Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor bamboevloer leggen:

Bamboevloer leggen

Ik ben geïnteresseerd in een bamboe vloer. Momenteel een natuurstenen vloer waaronder vloerverwarming. Gaat over ongeveer 55 m2. Graag een offerte voor een totaal prijs indicatie, inclusief verwijderen oude vloer.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bamboevloer leggen uit heel Nederland:

Naturel gelakte bamboevloer leggen

Ik zoek een naturel gelakte bamboevloer en wil die laten leggen in een nieuwbouw eengezinswoning met vloerverwarming, warmtepomp. Het gaat om ongeveer 120 m2 vloeroppervlak en 2 vaste trappen. De ondergrond is van beton en de vloer mag niet verlijmd worden.

Bamboevloer plaatsen in diverse ruimtes

Ik overweeg om in 2 slaapkamers en een gang een bamboevloer te laten leggen met ondervloer. Het gaat om in totaal ongeveer 50 m². Ik laat mij graag adviseren over het juiste materiaal voor deze ruimtes en ontvang daarbij dan uw offerte.

Bamboevloer laten leggen

We hebben belangstelling voor een naturel gelakte bamboevloer voor 35 m² in onze woonkamer, keuken en kleine hal. We ontvangen hiervoor graag een offerte met aparte posten voor de levering en het leggen. We overwegen om dit aan het eind van de zomer te laten verzorgen of eventueel de vloer zelf te leggen.

Moso bamboe vloer laten schuren en herstellen

Ik wil graag mijn Moso bamboevloer laten schuren en opknappen. De vloer is inmiddels ruim 5 jaar geleden gelegd. Het betreft de bamboe supreme plain pressed natural vloer die in mijn woonkamer inclusief keuken, gang en 2 slaapkamers ligt. Het is ongeveer 60 m2 in totaal. Beschadigingen bestaan uit hondennagels flinke krassen en helaas ook urine van hond. Foto is van het leggen in 1 van de slaapkamers. Uitvoering is gewenst na 1 juli 2017.

Vloer egaliseren

Ik wil de woonkamer in ons nieuwe huis laten egaliseren, zodat ik er een bamboevloer op kan leggen. De woonkamer bestaat uit samengevoegde kleinere ruimtes: een woonkamer met houten vloer, een keuken die betegeld was en een serre met een betonnen vloer. Het is nu één grote ruimte van ongeveer 40 m2 geworden.

Leggen bamboevloer

Leggen van een bamboevloer, verlijmd. Ongeveer 40 m2. De vloerdelen worden geleverd. De ondervloer moet worden geegaliseerd.

Bamboetegels leggen en lijmen

Voor onze beletage (ongeveer 20m2) willen we een bamboevloer laten leggen. Het gaat om tegels van 50cm * 50 cm. (http://www.moso-bamboe.nl/files/NL_MOSO%20Tegel%20Unibamboo%20Pandaflex.pdf) Wij zullen zorgen voor de bamboe tegels. Nu zoeken we dus iemand die dit voor ons netjes wil leggen en lijmen.

Nieuw te leggen hoogkant bamboevloer ...

Nieuw te leggen hoogkant bamboevloer schuren en lakken en eventueel ook leggen Het materiaal en de lijm is reeds aanwezig Gaarne een prijsopgave voor in en excl leggen van 82 m2 op de begane grond.

Het gaat om het leggen van een ...

Het gaat om het leggen van een bamboevloer op de 2e etage in amsterdam. Ongeveer 50m2, een woonkamer en gang. Ik wil graag dat het voor 9 november uitgevoerd is ivm verhuizen. Dus ik zoek dringend contact met een vakman.