Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor frezen in de muur plus elektra verleggen:

Frezen in de muur plus elektra verleggen

Wij willen de Electra verleggen en hiervoor dienen er 2 gleuven in de muur gefreesd te worden. Ook is het de bedoeling dat de Electra verlegd wordt en er nieuwe stopcontacten aangelegd worden. In verband met onvoorziene omstandigheden van onze elektricien is er enige haast bij geboden. Het dient uiterlijk aanstaande woensdag 25 maart te gebeuren. Is er iemand in de gelegenheid om dit te doen en wat zijn de kosten? We vernemen het graag, bij voorbaat hartelijk dank voor de genomen moeite.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor frezen in de muur plus elektra verleggen uit heel Nederland:

Leidingen in de muur frezen

Graag wil ik weten wat het kost om leidingen in de muur te laten frezen. Gaat om 2 m2. Momenteel is de muur betegeld, dit kan ik zelf verwijderen indien nodig.

Sleuf frezen en stucen

Ik wil mijn televisie ophangen aan de muur zonder dat de draden zichtbaar zijn. Hiervoor moet er een sleuf worden gevreesd en wederom gestuct worden. Betreft een sleuf van max 1 mtr

Sleuven frezen voor elektra

Onze huidige woningen heeft trekkoord aansluitingen, maar geen hanglamp aansluitingen in het plafond. Graag wil ik 2 aansluitingen voor hanglampen frezen in het plafond (hard beton) en twee licht knop aansluitingen hiervoor laten aanbrengen op bestaande wandcontactdozen, inclusief de bedrading. De sleuven in het plafond kunnen gemaakt woorden vanaf de bestaande trekkoordaansluitingen (1x 1 meter en 1x 1,5 meter vanaf de muur). Zie ook de in het rood aangegeven aanpassingen in de bijlage. Graag wil ik een totaalofferte voor alle werkzaamheden en plaatsing.

Infrezen van cv leidingen

Ik wil graag een offerte voor het in laten frezen van CV leidingen in de muur. Het freeswerk zou ik eventueel zelf kunnen doen. Het betreft twee slaapkamers doorgetrokken naar de woonkamer (H. 2.5 m) waar twee leidingen (22 mm) doorheen lopen. De plafonds liggen allemaal open zodat we er goed bij kunnen. De plafonds / vloer is van hout.

Afvoeren verplaatsen en in muur frezen en een aanvoer verleggen

Graag laat ik een aantal klussen in mijn toilet uitvoeren: - afvoer toilet 1,5 m verplaatsen (vanuit midden van de vloer naar achteren tegen de muur, was namelijk staand toilet en wordt hangend) - afvoer fontein in de muur frezen en voorzien van afvoerbuis - aanvoer waterleiding fontein verleggen (10 cm omhoog, voorzien van aansluiting op hoekstopkraan). Inclusief materialen. Ik ben al bezig met het sloopwerk.

WCD / CAI verplaatsen en extra

Voor onze nieuwbouwwoning willen we voordat de wanden afgewerkt worden een WCD +/- 500 mm verplaatsen en een CAI aansluiting +/- 2000 mm verplaatsen op dezelfde wand. Daarnaast nog een extra WCD in de slaapkamer en een 50 mm kabelgoot ten behoeve van een flatscreen in de muur laten frezen. Is dit een klus die doe jullie uitgevoerd kan worden? Graag een indicatie van de kosten. Bij voorbaat dank.

Extra stopcontacten en oude verplaatsen

- 3 extra stopcontacten creëren in 2 verschillende muren. - 4 stopcontacten van 1 m boven vloer verplaatsen naar 30 cm boven de vloer. In de muur frezen. - op zolder een extra lichtpunt creëren in de nok.

Het renoveren van een badkamer en toilet

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn gehele badkamer en toilet kan renoveren. Het gaat om de eerste verdieping van een appartement. Voor de renovatie van de badkamer en toilet verwacht ik dat de volgende werkzaamheden nodig zullen zijn. Badkamer: Nieuwe tegels over de oude tegels heen Locatie douche veranderen naar de muur van het toilet. Inbouw douche met bediening buiten de doucheruimte. Afvoergoot realiseren, nu zit er een putje. Douchewand van 120 plaatsen Nis uit de wand vrezen van ongeveer 1.5 meter De wastafel verder naar de achterwand verplaatsen. De verwarmingspijpen komen nu uit de vloer, deze graag in de muur weg frezen en een nieuwe radiator ophangen. Toilet: Betegelen tot plafond, nu zitten de tegels tot halverwege. Water voor het fonteintje iets verplaatsen zodat een fonteintje in de hoek gerealiseerd kan worden. Nieuwe hangtoilet realiseren. In de achterwand een inbouw toiletborstel kastje plaatsen. Een inbouw toiletrol houder realiseren in de wand richting de badkamer. De badkamer is momenteel op de douche en een wastafel na leeg. Kunt u ook een verlaagd plafond meenemen in de offerte met in de badkamer 5 spotjes en in het toilet 1. De badkamerruimte galmt nu namelijk heel erg.

Badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen

Graag laat ik mijn nieuwe badkamer verbouwen. Gedetailleerde omschrijving: Badkamer van ongeveer 3,7 m x 2,4 m x 2,6 m (bxlxh) die aan vernieuwing toe is. Bevat douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De kluspunten: - Muren zijn betegeld. Strippen en tot circa 1.40 opnieuw betegelen. 1 muur van 3.70 m x 2.60 m en dat 2 keer en 1 muur van 2.40 m bij 2.60 m en dat 1 keer. Graag de tegels afvoeren. - Leidingwerk: in de badkamervloer moet een sleuf worden ingefreesd voor de aansluiting van een staande kraan voor een losstaand bad. Dit gaat om een sleuf van ongeveer 1.20 m. - Vloer: Strippen en opnieuw betegelen. Deze is 3,7 m x 2,4 m. - Radiator: vervangen door designradiator. - Installeren losstaand bad met vrijstaande kraan en aanleggen afvoer. Er is geen huidig bad die eerst gesloopt moet worden. - Installeren van badkamermeubel/wastafel/spiegel/kraan. Er zijn nu 2 wastafels, deze verwijderen en afvoeren. Bij de wastafels zit een een extra muurtje, dit extra muurtje mag weg. Graag een prijsopgave.

Sleuf in muur frezen

Ik wil een sleuf in een betonnen muur laten frezen. 1 meter vanaf de vloer omhoog en dan en 1 meter opzij. Het is voor de bedrading van elektra. Er komt een buis in om de bedrading te trekken. Ik wil als eerste een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius