Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor horraam monteren:

Horraam monteren

Ik wil een horraam monteren. Het raam is 62 bij 160 cm.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horraam monteren uit heel Nederland:

Horren inmeten en monteren

Graag laat ik 2 hordeuren en 1 horraam inmeten en monteren. De hordeuren wil ik graag aan de achterzijde bij de openslaande deuren. Het horraam moet komen in de keuken bij een draaikiepraam.

Horraam en hordeur monteren in houten kozijnen

Graag zou ik een horraam willen laten monteren en een hordeur laten monteren. De kozijnen zijn van hout. De afmetingen van de deur zijn ongeveer 82,5 bij 199 cm en de afmetingen van het raam zijn ongeveer 139 bij 65 cm.

Horren van Bruynzeel monteren

Graag laat ik 3 horren monteren. Het betreft een hor uit de Bruynzeel 500 serie voor een dakraam en 2x een Bruynzeel horraam uit de 500 serie in aluminium. We hebben de horren al in huis en zetten deze vast in elkaar. Het gaat dus alleen om een goede montage.

Hordeur en horraam monteren

We zouden graag willen weten wat het kost om een hordeur en horraam te laten monteren ze moeten ook nog op maat gemaakt worden. Het is in een appartement en in houten kozijnen. Als het kan zo vlug mogelijk.

Plissé horramen plaatsen

Wat kost het om de Bruynzeel plissé horraam (500 serie) aluminium 63 x 155 cm te maken naar maat 110 x 57,5 cm en te monteren? Het gaat om in totaal 4 stuks horramen.

Hordeur en horraam monteren

Ik heb een hordeur van Karwei en een horraam van Lidl. Hiervoor zoek ik een klusjesman met verstand van zaken.

Hordeur en horraam monteren

Monteren van: - Rolhor voor naar buiten draaiende deur, vrije dagmaat op het kozijn 98 x 206 cm (bxh). - Rolhor voor naar buiten draaiend raam,vrije dagmaat op het kozijn 104 x 108 cm (bxh). De horren koop ik zelf bij de bouwmarkt.

Horraam monteren en klemmende binnendeur repareren

Op maat maken en monteren van een rolhor voor een raam (ongeveer 69 x 135). Daarnaast repareren van een klemmende binnendeur.

Horren voor ramen monteren

Ik wil graag offerte aanvragen op adres van mijn moeder, voor 2x een horraam aan de binnenkant laten bevestigen en bij 2 boven klapramen van de slaapkamer en de keuken. Graag even komen kijken en een offerte maken.

Wij zijn op zoek naar iemand die een ...

Wij zijn op zoek naar iemand die een aantal klusjes kan doen, waaronder: - Ophangen van 3 spotjes in slaapkamers en keuken - monteren van 2 raambeugels (?) zodat het raam open blijft staan (we hebben die dingen wel, maar de schroeven waren afgebroken en ze moeten dus teruggezet worden). -3 dvd rekken ophangen (of in ieder geval gaten boren) schroeven en pluggen zijn aanwezig. -1 gordijnrails ophangen (niet aan het plafond, maar met steunen aan de muur) (2.45m) -1 werkblad maken en monteren boven wasmachine en vriezer (180x70 cm) -2x horraam maken of monteren voor slaapkamer en woonkamer (75x143 cm) De maten zijn niet precies. Graag door de vakman nog een keer nameten.