Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: verbouwing Fitness Studio, rotte vloerbalken vervangen, renovatie hal, keuken, trapgat en overloop, binnenmuren en plafonds stucen en glad afwerken, dakopbouw garage, 11 tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand, houten rabatdelen vervangen voor kunststof, loodgieterswerk voor een wereldrestaurant, dubbelglas plaatsen in 26 ramen, badkamer en toilet verbouwen, badkamer renoveren, kapsalon renoveren, slaapkamer opknappen, badkamerrenovatie, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Bosch:

Keukenkraan vervangen

De oude kraan demonteren en de nieuwe kraan monteren.

Lampen, rails en roede ophangen

Ik wil graag een gordijnrail opgehangen hebben, drie lampen aan één lichtnet (inclusief gaten boren om lampen op te hangen) en een roede ophangen.

Kiepraam repareren en kleine elektriciteitsklusjes

-Reparatie kapot kiepraam. Waarschijnlijk is de sluiting ontwricht door wind. Kan alleen helemaal open of dicht. Niet meer kiepen. -Kleine elektriciteitsklusjes: buiten in tuin stroom doormeten, binnen 3 lampen netjes ophangen plus op 1 plek stroom doormeten.

UTP CAT 6 kabels leveren en plaatsen

Ik wil twee UTP CAT 6 kabels laten trekken door loze leidingen en twee wandcontacten laten plaatsen. Inclusief leveren van de materialen. Afstand meterkast en te plaatsen wandcontacten is ongeveer 7 meter.

Lamp ophangen en aansluiten

Een plafond lamp laten ophangen en aansluiten.

Plafondventilator laten ophangen

Ik wil graag een plafondventilator laten ophangen.

Horren in kantel-/kiepraam en hordeur plaatsen

Ik zou graag hulp willen hebben bij het plaatsen van een hor in een kantelkiepraam van 160 bij 50 cm. Tevens het plaatsen van een hordeur bij het balkon.

Hor monteren en opmeten

Ik zou graag in mijn balkondeur met bovenin een klapraam een hor (wit met een handvat, 800 serie) laten monteren en dan ook laten opmeten, zelf ben ik hier niet handig mee. Het betreft een standaard deur. Graag zou ik de prijs van het opmeten en monteren willen weten.

Zonwering ophangen

Ik wil graag een zonwering laten ophangen in de achtertuin. De afmeting bedraagt 5 meter in de breedte met een uitval van 2.5 meter. De oude zonwering moet ook verwijderd worden. Als ik de zonwering zelf bij Praxis koop, wil ik graag het product laten bezorgen.

Plissé hordeur plaatsen

Er moet een plissé roldeur geplaatst worden (keuken-wonen/horren/hordeuren/bruynzeel-plisse-hordeur-100x209-grijs-s, dit model). Wat zijn de kosten om dit te plaatsen.

Aanbouw aan caravan dak

Op de camping hebben we een houten overkapping van 9 bij 3 meter aan onze stacaravan. Wij zijn op zoek naar een oplossing voor het dak. Ik denk golfplaat of iets degelijks. Het materiaal en het maken.

Gat boren in plafond tussen radiatorbuizen

Er dient een gat geboord te worden in een betonnen plafond tussen de radiator buizen om een kabel naar boven te trekken.

Centrale deurvergrendeling laten maken

Casius, mijn ford KA 2001 heeft een defecte centrale deurvergrendeling (3 deurs) achterbak gaat open met een losse knop. Hoeveel kost mij een reparatie? Alles werkt verder prima! Gelieve te mailen.

Plisse hordeur monteren

Monteren van een plissehordeur van Bruynzeel.

Kattennet bevestigen op balkon

Ik wil een kattennet op mijn balkon laten bevestigen De breedte is 7. 30m hoogte:1. 98 wil graag iemand laten kijken welke materialen ik aan moet schaffen en vervolgens laten monteren.

Horraam monteren

Ik wil een horraam monteren. Het raam is 62 bij 160 cm.

Schutting reparen

Ik wil het de schutting (4x panelen van 1.80 meter) in de achtertuin van mijn woning repareren

Ketelhok uitruimen

Dmv lekkage in het ketelhok moet deze helemaal leeg worden gehaald en de spullen moeten gebracht worden naar de garage een paar honderd meter verderop,het ketelhok is op de bovenste verdieping ,tevens is er een traplift aanwezig met een steile trap

Opmeten vloer

Ik zou graag een afspraak willen maken voor het opmeten van een vloer in een appartement. Aan de hand daarvan zouden we graag gebruik willen maken van de leg service van het uitgekozen laminaat en zeil. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Klusservice

Dag, ik heb zojuist een verzoek tot offertes ingediend ivm een badkamer radiator en deur, maar heb al een andere oplossing gevonden. Ik wil de aanvraag dus annuleren.

Radiator en deur badkamer vervangen

Ik heb een nieuwe radiator nodig in de badkamer, de oude is verroest en lekt. Kopen kan ik zelf, maar aansluiten niet. Ook heb ik een nieuwe deur nodig van de badkamer naar de gang, de oude is zwaar beschadigd door water.

Badkamer professioneel laten reinigen

Ik wil graag 2 doucheruimtes (4 open douches in 1 ruimte) bij een sportvereniging laten reinigen. Het idee is om dit 1 of 2 keer per jaar uit te besteden voor een grondige reiniging, met name kalk aanslag verwijdering. De doucheruimte is 2,5 x 2,5 meter, de 4 douchekoppen zijn bevestigd aan het plafond.

Vloerbedekking en lijmresten van de trap verwijderen

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het verwijderen van de vloerbedekking en de lijmresten op een dichte trap. De trap heeft 12 treden.

Led tv repareren

Mijn Led tv scherm kreeg een stootje en heeft nu verschillende gekleurde strepen in het midden van de scherm. Om de schade te kunnen melden moet ik van de verzekeraar een offerte laten maken.

Traphekjes installeren

Ik heb 2 houten traphekjes gekocht en zoek een vakman die deze voor mij kan plaatsen. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.