Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor een 12-tal deuren afhangen:

Een 12-tal deuren afhangen

Ik zoek een deurenspecialist voor het afhangen van 11 binnendeuren en een voordeur. De deuren bestellen we zelf en de huidige deuren verwijderen we ook zelf.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een 12-tal deuren afhangen uit heel Nederland:

Pruimenboom en kronkelhazelaar wortels verwijderen

Het gaat om de stobben van een kronkelhazelaar en van een pruimenboom Nu hebben we volgende week een minikraan 1,7 tons en daarmee willen we de wortels van een 12 tal coniferen bomen verwijderen maar de pruimenboom en de hazelaarstobben vragen denk ik om een andere aanpak. De pruimenboom stond op een plek waar een tuinpad moet komen en de hazelaar stond midden in de moestuin en daar hadden we steeds meer last van dus zijn ze met de coniferen die de moestuin teveel schaduw gaven verwijderd stobben zijn circa 50 a 60 cm boven de grond afgezaagd met een kettingzaag. Zoals gezegd komt er 25 en 26 en 27 april een minikraan waar we de coniferen stobben mee willen verwijderen . Het gaat dus om het frezen van de hazelaar en pruimenboom stobben.

Boomstronken verwijderen

Wij hebben een 12 tal bomen omgezaagd en zijn op zoek naar iemand die de stronken en wortels kan verwijderen. Gemiddelde diameter van de bomen is 20-30cm. Zijn conifeer achtige bomen volgens mij. Bij voorbaat

Luchtluchtwarmtepomp installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een bestaand gebouw waarin een 6 tal ruimtes tussen de 12 - 16 m2 verwarmd moeten worden middels een lucht-lucht warmtepomp. Tevens is er een ruimte van 30 m2.

Verlaagd plafond aanbrengen en afwerken

Onlangs hebben wij een nieuwbouw woning gekocht. We zijn aan het overwegen om een verlaagd plafond toe te passen. Ze moeten nog starten met de bouw van de woning. Echter is het belangrijk dat we de afweging nou maken. Afmetingen: Huiskamer: ongeveer 60 m2 Toilet: ongeveer 1 m2 Plafond ongeveer 15 cm laten zakken Eindafwerking: gipsplaat, het stucwerk regelen we zelf Rekening houdend met: locaties n.t.b. * ongeveer 12 spots in het plafond, spots en electra regelen we zelf * 2 aansluitingen van mechanische ventilatie, ongeveer 125 mm, ventilatiebuis regelen we zelf * 1 afzuigkap, elektra regelen we zelf * Op 4 tal plekken een versteviging i.v.m. het ophangen van hanglampen Graag zouden we een offerte ontvangen met de prijs inclusief manuren, leverantie materialen en materieel en btw. Hopelijk heeft u hiermee voldoende informatie op een 1e prijsindicatie te maken. Indien het interessant en betaalbaar is zullen we verder in detail treden.

Rolgordijnen inkorten en monteren

Het korten van 3 tal rolgordijnen op zeer korte termijn. (liefst zsm en voor 12 mei 2015)

Kappen berken bomen

Ik wil een 6 tal berken bomen kappen welke een leeftijd hebben van ca 12 jr (ca 20-30 cm diameter aan de grond). Drie er van staan langs de straat en drie achter in de tuin (toegang beperkt). Bomen zijn tussen de 6 en 9 meter hoog.

Schilderwerk muur, plafond en vloer

Schilderen van muren, houten vloeren en plafonds in woonkamer. Oppervlakte muren 12 meter breed en 2.70 hoog. En slaapkamer met oppervlakte 7.40 meter lang en 2.70 meter hoog. Houten vloer ongeveer 35 m2. Verder schilderwerk van een 5 tal raamkozijnen binnen. Een met openslaande deuren en ramen ernaast.

Carport: Plafond carport (onder woning) ...

Carport: Plafond carport (onder woning) moet van isolatie en betimmering voorzien worden. Betimmering met red cedar schroten. Oppervlak ongeveer 25 m2. Dakbedekking: Stoflatten en tengels ter hoogte van de kilgoten (12 meter) verrot en moeten vervangen worden. Vervangen dakisolatie materiaal over een breedte van 1 meter over de omtrek van het huis (ongeveer 40 meter). Monteren van vogelschroten over de gehele omtrek. Windveren: Vervangen van de windveren aan de voorzijde en zijkant van de woning (lengte ongeveer 25 meter). Ramen/Deuren/Beglazing: Vervangen van een 5 tal dubbele openslaande terrasdeuren, en een 3 tal enkele terrasdeuren. Speciaal ontwerp. Inclusief HR++ glas. Voegwerk: Voegwerk aan de voorzijde huis moet vervangen worden. Ambachtelijke voeg. Ongeveer 10 m2.

opdikken van een 12 tal deurkozijnen ...

opdikken van een 12 tal deurkozijnen d.m.v. hardhouten latten t.b.v. aanvullende eisen brandweer.