Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kledingkast met draaideuren monteren:

Kledingkast met draaideuren monteren

2 kleding kasten 145x201 met 3 draaideuren moeten in elkaar gezet worden.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kledingkast met draaideuren monteren uit heel Nederland:

Kledingkast in elkaar zetten

2 kleding kasten van 145x201 met draaideuren moeten in elkaar gezet worden

Kledingkast in elkaar zetten

Ik heb een nieuwe kledingkast gekocht van 200 x 150 cm met 3 draaideuren en 3 planken. Ik wil deze hier graag op korte termijn in elkaar laten zetten. Ik hoor graag even wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

3-deurs kledingkast monteren

Namens mijn nichtje die in een gezinsvervangend tehuis woont, wil ik een prijsopgave ontvangen. Er is voor haar een driedeurs kledingkast gekocht en deze is inmiddels bij haar afgeleverd. Het gaat om een kast met draaideuren. We willen de kast in elkaar laten zetten en ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Kledingkast op zolder onder een schuin dak maken

Voor ons nieuwbouwhuis willen we op zolder een kledingkast laten maken onder het schuine dak. Indeling ruimte: - hoogte links: 105 cm - hoogte rechts: 280 cm - breedte: 220 cm De kast zal 200 cm breed zijn. De kast zal dan links beginnen op 105 cm hoogte, langs het plafond schuin oplopen over de eerste 100 cm breedte. De overige 100 cm breedte naar rechts toe blijft dan gelijk op die hoogte. Globale indeling (4 delen met draaideuren, van links naar rechts) - planken - planken - hanggedeelte - planken Eventueel nog onderin wat lades. Kleur van de deuren zal waarschijnlijk lichtgrijs worden, de rest wit. Graag een globale prijsindicatie.

Montage van een Leen Bakker kledingkast

Ik wil graag onze kledingkast van Leen Bakker laten monteren. De kast is 200 x 198 x 51 (b x h x d). Hij heeft 4 draaideuren en 3 lades.

Maatwerk kledingkast met draaideuren plaatsen

Graag laat ik 2 kasten op maat maken. De kasten zullen 60 cm diep worden, ongeveer 2.40 meter hoog en 1 meter breed. Er zal een hanggedeelte en een ladeblok per kast moeten komen en draai- of vouwdeuren.

Kledingkast onder een schuine kap maken

Onder de schuine kap wil ik graag een kledingkast laten maken. Het loopt van boven af, schuin naar beneden. Hoogte 170 cm, breedte 162 cm. Ik wil graag de prijs met schuifdeuren en met draaideuren. De kast dient een hang- en leggedeelte te hebben.

Hoekkast maken op zolder

Ik wil graag een kast op maat laten maken: Linker kleding kast op het rechte gedeelte met de afmetingen 258 HB (heeft 1 vaste wand rechts) en 60D. De rechterkast loopt 1 meter recht, is 258H. Daarna loopt het over 160cm schuin af naar 97H, D=46. De linker kast willen we in 3 delen: 1) roede met 2 planken, 2) 7 planken 3) 4 planken en 1 roede. De rechter(boeken) kast; planken tussen de 30-40 cm uit elkaar, eventueel verstelbaar. De kast mag wit van kleur zijn. Graag ontvangen wij 3 offertes: Offerte met overal schuifdeuren Offerte met overal draaideuren Offerte met de voordeligste kastdeuren voor de kledingkast en dan een open boekenkast

Kledingkast van meubelpanelen maken

Kledingkast van meubelpanelen maken. Kast met gedeelte leg en gedeelte hang, met draaideuren 2100mmx28500mmx 650mm van meubelpanelen.

Kledingkast in nieuwbouwwoning inbouwen

Over een lengte van +/- 3.70 meter en +/- 2.60 hoog inbouwkasten met draaideuren maken. Donkerbruin fineer. Binnenwerk divers; hang en leg, eventueel aan te vullen met enkele lades.