Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor douche cabine plaatsen:

Douche cabine plaatsen

Ik wil de oude douchecabine verwijderen en afvoeren en een nieuwe kwartrond douchecabine laten plaatsen van 90 cm. Ik ontvang graag een offerte incl. en excl. de douchecabine.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche cabine plaatsen uit heel Nederland:

Douche cabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen met douchebak

Badkamer + WC

Ik wil mijn badkamer en wc laten doen. afmeting wc ongeveer 123 cm lang, 92 cm breed, 245 cm hoog. Afmeting badkamer ongeveer 201 cm lang, 181 cm breed, 245 cm hoog In het toilet wens ik een inbouwtoilet te laten plaatsen met een nieuw fontein. Ik wil de vloer opnieuw laten betegelen en de wanden wil ik voorzien van tegels of een kunststofwand. In de badkamer wil ik de vloer opnieuw laten betegelen een nieuwe wasbak laten plaatsen, douche cabine en een douchekop. Ook de wanden zou ik opnieuw willen laten betegelen of voorzien van een kunststof wand. In zowel de badkamer als het toilet hoeven de tegels niet verwijderd te worden er mag over heen betegeld worden. Echter ontvang ik wel graag een offerte inclusief de tarieven voor het verwijderen van de tegels.

Douchecabine van stroom voorzien voor installatie sunshower lamp

We willen graag een sunshower lamp infrarood met UV laten installeren. Er is geen stroom in de douche cabine. Wat zal het kosten om de stroom vanaf plafond lamp brengen en de lamp installeren. Graag een offerte naar ons sturen.

Douche cabine en toilet vernieuwen in chalet

Ik ben op zoek naar iemand om de douchecabine te vernieuwen en het toilet te vernieuwen in een chalet. Graag alles laten afvoeren door de vakman. Afmeting van de badkamer is 3 x 2,5 meter. Het toilet en de douchecabine komen op dezelfde plaats. Ik heb niet heel veel haast, zolang het voor de zomer af is.

Douchecabine monteren in badkamer

Douche cabine (eventueel wanden) vervangen in bestaande badkamer 200 x 80 x 80 cm , leidingen zaten in bestaand wand ( glas) helaas gebroken . Graag materialen / arbeid apart offerte

Nieuwe douche cabine plaatsen

Ik wil een nieuwe, halfronde douchecabine van 80 cm laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte inclusief en exclusief de cabine.

Douche cabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. Alleen een zijwand en swingdeur. Er hoeft vooraf niets verwijderd te worden.

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Ik wil graag een nieuwe douche cabine en nieuwe wasmeubel/wastafel. Graag verwijderen en afvoeren.

Renoveren badkamer en aparte toiletruimte

De opdracht betreft het renoveren van een badkamer, afmeting 3 x 3 meter. Werkzaamheden: Verwijderen bad, badmeubel, douche (+ cabine), toilet, radiator, wand- en vloertegels. Nieuw plaatsen: wand- en vloertegels, inloopdouche, toilet, badmeubel, 2 kasten ophangen. Renoveren en nieuw plaatsen toilet, afmeting ca. 1 x 1 meter Verwijderen toilet, fontein wand- en vloertegels.

Thermostaatkraan van Schavis stoomcabine vervangen

Ik zou graag de thermostaatkraan van mijn Schavis douche/stoomcabine willen vervangen omdat hij alleen nog maar heet water geeft zou iemand mij daar mee willen helpen. Kan er een Grohe kraan op? Het is een cabine met stoom en massagestralen.

Partners

Partners van Casius