Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: taatsdeuren plaatsen, keukeneiland en kast installeren, linoleumvloer vervangen, stacaravan laten slopen en afvoeren, betonvloer schilderen, taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen, reinigen van dakgoten en klein herstel, marmoleum- of linoleumvloer leggen, diverse klussen voor de zolder, trap renoveren en verwarmingen omhangen, wPC Elephant lichtgrijze design Tuinschermen en poort, laminaat leggen, douchedeur en warmte element plaatsen, deur in wand plaatsen, vloer leggen, inbouwkledingkast laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Bosch:

Kattennet bevestigen op balkon

Ik wil een kattennet op mijn balkon laten bevestigen De breedte is 7. 30m hoogte:1. 98 wil graag iemand laten kijken welke materialen ik aan moet schaffen en vervolgens laten monteren.

Horraam monteren

Ik wil een horraam monteren. Het raam is 62 bij 160 cm.

Schutting reparen

Ik wil het de schutting (4x panelen van 1.80 meter) in de achtertuin van mijn woning repareren

Ketelhok uitruimen

Dmv lekkage in het ketelhok moet deze helemaal leeg worden gehaald en de spullen moeten gebracht worden naar de garage een paar honderd meter verderop,het ketelhok is op de bovenste verdieping ,tevens is er een traplift aanwezig met een steile trap

Opmeten vloer

Ik zou graag een afspraak willen maken voor het opmeten van een vloer in een appartement. Aan de hand daarvan zouden we graag gebruik willen maken van de leg service van het uitgekozen laminaat en zeil. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Klusservice

Dag, ik heb zojuist een verzoek tot offertes ingediend ivm een badkamer radiator en deur, maar heb al een andere oplossing gevonden. Ik wil de aanvraag dus annuleren.

Radiator en deur badkamer vervangen

Ik heb een nieuwe radiator nodig in de badkamer, de oude is verroest en lekt. Kopen kan ik zelf, maar aansluiten niet. Ook heb ik een nieuwe deur nodig van de badkamer naar de gang, de oude is zwaar beschadigd door water.

Badkamer professioneel laten reinigen

Ik wil graag 2 doucheruimtes (4 open douches in 1 ruimte) bij een sportvereniging laten reinigen. Het idee is om dit 1 of 2 keer per jaar uit te besteden voor een grondige reiniging, met name kalk aanslag verwijdering. De doucheruimte is 2,5 x 2,5 meter, de 4 douchekoppen zijn bevestigd aan het plafond.

Vloerbedekking en lijmresten van de trap verwijderen

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het verwijderen van de vloerbedekking en de lijmresten op een dichte trap. De trap heeft 12 treden.

Led tv repareren

Mijn Led tv scherm kreeg een stootje en heeft nu verschillende gekleurde strepen in het midden van de scherm. Om de schade te kunnen melden moet ik van de verzekeraar een offerte laten maken.

Traphekjes installeren

Ik heb 2 houten traphekjes gekocht en zoek een vakman die deze voor mij kan plaatsen. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Huisraad verhuizen

House moving from Den Bosch (about 25m2) to Utrecht, including 1 bed, 2 tables, 1 cabinet, 1 TV, 1 microwave, 3 chairs, 2 clothes hangers, and some other stuffs(some can be found in the pictures). Almost all furnitures are from Ikea, If it is difficult to disassemble all of them in advance, I would need help or do it together with you. Prefer to do it on 20-Jan-2018.

Lampen en horren plaatsen

Ik wil graag een 4 lampen laten ophangen, tevens 1 hangend spotje laten repareren deze lijkt altijd elektriciteit te krijgen (bij uit-stand toch zacht licht). Ik wil graag 3 hordeuren laten plaatsen aan de buitenzijde van de kozijndeuren en 1 schuifbare hordeur. Tot slot wil ik graag drie deuren en kozijnen laten aanpassen zodat hier een kiepmogelijkheid wordt gerealiseerd. Blijkbaar is het beslag hier voor juist en kan dit middels een extra scharnier worden gedaan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag 1 hordeur (Bruynzeel s800) plaatsen op mijn achterdeur op de begane grond. Ik heb de hordeur al aangeschaft.

Laminaat leggen en schilderen

Goedendag, Ik wil rond de 25 m2 laminaat laten leggen met plinten en rond de 20 m2 schilderwerk aan een wand laten uitvoeren. Het laminaat is maar 4 maanden oud. Ik wil een offerte voor de verzekering want ik heb lekkage gehad. Er is wel een verklaring van de verhuurder opgestuurd maar dat is niet voldoende. De uitvoering is nog niet zeker.

Laminaat vervangen

Graag wil ik mijn oude laminaat er uit laten halen en nieuwe er inlaten leggen. Het gaat om de woonkamer plus gang, ik weet alleen niet precies wat het oppervlakte hiervan is. Inclusief het afvoeren van materialen. Ik heb 12 pakken laminaat al besteld.

Dakrand herstellen

Dak is verschoven(schuin dak) er moet een nieuwe dakrand geplaatst worden omdat het nu op de stenen regent .

Insteekslot inbouwen

Ik heb een extra insteekslot wat ik wil laten monteren samen met een sluitkom. Dit gaat om een voordeur.

Hordeur monteren in een houten kozijn

Graag zou ik een hordeur laten plaatsen bij mijn achterdeur. Het gaat hier om een houten kozijn. Het betreft een plissé hordeur van de Gamma 500-serie. Hij moet waarschijnlijk op maat gemaakt worden. De hordeur moet nog gekocht worden, maar jhet is geen probleem deze meteen te halen zodat hij er is wanneer er een monteur komt.

Vlonders leggen op balkons

Voor 8 balkons willen we graag een offerte voor het leggen van vlonders. De maten zijn 6 x 2 meter. We zouden dit graag in delen willen laten 2 of 3 lossen delen willen laten leggen zodat het gemakkelijk eronder kan worden schoongemaakt. Voorkeur gaat uit naar composiet (minder onderhoud, minder glad door aanslag)

Luifel ophangen

Aan de achterzijde van mijn woning wil ik een luifel op laten hangen.

Zonwering ophangen

Wat kost het om een terras zonwering op te laten hangen, de maat is 395x250 centimeter. Deze moet net onder de dakgoot worden gemonteerd, op een stenenmuur. Betreft een handmatige zonnescherm.

Zweefparasol repareren

Ik heb een zweefparasol en de touw is geknapt, hoeveel zal het kosten om te maken.

Sloop- en aannemerswerk

Voor onze verbouwing op de eerste verdieping zijn we op zoek naar een vakman voor de volgende werkzaamheden: - trap afdekken met protectiekarton, 12 treden - afvoeren van stof en puin - slopen en afvoeren van bestaande houten vloer (tweelaags parket circa 18 millimeter, zwevend gelegd op ondervloer), circa 49 m² - slopen en afvoeren van bestaande linoleum vloer, verlijmd, circa 4 m² - slopen en afvoeren van bestaande tegelvloer, inclusief plint, circa 2 m² - slopen van gasbetonmetselwerk zie tekening, inclusief elektrische leidingen, schakelaar en stopcontacten, 4,7 m² - slopen en afvoeren van 1 deurkozijn - uitbouwen en afvoeren van 3 radiatoren en 1 convector - slopen en afvoeren van wandtegels in keuken, circa 3 m², - uitbouwen en afvoeren bestaande keuken, inclusief gastoestel, koelkast, afzuigkap en magnetron - afvoeren van een deurblad met glasgedeelte, - maken van sleuven en gaten ter plaatse van nieuwe leidingen en ter behoeve van de te verplaatsen leidingen - cementdekvloer aanhelen op de plek van de gesloopte muur en leidingen. De uitvoering van de werkzaamheden staat gepland van 21 t/m 29 augustus 2017. Een planning staat in de bijlage. Eveneens een tekening, waaruit blijkt hoeveel snijdwerk er gedaan moet worden.

Rolgordijn inkorten

Ik heb gisteren een rolgordijn gekocht bij u en zag dat ik deze ook kan laten inkorten in plaats van het zelf te moeten doen. Wat zijn hiervoor de kosten?