zijn al aanwezig bij klant. Het gaat om een klachtafhandeling bij de klant. Goedkeuring op de offerte volgt na ontvangst en goedkeuring daarvan door Praxis. Facturatie aan en betaling door Praxis.

Roljaloezieën op laten hangen

Ik wil graag twee rol jaloezieën ophangen. De materialen zijn in bezit.

Lijm op de trap laten verwijderen

K heb de oude trapstoffering verwijderd, maar het verwijderen van de oude lijm gaat niet zo makkelijk als gedacht. Het gaat om 13 traptredes. Heb het met HG tapijlijmverwijderaar geprobeerd en cola (tips van internet), maar dit is geen klus voor mij. De trap moet vrij zijn van de lijmresten zodat het netjes over te schilderen is. Graag iemand die z.s.m. aan de klus kan starten.

Spanplafond met verlichting in de badkamer

Spanplafond met verlichting in de badkamer. Met vier of vijf spots. Het gaat om een oppervlakte van 250 cm bij 185 cm. Met klein hoekje erin.

Hordeur plaatsen

Hordeur op maat

Rolluiken verplaatsen

Het betreft het verplaatsen van de rolluiken van de woning van de buren naar onze woning. Het gaat om een rolluik voor de badkamer, 2 rolluiken voor de slaapkamer en 1 voor het keuken raam. De bediening van de rolluiken is handmatig. De rolluiken moeten worden verwijderd en geplaatst voor 28 februari 2015 in verband met inleveren van de sleutel .

Zonnescherm laten repareren

Van onze uitvalzonnescherm gaat het doek op de stiknaden los. Is dit te repareren en wat zijn de kosten

Band van rolluik vervangen

Band Rolluik vervangen.

Beton storten

Ik heb een smeerput en daar heb ik een bekisting ingebouwd zodat er waterdicht beton kan worden gestort. De ruimte is +-0,52 kuub. Betreft dus leveren en storten van beton.

Afzuigkanaal + koof keuken

Wij willen graag in ons nieuwbouwhuis de afzuigkap naar buiten laten afzuigen. Hiervoor moet er gat gemaakt worden in de gevel (+ muurrooster), een kanaal afzuigkap en een ombouw gemaakt worden (gips, spuitwerk). Bouw is net begonnen.

schutting zetten

heg moet er uit. schutting moet geplaatst worden. ongeveer 10 meter

Ik ben op zoek naar een ...

Ik ben op zoek naar een installatiebedrijf dat onze zojuist aangekochte badkamer kan installeren. Uit te voeren werkzaamheden: Sloop van de huidige inrichting: wastafel, douchehoek, ligbad, standaard toilet, radiator. Installeren van badmeubel + hoge kast, Inbouwspoelbak met toilet Douchewand plaatsen Designradiator plaatsen Aanbrengen plafond met spots en mechanische afzuiging Betegelen wand (30 x 60 cm) en vloertegels (45 x 45 cm) tegelstrips (rondom toilet) Daarnaast willen we onze toilet beneden vernieuwen: Uit te voeren: Sloop huidige toilet, fonteintje en radiator Plaatsen inbouwspoelbak met toilet Fonteintje Betegelen met zelfde tegels als badkamer

Schoonspuiten van mijn terrras ca. 40m2;

Schoonspuiten van mijn terrras ca. 40m2;

Badkamerrenovatie: plaatsen van: muurtje ...

Badkamerrenovatie: plaatsen van: muurtje t.b.v. inloopdouche, bad, hangcloset, wastafel+kast, tegelwerk, sierradiator, vloerverwarming, stopcontact. De badkamer is 215x271x240cm (lxbxh). S.v.p. sloopwerk en afvoeren materiaal apart specificeren. De douche komt op de vloer met een afvoergootje. WC moet verplaatst worden tov huidige plaatsing (voorzieningen t.b.v. voldoende afschot?) Graag prijsopgave exclusief sanitair en tegels.

verplaatsen van de keuken naar de ...

verplaatsen van de keuken naar de garage.de muur van huiskamer naar de huidige keuken eruit halen en de muur naar de garage eruit halen.het verplaatsen van de leidingen.(dus de muren moeten moeten voorzien worden van een stalen balk,de leidingen moeten vanuit de keuken naar de garage)dit alles moet plaats vinden begin september). Eventueel een stelpost meenemen voor de afwerking.

Ons appartement moet behangen worden en ...

Ons appartement moet behangen worden en daar zoek ik een behanger voor die plm. 4 uur - 6 uur komt behangen. Daarbij kunnen zelf helpen door bijvoorbeeld knippen en insmeren. Behang komt van Praxis. Rond 10-12 april werkzaamheden laten uitvoeren.

vervangen van een oude toilet en het ...

vervangen van een oude toilet en het plaatsen van een nieuw toilet en fonteintje