Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kantoor terugbrengen in oorspronkelijke staat, vervanging heteluchtverwarming en geiser door combi-heteluchtverwarmer, slopen en renoveren badkamer, badkamer vergroten, klussen in een bedrijfspand uitvoeren, inpandige zonwering voor een bedrijf, winterdektent voor deksalon zeiljacht, groter tegelwerk, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, schuttingen met poortdeur plaatsen, rolgordijnen in een winkel inmeten, leveren en monteren, kast monteren, behangen en lamellen ophangen, boerderij met pasta laten schoonmaken, schone weiland grond afvoeren voor bouwkavel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Bosch:

Lampen en horren plaatsen

Ik wil graag een 4 lampen laten ophangen, tevens 1 hangend spotje laten repareren deze lijkt altijd elektriciteit te krijgen (bij uit-stand toch zacht licht). Ik wil graag 3 hordeuren laten plaatsen aan de buitenzijde van de kozijndeuren en 1 schuifbare hordeur. Tot slot wil ik graag drie deuren en kozijnen laten aanpassen zodat hier een kiepmogelijkheid wordt gerealiseerd. Blijkbaar is het beslag hier voor juist en kan dit middels een extra scharnier worden gedaan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag 1 hordeur (Bruynzeel s800) plaatsen op mijn achterdeur op de begane grond. Ik heb de hordeur al aangeschaft.

Laminaat leggen en schilderen

Goedendag, Ik wil rond de 25 m2 laminaat laten leggen met plinten en rond de 20 m2 schilderwerk aan een wand laten uitvoeren. Het laminaat is maar 4 maanden oud. Ik wil een offerte voor de verzekering want ik heb lekkage gehad. Er is wel een verklaring van de verhuurder opgestuurd maar dat is niet voldoende. De uitvoering is nog niet zeker.

Laminaat vervangen

Graag wil ik mijn oude laminaat er uit laten halen en nieuwe er inlaten leggen. Het gaat om de woonkamer plus gang, ik weet alleen niet precies wat het oppervlakte hiervan is. Inclusief het afvoeren van materialen. Ik heb 12 pakken laminaat al besteld.

Dakrand herstellen

Dak is verschoven(schuin dak) er moet een nieuwe dakrand geplaatst worden omdat het nu op de stenen regent .

Insteekslot inbouwen

Ik heb een extra insteekslot wat ik wil laten monteren samen met een sluitkom. Dit gaat om een voordeur.

Hordeur monteren in een houten kozijn

Graag zou ik een hordeur laten plaatsen bij mijn achterdeur. Het gaat hier om een houten kozijn. Het betreft een plissé hordeur van de Gamma 500-serie. Hij moet waarschijnlijk op maat gemaakt worden. De hordeur moet nog gekocht worden, maar jhet is geen probleem deze meteen te halen zodat hij er is wanneer er een monteur komt.

Vlonders leggen op balkons

Voor 8 balkons willen we graag een offerte voor het leggen van vlonders. De maten zijn 6 x 2 meter. We zouden dit graag in delen willen laten 2 of 3 lossen delen willen laten leggen zodat het gemakkelijk eronder kan worden schoongemaakt. Voorkeur gaat uit naar composiet (minder onderhoud, minder glad door aanslag)

Luifel ophangen

Aan de achterzijde van mijn woning wil ik een luifel op laten hangen.

Zonwering ophangen

Wat kost het om een terras zonwering op te laten hangen, de maat is 395x250 centimeter. Deze moet net onder de dakgoot worden gemonteerd, op een stenenmuur. Betreft een handmatige zonnescherm.

Zweefparasol repareren

Ik heb een zweefparasol en de touw is geknapt, hoeveel zal het kosten om te maken.

Sloop- en aannemerswerk

Voor onze verbouwing op de eerste verdieping zijn we op zoek naar een vakman voor de volgende werkzaamheden: - trap afdekken met protectiekarton, 12 treden - afvoeren van stof en puin - slopen en afvoeren van bestaande houten vloer (tweelaags parket circa 18 millimeter, zwevend gelegd op ondervloer), circa 49 m² - slopen en afvoeren van bestaande linoleum vloer, verlijmd, circa 4 m² - slopen en afvoeren van bestaande tegelvloer, inclusief plint, circa 2 m² - slopen van gasbetonmetselwerk zie tekening, inclusief elektrische leidingen, schakelaar en stopcontacten, 4,7 m² - slopen en afvoeren van 1 deurkozijn - uitbouwen en afvoeren van 3 radiatoren en 1 convector - slopen en afvoeren van wandtegels in keuken, circa 3 m², - uitbouwen en afvoeren bestaande keuken, inclusief gastoestel, koelkast, afzuigkap en magnetron - afvoeren van een deurblad met glasgedeelte, - maken van sleuven en gaten ter plaatse van nieuwe leidingen en ter behoeve van de te verplaatsen leidingen - cementdekvloer aanhelen op de plek van de gesloopte muur en leidingen. De uitvoering van de werkzaamheden staat gepland van 21 t/m 29 augustus 2017. Een planning staat in de bijlage. Eveneens een tekening, waaruit blijkt hoeveel snijdwerk er gedaan moet worden.

Rolgordijn inkorten

Ik heb gisteren een rolgordijn gekocht bij u en zag dat ik deze ook kan laten inkorten in plaats van het zelf te moeten doen. Wat zijn hiervoor de kosten?

Horren op maat maken

Graag laat ik 2 horren op maat maken, de maten moeten worden 350 mm x 1270 mm. Ze zijn van het merk "Screenlite Inzethor". De horren zijn reeds gekocht. Graag zou ik deze aankomende week gemonteerd willen hebben.

Reparatie van een parasol touw

Ik wil graag een offerte voor het repareren van een zweefparasol.

Motor van een Somfy screen vervangen

De motor van een Somfy screen moet worden vervangen. De breedte screen: 325 cm. Hoogte: 210 cm inclusief bak. Op de eerste verdieping. Het is goed bereikbaar middels een ladder, het is een goed bestraatte tuin eronder. Het moet een nieuwe motor zijn en ik wil graag een prijs is inclusief BTW, montage en eventueel andere kosten.

Rolhordeur vervangen

Ik heb een nieuwe rolhordeur gekocht. Die wil ik graag gemonteerd hebben. Als het goed is, past de nieuwe erin. Er hangt nog wel een oude versleten rolhordeur, die moet dan ook eerst verwijderd worden.

Raamhorren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik drie raamhorren monteren, ik moet ze nog bij Gamma bestellen. Ik wil eerst een vrijblijvende offerte. Het gaat om drie rolhorren, de breedte maat is 78 cm (2x) en 1x 105 cm. Lengte moet ingekort worden. Wat zijn ongeveer de montagekosten?

Plafond in de badkamer vernieuwen

Eindelijk een andere woning voor mij een mijn zoontje. Ik heb een badkamer van ongeveer 6 m2, er zitten schrootjes op het plafond. Heb dit geprobeerd te schilderen, maar dit is geen succes. Ben dus op zoek naar een zo voordelig mogelijk oplossing.

Lampen in huis ophangen en aansluiten

Wij willen graag een 6 tal lampen laten ophangen en aansluiten.

Diverse klussen in huis uitvoeren

Diverse klussen in huis uitvoeren: - 6 Plafonnières ophangen; - TL-verlichting in schuur ophangen; - 9 Gordijnrails aan plafond ophangen (ongeveer de helft moet ook op maat gezaagd worden); - Douchestang inclusief plafondsteun ophangen; - Badkamermeubel aan de wand bevestigen; - Slot in tuinhekje plaatsen; - Meganische afzuigkap ophangen; - Overige diverse (kleine) ophangwerkzaamheden.

Jan des Bouvrie zonnescherm monteren

Ik wil graag mijn Jan des Bouvrie zonnescherm opgehangen hebben aan mijn maisonnette woning op de 1e etage. Er is een balkon aanwezig. Het betreft een elektrisch bedienbaar scherm van 4.5 meter breed.

Binnenkant van de rolluiken reinigen

4 Rolluiken reinigen op verdieping 1 en verdieping 2

Woning verkoopklaar maken

Ik wil een paar klussen laten uitvoeren. Onder de douchebak een stukje gipsplaat plaatsen en dat betegelen. Een zelfbouw kast afwerken met een paar stroken die erop gestreken kunnen worden (die heb ik). En een scheurtje in de muur repareren. In de gemetselde schuur gipsplaten aan de binnenzijde bevestigen. Graag op een zo kort mogelijke termijn.

Hor in de balkondeur monteren

Ik wilde graag ongeveer weten hoeveel het ongeveer kost om een hordeur midden prijs te plaatsen op mijn balkon. Het gaat over een grove schatting.