Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloerbedekking verwijderen van een dichte trap:

Vloerbedekking verwijderen van een dichte trap

Wij willen de vloerbedekking met stootranden (PVC) verwijderen van de dichte trap met 13 treden. Vloerbedekking is aangebracht in +/-1970. De klant wil graag met de vakman nog overleggen wat er allemaal nodig is om de werkzaamheden te voltooien.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking verwijderen van een dichte trap uit heel Nederland:

Vloerbedekking

Op de eersteverdieping uit twee slaapkamers en de overloop totaal 36 m2 verlijmde vloerbedekking verwijderen. Daarnaast 1 trap vloerbedekking verwijderen.

Verwijderen van de vloerbedekking van een dichte trap

Wij willen volgend voorjaar het hoogpolige tapijt laten verwijderen van onze trap. Het gaat om een dichte trap van 15 treden waar het tapijt ook op de zijkanten zit. De lijmresten hoeven er niet af, want we laten de trap voorzien van nieuwe vloerbedekking. Ik ontvang graag uw offerte.

Trap schilderen

De trap die nu bekleed is met vloerbedekking laten schilderen. Wat is de meerprijs voor het verwijderen van de vloerbedekking? En kunnen er ook anti slip strips ingefreesd worden? Zo ja wat is daar de meerprijs van?

Vloerbedekking verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die verlijmde vloerbedekking kan verwijderen. Hij zit echt volledig muurvast gelijmd aan het beton. Het betreft projecttapijt met een foam onderkant. Het gaat om 3 kamers en een halletje met totaal ongeveer 50 m2 vloeroppervlak.

Vloerbedekking uit een appartement verwijderen

Ik ga verhuizen en zoek een bedrijf dat in mijn oude appartement alle vloerbedekking met de ondervloer kan verwijderen. Het gaat om ongeveer 80 m². Als u ook alles meeneemt en afvoert, ben ik flexibel qua inplannen. Anders wil ik dit graag op maandag 27 november laten verzorgen. Dan kan al het afvalmateriaal onder aan de flat op het trottoir worden gezet. De gemeentelijke ophaaldienst neemt het dan op dinsdag mee. Er is hier overigens een grote lift. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Vloerbedekking van de trap verwijderen

Ook de zijkanten van de trap zijn bekleed met vloerbedekking. Bij een poging de vloerbedekking los te krijgen heb ik gemerkt dat hij daar ook nog eens vastgespijkerd is. Kunt u de vloerbedekking van de trap verwijderen?

Kantoor terugbrengen in oorspronkelijke staat

Een kantoorgebouw in Amsterdam, 4 verdiepingen (500m2) waar alles in oorspronkelijke staat terug gebracht moet worden. O. A het afbreken van gipswanden, whiteboards van de muur halen, vloerbedekking verwijderen, gaten opvullen etc.

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

In een kleine slaapkamer moet de vloerbedekking verwijderd worden en laminaat met ondervloer en plint gelegd worden. Zie voor de afmetingen het toegevoegde document. De afmetingen zijn in cm. Het laminaat koop ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

We zoeken een bedrijf voor het geheel verwijderen en afvoeren van gelijmde vloerbedekking in 3 slaapkamers en een overloop. Graag een aparte offerte erbij voor 2 trappen.

Kantoorvloer egaliseren na verwijderen vloerbedekking

Bestaande betonvloer na verwijderen van vloerbedekking egaliseren, geschikt voor het leggen van een nieuwe tegelvloer. Bestaande vloer erg ongelijk, situatie in het werk te bekijken.

Partners

Partners van Casius