Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloerbedekking verwijderen van een dichte trap:

Vloerbedekking verwijderen van een dichte trap

Wij willen de vloerbedekking met stootranden (PVC) verwijderen van de dichte trap met 13 treden. Vloerbedekking is aangebracht in +/-1970. De klant wil graag met de vakman nog overleggen wat er allemaal nodig is om de werkzaamheden te voltooien.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking verwijderen van een dichte trap uit heel Nederland:

Vloerbedekking van de trap verwijderen

Vanwege emigratie ga ik mijn huurhuis in Capelle aan den IJssel verlaten. Ik moet de woning eind januari in originele staat opleveren. Waarschijnlijk zal de vloerbedekking in de gang en van de trap verwijderd moeten worden. Ik hoop volgende week de nieuwe bewoners te ontmoeten en te bespreken of ze het over nemen of niet. Ik ben me vast aan het voorbereiden op mogelijke bedrijven die me hierbij kunnen helpen.

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Het verwijderen van vloerbedekking van 2 trappen. De trappen moeten schoon, egaal opgeleverd worden zodat de nieuwe vloerbedekking direct gelegd kan worden. Ik kan ook een filmpje sturen. Kan helaas maar 1 foto uploaden, maar het zijn dus 2 trappen.

Vloerbedekking en lijmresten van de trap verwijderen

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het verwijderen van de vloerbedekking en de lijmresten op een dichte trap. De trap heeft 12 treden.

Vloerbedekking trap verwijderen

Mevrouw wil graag van 4 vaste en 9 losse treden het tapijt laten verwijderen. De klant wil graag daarna worden geïnformeerd over mogelijke verfmogelijkheden.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van gelijmde vloerbedekking ongeveer 50m2,op een lege flatwoning in Doetinchem op super korte termijn. (liefst gister al) lijm is bruin van kleur.

Vloerbedekking verwijderen

2 kamers vloerbedekking verwijderen -kamer 1= 3,75 x 3,72 m = 13,95 m2 -kamer 2= 2,75 x 2,72 m = 7,48 m2 Op wat voor termijn zou u de opdracht kunnen uitvoeren? Ik wil nl 20 januari verhuizen.

Verwijderen van de vloerbedekking

In 2 slaapkamers heb ik gelijmde vloerbedekking liggen wat ik graag wil laten verwijderen. De kamers zijn ongeveer 4.25 bij 2.75 meter groot. Daarnaast zit er nog vloerbedekking op de trap met 13 treden inclusief de stootborden. Deze is waarschijnlijk geniet. Hier kan ik niet zien of het ook gelijmd is.

Verwijderen van gelijmde vloerbedekking

Wat zijn de kosten van het verwijderen van de vloerbedekking in woonkamer de hal en 1 slaapkamer. Deze zijn gelijmd. Plattegrond met afmetingen voeg ik bij.

Vloerbedekking van dichte trap verwijderen

Het verwijderen van vloerbedekking op dichte trap 13 treden en 15 treden.

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die de vloerbedekking van de trap kan verwijderen bij ons thuis. Het gaat om 2 gewone/dichte trappen, beide met een bocht naar links en 13 treden. In totaal gaat het om ongeveer 12 m2. De vloerbedekking ligt stevig vastgelijmd. Kunt u een richtprijs geven voor het verwijderen en afvoeren van deze vloerbedekking? Wij wonen in Hoevelaken, zijn er nog voorijkosten aan verbonden? Of andere kosten waar we rekening mee moeten houden?

Partners

Partners van Casius