Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Bosch:

Drie zweefdeuren plaatsen

Als afscheiding tussen woonkamer/serre wil ik 3 zweefdeuren (1 m x 2 m) van plexiglas die over elkaar heen schuiven.

Plaatsen van een cinewall

Wij willen graag een cinewall laten maken. De muur waar we de cinewall willen maken is ongeveer 2.5 m breed. We willen een nis voor de TV, 1 voor een haard en 2 losse nissen met spotjes.

Keukenmuur schilderen

Ik wil een keukenmuur naast het fornuis laten schilderen zodat spetters makkelijk af te wassen zijn. Bijvoorbeeld met Trae Lyx Naturel Finish?

Lamellen overkapping plaatsen

Open en dicht te zetten lamellen overkapping van 8 bij 4 meter te plaatsen op bestaande betonnen kolommen ter vervanging van pergola .. in antraciet , lichtgrijs of donkerbruine kleur.

Onkruid en een paar bomen uit tuin verwijderen

Ik heb een tuin van ca. 13 x 5 m2. Deze staat vol onkruid en een paar kleine bomen. dit gaat om ongeveer 70% van de tuin. De schuur staat voor het huis wat betekent dat het afval door de woonkamer naar de voordeur moet. Graag afval door vakman afvoeren. Kunt u een richtwaarde opgeven wat dit zou moeten kosten?

keukenkastje maken

Ik heb een inbouw ijskastje uit de keuken gehaald nu heb ik een gat en wil hier weer een kastje creëren, de deur is er nog tevens heb ik nodig een afdekstrip op het keukenblad zodat er geen water achter het blad komt. 71x60 zijn de afmetingen.

Monteren ventilatiesysteem in muur

We willen bij Praxis een ventilator aanschaffen die in een (betonnen) buitenmuur van het huis geplaatst moet worden. Afmeting ongeveer 20 tot 25 centimeter. Wie kan voor ons de installatie doen, en wat gaat dat kosten?

Schuifdeuren plaatsen

In de garage willen we een wand van schuifdeuren. De wand is 377 breed en 247 hoog. We willen graag vier deuren, waarbij de overlap ingecalculeerd wordt.

Een glazen douchecabine plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn badkamer een douchecabine kan plaatsen. Momenteel is hier nog geen cabine aanwezig. Dit moet geplaatst worden tegen een tegelwand/vloer. De cabine is van glas en is reeds aangeschaft.

Betegelen badkamer

Ik wil graag en prijs voor het betegelen van een badkamer. De vlloer en de douchecabine badkamer vloer is ongeveer 2 bij 3m minus douchecabine van 90 bij 90cm. Douchecabine muur zou ik ook graag willen laten betegelen. Er zit momenteel een doucheset in dat ik wil behouden. Deze graag demonteren en betegelen en daarna weer monteren. Het liefst geen hak en breekwerk. 1 tegel op de vloer zit los deze eventueel even vastmaken en overheen tegelen.

Sealskin douchewand monteren

Monteren van Sealskin 'get wet' douchewand in badkamer.

Montage opbergbox

Montage van een Keter opbergbox Store it out max. Je kunt hierin de kliko's plaatsen. De opbergbox is van kunststof en het is een kwestie van het op de juiste manier aan elkaar klikken van de onderdelen. Wij durven dit zelf niet aan, vandaar de vraag. Ik ontvang graag een offerte.

Bamboevloer leggen

Ik ben geïnteresseerd in een bamboe vloer. Momenteel een natuurstenen vloer waaronder vloerverwarming. Gaat over ongeveer 55 m2. Graag een offerte voor een totaal prijs indicatie, inclusief verwijderen oude vloer.

Inmeten en monteren houten jaloezieën (Decomode)

Graag wil ik op twee slaapkamers houten jaloezieën van Decomode in laten meten en laten monteren voor de ramen. De afmetingen van de ramen weet ik niet maar kan ik later wel doorgeven.

Reparatie dimmer

Goedemorgen, Bij ons thuis is de dimmer in een stopcontact kapot gegaan. De dimmer regelt het aan en uitgaan van een plafondlamp, en dat je deze kunt dimmen. Het gaat puur om de knop, om het plastic in de dop en van het staafje dat is afgebroken; de knop en het dimmen functioneren verder nog prima, maar het is op deze manier niet fijn om 'm aan of uit te doen. Ik voeg een foto bij waarop de dimmer te zien is. Het gaat trouwens om een crèmekleurig stopcontact. Ik weet niet of het gehele stopcontact vervangen moet worden, of alleen het dimmergedeelte/de knop. Wie kan ons hiermee helpen en wat zijn de kosten hiervoor (incl. materiaal)? We wonen in het centrum van Den Bosch (goed met een auto te bereiken).

Vernieuwing van de badkamer

Mijn badkamer is aan vervanging/vernieuwing toe. Ik zie bij de Praxis vaak mooie dingen, maar ik ben geen klusvrouw.. Dus ik zou graag hulp willen bij het bepalen wat er mogelijk is in mijn badkamer, het aanschaffen van de materialen en het plaatsen van de materialen.

storemax kast plaatsen

Het betreft het plaatsen van twee storemax kasten. - Kastinterieuropstelling,4 kasten 2x - Schuifdeuropstelling, 4 schuifdeuren

Slot in deur laten maken

Ik heb een soort 'washok' en op die deur wil ik graag een sleutelslot laten maken voor spullen op te bergen als ik mijn appartement verhuur via Airbnb, zodat deze spullen veilig achter slot en grendel zitten. Er zit natuurlijk een klink in deze deur, is het mogelijk om dan bijvoorbeeld een slot in de klink te laten maken? Het maakt niet zoveel uit, als er maar een slot op komt.

Keukenkraan vervangen

De oude kraan demonteren en de nieuwe kraan monteren.

Wand stucen en behangen

Ik wil een wand van 2,75 hoog en 1,85 breed laten stucen en behangen. Wat zijn hier de kosten voor ?

Installeren thermostatische douchekraan

Het is nu voor indicatie hoeveel de installatiekosten zijn, de thermostatische douchekraan moet nog gekocht worden.

Lampen, rails en roede ophangen

Ik wil graag een gordijnrail opgehangen hebben, drie lampen aan één lichtnet (inclusief gaten boren om lampen op te hangen) en een roede ophangen.

Kiepraam repareren en kleine elektriciteitsklusjes

-Reparatie kapot kiepraam. Waarschijnlijk is de sluiting ontwricht door wind. Kan alleen helemaal open of dicht. Niet meer kiepen. -Kleine elektriciteitsklusjes: buiten in tuin stroom doormeten, binnen 3 lampen netjes ophangen plus op 1 plek stroom doormeten.

UTP CAT 6 kabels leveren en plaatsen

Ik wil twee UTP CAT 6 kabels laten trekken door loze leidingen en twee wandcontacten laten plaatsen. Inclusief leveren van de materialen. Afstand meterkast en te plaatsen wandcontacten is ongeveer 7 meter.

Lamp ophangen en aansluiten

Een plafond lamp laten ophangen en aansluiten.