Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor deuren monteren en afhangen:

Deuren monteren en afhangen

Het monteren en afhangen van 5 opdekdeuren in bestaande kozijnen. 1 deur voor het toilet 3 voor overige ruimtes allemaal 93cm breed een deur voor de meterkast deze is 78cm breed
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren monteren en afhangen uit heel Nederland:

19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten

Op een reeds gemonteerde nieuwe Ikea keuken kastenwand dienen frontjes (niet van Ikea) gemonteerd te worden. Totaal gaat het om 19 frontjes voor deuren en laden. Waaronder 1 front voor een inbouwkoelkast. Daarnaast dient een bestaande plaatstalen kast (1200x'600'x1200mm) vastgezet te worden tussen de Ikea kasten. De 4 inbouwstopcontacten vd inbouwkast dienen aangesloten te worden op de elektra (stopcontact reeds aanwezig op de muur) en 2 spotjes gemonteerd en aangesloten te worden op de elektra (stopcontact reeds aanwezig op de muur) . Plint monteren. Frontjes en plaatstalen kast worden in week 25 geleverd.

Verbouwing tandartspraktijk

Ik ben in gesprek met een makelaar om een pand van 129 vierkante meter te huren. Op dit moment is het casco. Het gaat om de volgende werkzaamheden. -Afdekvloer: 10-11 cm beton -Plaatsen van metalstudwanden met deuren -Elektra, datanetwerk, telefoon etc, krachtstroomaansluiting, uitbreiden meterkast, noodverlichting. -Leggen van een pvcvloer -Monteren van een pantry en diverse 4 kastjes met wasbak -2toiletten met wasbak -Alarm, camerabeveiliging -Stuc en verven

Slopen en verwijderen van lamellen plafond, inbouwkast en 4 deuren in slaapkamer + afvoeren extra

Ik heb een extra slaapkamer waar een inbouwkast in staat. Samen met het lamellen plafond die er hangt wil ik dit laten slopen en afvoeren. Verder heb ik vier deuren in huis die ik wil vervangen, dus wil ik die deuren ook laten afvoeren. Als laatst heb ik in de berging nog veel oud bouwmateriaal liggen van de vorige bewoners die ik ook zou willen laten mee nemen. Indien mogelijk zou ik de vier nieuwe deuren willen laten monteren aan het eind van deze klus. Ik kan foto’s opsturen, en jullie zijn uiteraard ook welkom om eerst even te komen kijken.

klussen in huis

Wij willen weer gebruik maken van jullie expertise. Er zijn wat punten die wij graag door jullie opgeknapt willen hebben. Is er een mogelijkheid dat jullie op zeer korte termijn bij ons langs kunnen komen voor een opname. Het gaat om de volgende punten: Onze badkamer is verbouwd, maar het aannemers bedrijf heeft de badkamer slecht afgewerkt en er is een kleine lekkage, die zij niet hebben kunnen verhelpen; Een douchedeur monteren; Douche wandbakken in de badkamer monteren; Badkamer kastje monteren; badkamer nisje bouwen; Enkele vloertegels verwijderen en opnieuw leggen; Wij willen een grote overkapping hebben voor 6 fietsen. Deze ruimte moet ook afgesloten zijn en er moeten twee deuren krijgen (hebben wij daar een vergunning voor nodig); Nieuwe deuren voor het hele huis monteren; haakjes maken voor alle ramen in onze woning en tevens alle raamscharnieren verhelpen; Een nieuwe voordeur; Nieuwe radiator voor in de wc op de begane grond; Kamer op zolder, bij oudste kind; nieuwe boiler installeren, muur betgelen en nieuwe wasbak monteren en nisje bouwen; jongste kind, kamer maken op zolder -Kamer deur en muur bouwen en muur isoleren (geluidsdicht maken) op zolder. Graag horen wij van jullie of jullie dit voor ons kunnen oppakken en wanneer jullie langs kunnen komen?

Plaatsen en monteren van 3 binnendeuren

Wij willen onze binnendeuren vervangen, het gaat om de binnendeuren van Jan de Bouvrie JBG 115 zoals te zien op de foto. Het zijn stomp en links draaiende deuren. De deuren zijn al binnen dus u kan z.s.m. beginnen.

Vijf blokdeuren plaatsen in appartement

Graag een prijsopgave voor het leveren en monteren van vijf stuks blokdeuren. Te plaatsen in gipswanden. Deze moeten nog geplaatst worden. Hoogte 231. Verschillende breedtes 4 x 68 cm. En 2 x voor meterkast. Oude deuren hoeven niet verwijderd te worden. Eind mei zouden we willen beginnen.

Douche cabine plaatsen swingdeur + zijwand

Ik wil een douchecabine plaatsen. Het gaat om een swingdeur en een zijwand. Er is momenteel nu niets. Er hangt wel een profiel waar de deuren in kunnen. Die kan verwijdert worden. Wij hebben eerst geprobeerd zelf de douchecabine te monteren, maar hij is gesprongen.

Opmeten en op maat gemaakte deuren monteren

Voor een kledingkast-open kast wensen we een houten vlakke deur op maat. De breedte is circa 250 cm. De hoogte is kamerhoog (255 cm ongeveer). De deuren moet ervoor komen te hangen. Op de betonnen vloer vloer ligt een laminaatvloer. De kast los van de muren. Graag advies wat hiervoor nodig is. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond) In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 2 of 3

MDF schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een MDF schuifdeur laten monteren. Huidige deur is al verwijderd. Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

Tocht van ramen en deuren isoleren in amsterdam

Ik wil graag tochtwering aan de onderkant van de voordeur (dorpel): De tochtstrip aan de onderkant van de deur en aan de zijkant indien mogelijk. Let wel, exclusief materialen. Die heb ik namelijk zelf niet. Verzoek: offerte voor monteren en de benodigde materialen samen. Hoor het graag en alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius