Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schuifdeuren plaatsen:

Schuifdeuren plaatsen

In de garage willen we een wand van schuifdeuren. De wand is 377 breed en 247 hoog. We willen graag vier deuren, waarbij de overlap ingecalculeerd wordt.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeuren plaatsen uit heel Nederland:

Twee schuifdeuren realiseren

We willen 2 schuifdeuren laten plaatsen, elk aan een ander kant van een vrije muur, dus ze sluiten beiden een andere opening af. Belangrijk is dat het een systeem is wat geluid beperkt naar boven. Evt is aluminium een optie of hout wat zodanig is gelakt dat het staal lijkt. Plafondhoogte is 275 en breedte van de openingen is 108 cm.

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden

Schuifdeuren plaatsen

We hebben een woning welke 10 jaar oud is. Hierin zit in het midden van het huis een opgang naar de 1e etage en een bergkast. Beide deuropeningen zijn 1,0m breed en 2,60m hoog. Tussen de opgang en de kastdeuropening zit nog een stuk muur. Dit is ongeveer 75cm. De bergkast is afgesloten met een standaard deur. Wij willen graag dat de trapopgang wordt afgesloten vanwege warmte en geluid. De deur naar de trap zouden we graag doorzichtig hebben met veiligheidsglas. Wij willen graag een offerte incusief montage.

Serre plaatsen

Heb interesse in een tuinkamer/serre van 3 m breed bij 4 m diep. Glas met aluminium en zonwering. Schuifdeuren rechts en dichte wand links (erfgrens). Bijzonder uitgangspunt is dat de woning ruim een meter boven straatniveau ligt. Dit betekent dat de hoogte ruim een meter hoger ligt dan een normale 2.70. Daarom maatwerk vereis in de hoogte/helling/afwerking. Geen vergunning nodig

1ste Verdieping afsluiten van zolder en benedenverdieing

Graag wil ik schuifdeuren laten plaatsen op de eerste verdieping. Dit om de trap naar beneden (gang) en trap naar boven (zolder) af te sluiten. Het plafond van de eerste verdieping is verlaagd waardoor er niet te zwarn deuren aan gemonteerd kunnen worden. Ik ben opzoek naar alles om de deur in elkaar te zetten (deuren, rails, inhangssysteem etc) en naar iemand die dit kan maken.

Schuifdeuren plaatsen

Ik wil graag voor mijn open kledingkast 4 schuifdeuren hebben, breedte 4 x 80 cm en hoogte 250 cm (plafond, vloer) gewoon wit materiaal met grip en een tussen deur vervangen 85 x 202 cm. ik heb nu een deur met 8 ruitjes en ik wil graag een zwarte deur (aluminium?) met veel glas (industrie look). Daarnaast wil ik veiligheidsstrips op de buitendeur laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit gaat kosten en ontvang graag een offerte.

Verwijderen en plaatsen douche schuifdeur

Wij willen graag onze bestaande glazen douchescherm vervangen door een glazen schuifdeur. Deze kan aan 1 kant in de nis gemonteerd worden en aan de andere kant zal deze op de kopse kant van de muur geplaatst moeten worden. de schuifdeuren moeten totaal ongeveer 145cm breed zijn.

Dak vervangen en schuifpui in serre plaatsen

Wij hebben een serre van 2,5 x 4 of 5 meter, hiervan willen wij het dak laten vervangen. Dit mag gewoon een plat dak worden zodat de huidige lekkage wordt opgelost. Daarnaast willen wij de serrewand richting de tuin dicht hebben en hier willen wij schuifdeuren over de lengte van ongeveer 4 meter.

Douche op zolder plaatsen

Ik wil op zolder een douche laten maken met wastafel en als het kan een toilet. De ruimte is 1.70 breed, ca. 2.35 diep onder de schuine wand, vanaf stahoogte is de diepte 1,56. De hoogte is op stahoogte 2.21. Er hoeven geen wanden te worden geplaatst, wel een klein dakraam voor ventilatie. De ruimte hoeft niet te worden betegeld. Warm en koud water is aanwezig via de HR ketel op zolder. Moet wel worden doorgetrokken, ca 4 meter. De ruimte is nu afgesloten met schuifdeuren op aluminium rails, die zouden iets naar voren moeten worden verplaatst, of vervangen door een andere oplossing. Het betreft een koopwoning, bouwjaar 1997.

Schuifdeuren plaatsen

Ik wil graag tussen de kamer en de serre een schuifdeur van 2.60 m breed en 2,30 m hoog met een boog. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Andere massieve houtsoort, MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 2

Partners

Partners van Casius