Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor opmeten vloer:

Opmeten vloer

Ik zou graag een afspraak willen maken voor het opmeten van een vloer in een appartement. Aan de hand daarvan zouden we graag gebruik willen maken van de leg service van het uitgekozen laminaat en zeil. Ik hoor graag of dit mogelijk is.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opmeten vloer uit heel Nederland:

Vloer opmeten en laminaat leggen

De vloer moet opgemeten worden en nieuw laminaat gelegd worden. De vloer is ongeveer 2 x 2.5 meter en wordt kaal opgeleverd. Nu zoek ik een vakman die het precies kan opmeten en vervolgens het materiaal levert en plaats.

Laminaat en plakplinten leggen

Laminaat vloer leggen in woonkamer en slaapkamers inclusief plakplinten. Daarnaast graag ook de oppervlakte opmeten. Materiaal aanwezig

Vloer opmeten en laminaat leggen

Ik wil graag dat iemand mijn vloer komt opmeten en vervolgens laminaat komt leggen, met ondervloer en dergelijke. Ik krijg de sleutel 3 december. Geen voorwerk.

Laminaat met waterschade vervangen

We hadden onze nieuwe laminaatvloer bijna compleet gelegd toen onze wasmachine overstroomde. Daardoor is het laminaat beschadigd en dat moet worden vernieuwd. We hebben nog nieuw laminaat aanwezig. We laten de oude vloer graag verwijderen en daarna het nieuwe laminaat leggen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten per m² zijn. Ik zal het aantal m² nog voor opmeten voor de vakman.

Schuur bouwen in de achtertuin

Wij willen in onze achtertuin graag een eenvoudige opbergschuur laten bouwen van ongeveer 600 x 400 cm. Er staan op bedoelde plek al 3 gemetselde muren. Er moet nog 1 muur van 6 meter breed worden gemaakt en een dak. Dat mag een plat dak of een puntdak worden, beiden zijn prima. Verder willen we er 2 kozijnen met deuren in. Er zit nu al een poortdeur in, die vervangen moet worden. Op de vloer mogen gewone tuintegels worden geplaatst. Ik laat de klus hier graag beoordelen en opmeten en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Badkamer renoveren en vloer huiskamer betegelen

Ik wil een tegelvloer in de huiskamer. Het oude laminaat (40 m2) en stukje plavuizen (2 m2) in de keuken weghalen. Eventueel egaliseren en nieuwe vloer leggen. Nieuwe tegels heb ik wel uitgezocht, maar nog niet aangeschaft. De badkamer wand- en vloertegels en douchewand plaatsen. Vooraf het bad verwijderen. En een nieuwe wasbak monteren. De badkamer is 2 x 2 meter. Op de wanden tot het plafond tegelen. De maten zijn circa maten, ik zal nog even moeten opmeten wat de maten precies zijn.

Laminaat leggen

3 slaapkamers + overloop voorzien van laminaat, ondervloer en plinten. Graag zelf komen opmeten. Bij voorkeur de vloer in de week van 14 augustus komen leggen.

Binnendeur opmeten en monteren

Wij willen de bestaande 5 binnendeuren laten vervangen. En daarvoor een advies om ook andere bovenlichten te vervangen. Er zitten nu Bruynzeel opdekdeuren met bovenlicht met glas of een plaatje (met gaatjes) in. Het is ook een optie om grotere deuren te laten monteren zodat de bovenlichten kunnen komen te vervallen. Ook moet er direct beslag worden geplaatst voor deze 5 deuren. De deuren moeten worden ingemeten daar de vloer niet overal gelijk is!

Gordijnen opmeten en monteren

Ik verhuis binnenkort naar een nieuwbouw appartement, en wil graag gordijnen via jullie laten opmeten, op maat maken en monteren. Het gaat om twee ramen, waarvan de kozijnen vanaf de vloer tot aan het plafond lopen. Het ene kozijn grenst aan een binnenmuur, daarbij wil ik het gordijn in zijn geheel naar rechts kunnen schuiven, totale breedte 280 cm. Bij dit kozijn zit er een ventilatie bovenin, waardoor ik denk dat de rails aan het plafond (beton) moeten komen, maar hierin graag jullie advies. Bij het andere kozijn (3 meter breed) wil ik het gordijn wel in tweeën naar links en rechts kunnen schuiven. Beide gordijnen graag kamerhoog, ik heb nog geen keus gemaakt welke gordijnen ik precies wil. De oplevering van het appartement is 18 mei, vanaf dat moment kunnen jullie komen inmeten.

Stalen deuren met glas laten plaatsen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het plaatsen en opmeten van 2 stalen (met glas) enkele deuren. Met een zwart frame (Staal) en glas aan de binnenzijde. Bij dit bericht vindt u een 2 foto's welke deuren ik ongeveer wil. Ook vindt u bijgevoegd een foto van de huidige situatie. De deuren die er nu in zitten hebben de volgende afmetingen: - Opdekdeur: 93 cm (binnenkant), 95,3 cm (buitenkant) breed x hoogte 230,5 cm (binnenkant) 231,4 cm (buitenkant). Aan de bovenkant zit er momenteel glas, dit is niet meegerekend bij de deur afmeting (zie foto huidige situatie). Dit zou ik eventueel willen laten zitten? Zodat ik de randen en het kozijn zwart maak. - Stompe deur: 92,8 cm breed x 229,5 hoog (Dit is te hoog, mag gerust 1 cm af, hij 'sleept' over de vloer. Van de kozijnen heb ik wel een foto, maar die wil ik het liefste gewoon laten, dit zou denk ik wel moeten kunnen. Ik ben dan van plan om deze zwart te verven. De plekken waar de scharnieren zitten, dit zou ik kunnen opmeten of wellicht is het noodzakelijk om deze door u zelf op te meten? Hopelijk heeft u voldoende informatie. U kunt mij altijd mailen bij verdere vragen. (Ik ben moeilijker bereikbaar via de telefoon, gelieve mailen) Ik zie uw offerte graag tegemoet! Groet, Nena