Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Bosch:

Zonneluifel opmeten en monteren

Zonneluifel, ca 500x 250 opmeten en monteren aan buitenmuur voorkant

Toiletruimte

Complete renovatie van de toiletruimte. Verwijderen oude tegels/sanitair etc, plaatsen/aansluiten sanitair, tegelen, voegen , koofje om waterleiding,plaatsen dorpel en afwerken. Afmetingen 1 meter breed, 1,5 meter diep, 2,6 meter hoog. Het is geen lange termijn project

Deuren monteren en afhangen

Het monteren en afhangen van 5 opdekdeuren in bestaande kozijnen. 1 deur voor het toilet 3 voor overige ruimtes allemaal 93cm breed een deur voor de meterkast deze is 78cm breed

Plissehor plaatsen (opbouw)

Graag wil ik een pissehor (bruynzeel) laten plaatsen, moet een opbouw zijn. Het probleem is dat het gaat om kunststof kozijnen waar niet in geboord mag worden. Er zal dus waarschijnlijk een houten strip tegenaan moeten worden geplakt om vervolgens de hordeur hier in te boren. Graag komen kijken of dit mogelijk is, ivm de klink en de ruimte tussen de klink en de hor. Het is een 8cm grote klink.

Airco verwijderen

We willen graag de Airco laten verwijderen. Deze Airco is aan de buitenkant op de eerste verdieping bevestigd en loopt met een slang naar onze slaapkamer toe. Graag deze Airco verwijderen en als het kan ook het gat dichten van waar de slang door heen ging. Er is een lift aanwezig.

Vervangen hardhouten vlonder in tuin (18 planken)

De vlonder is 2,75 x 2,75 meter en bestaat uit 18 planken. De huidige vlonder, die in 2002 is gelegd, moet vervangen worden. Er staat een zware tafel op (250 cm breed en vv granieten blad) en moet met materieel worden verplaatst. Hierdoor zijn twee planken doorgezakt. We willen de vlonder in zijn geheel vervangen.

Laminaat leggen ca 13 m2

Laminaat leggen op overloop en slaapkamer, alsmede plakplinten plaatsen Behoefd geen ondervloer, op bestaand tapijt. Gaarne mooi verloop van overloop naar trappengat

Aanleg buitenkraan tuin

Aanleg buitenkraan voor achtertuin, heb hoekhuis, watermeter zit in de voorkant huis

Het isoleren van de slaapkamer

Gaat om isoleren van woningscheidende wand in een oud huis (1910). Aan onze kant is reeds een voorzetwand gemaakt door de vorige bewoners maar zonder enige isolatie. aan de kant van de buren is (nog) geen voorzetwand en is ook minder ruimte. Wand is ca 4 m breed en 2,25 m hoog. Er is ook een schouw aan beide zijden. onze voorzetwand gaat net voor de schouw langs, daar is dus weinig tot geen ruimte voor extra isolatie, maar daar zit vermoedelijk ook niet het grootste akoestische probleem. We willen in beide woningen wat doen, zodat het effect is dat er tussen de beide slaapkamers (veel) minder geluidsoverdracht is.

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer renoveren. Ook het strippen van de oude badkamer. Waar nu het bad staat komt de inloop douche. Voor de rest komt alles op dezelfde plek terug, dus toilet, wastafel plaatsen, verwarming, tegelwerk wanden, nieuw plafond. De maten van de badkamer zijn ongeveer 2.10 lang, 1.60 breed en 2.05 hoog. Wij zullen alle materialen zelf aanschaffen.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Wij zouden graag een vierkant schaduwdoek boven ons terras willen laten plaatsen. Het betreffende deel meet ca. 270 x 290 cm. Drie punten kunnen aan het huis worden bevestigd, voor het vierde bevestigingspunt zal een paal geplaatst moeten worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Drie zweefdeuren plaatsen

Als afscheiding tussen woonkamer/serre wil ik 3 zweefdeuren (1 m x 2 m) van plexiglas die over elkaar heen schuiven.

Plaatsen van een cinewall

Wij willen graag een cinewall laten maken. De muur waar we de cinewall willen maken is ongeveer 2.5 m breed. We willen een nis voor de TV, 1 voor een haard en 2 losse nissen met spotjes.

Keukenmuur schilderen

Ik wil een keukenmuur naast het fornuis laten schilderen zodat spetters makkelijk af te wassen zijn. Bijvoorbeeld met Trae Lyx Naturel Finish?

Lamellen overkapping plaatsen

Open en dicht te zetten lamellen overkapping van 8 bij 4 meter te plaatsen op bestaande betonnen kolommen ter vervanging van pergola .. in antraciet , lichtgrijs of donkerbruine kleur.

Onkruid en een paar bomen uit tuin verwijderen

Ik heb een tuin van ca. 13 x 5 m2. Deze staat vol onkruid en een paar kleine bomen. dit gaat om ongeveer 70% van de tuin. De schuur staat voor het huis wat betekent dat het afval door de woonkamer naar de voordeur moet. Graag afval door vakman afvoeren. Kunt u een richtwaarde opgeven wat dit zou moeten kosten?

keukenkastje maken

Ik heb een inbouw ijskastje uit de keuken gehaald nu heb ik een gat en wil hier weer een kastje creëren, de deur is er nog tevens heb ik nodig een afdekstrip op het keukenblad zodat er geen water achter het blad komt. 71x60 zijn de afmetingen.

Monteren ventilatiesysteem in muur

We willen bij Praxis een ventilator aanschaffen die in een (betonnen) buitenmuur van het huis geplaatst moet worden. Afmeting ongeveer 20 tot 25 centimeter. Wie kan voor ons de installatie doen, en wat gaat dat kosten?

Schuifdeuren plaatsen

In de garage willen we een wand van schuifdeuren. De wand is 377 breed en 247 hoog. We willen graag vier deuren, waarbij de overlap ingecalculeerd wordt.

Een glazen douchecabine plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn badkamer een douchecabine kan plaatsen. Momenteel is hier nog geen cabine aanwezig. Dit moet geplaatst worden tegen een tegelwand/vloer. De cabine is van glas en is reeds aangeschaft.

Betegelen badkamer

Ik wil graag en prijs voor het betegelen van een badkamer. De vlloer en de douchecabine badkamer vloer is ongeveer 2 bij 3m minus douchecabine van 90 bij 90cm. Douchecabine muur zou ik ook graag willen laten betegelen. Er zit momenteel een doucheset in dat ik wil behouden. Deze graag demonteren en betegelen en daarna weer monteren. Het liefst geen hak en breekwerk. 1 tegel op de vloer zit los deze eventueel even vastmaken en overheen tegelen.

Sealskin douchewand monteren

Monteren van Sealskin 'get wet' douchewand in badkamer.

Montage opbergbox

Montage van een Keter opbergbox Store it out max. Je kunt hierin de kliko's plaatsen. De opbergbox is van kunststof en het is een kwestie van het op de juiste manier aan elkaar klikken van de onderdelen. Wij durven dit zelf niet aan, vandaar de vraag. Ik ontvang graag een offerte.

Bamboevloer leggen

Ik ben geïnteresseerd in een bamboe vloer. Momenteel een natuurstenen vloer waaronder vloerverwarming. Gaat over ongeveer 55 m2. Graag een offerte voor een totaal prijs indicatie, inclusief verwijderen oude vloer.

Inmeten en monteren houten jaloezieën (Decomode)

Graag wil ik op twee slaapkamers houten jaloezieën van Decomode in laten meten en laten monteren voor de ramen. De afmetingen van de ramen weet ik niet maar kan ik later wel doorgeven.