Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Breda of directe omgeving.

2416 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen, nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen, kast op maat laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Breda:

Nieuwe PVC-vloer leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Wat is de huidige ondergrond? Andere. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing. Meer info over de gewenste werken: Breda, Teteringen. Op dit moment ligt er een bestaande PVC vloer (5 jaar oud), echter niet naar onze smaak. Graag vernemen wij of een nieuwe PVC vloer over de bestaande PVC vloer gelegd kan worden. Daarnaast wensen wij een visgraad PVC vloer, de woonkameroppervlakte is 65 m2. Plaatsing maart 2019.

Band van zonnescherm vervangen

Oprolband uitvalscherm balkon op 1e verdieping vervangen

Armen van terraszonwering vervangen

Een arm van onze zonwering is door storm beschadigd geraakt. Ik heb een nieuw arm aangeschaft. Ik zoek een vakman die deze kan komen plaatsen.

Spandoek plafond laten bevestigen

Mijn plafond moet opgeknapt worden. Praxis verkoopt spandoek voor plafonds en ook plinten en profielen. Graag wil ik een offerte ontvangen voor het monteren van een spandoek voor een plafond van ongeveer 4 meter breed en 8 meter lang.

Kledingkast met draaideuren monteren

2 kleding kasten 145x201 met 3 draaideuren moeten in elkaar gezet worden.

Kledingkast in elkaar zetten

2 kleding kasten van 145x201 met draaideuren moeten in elkaar gezet worden

Balkon afzetten voor de katten

Ik woon op twee hoog in een appartement in Breda en ik wil mijn hor af laten zetten met gaas zodat mijn kat niet naar beneden kan vallen .

Draaimechanisme van het zonnescherm repareren

Draaimechanisme zonnescherm stuk wie kan reparen in breda zsm

Bruynzeel 400 hordeur vervangen

Nieuwe hordeur Bruynzeel type 400 plaatsen en oude hordeur verwijderen. De hor is 205 bij 105 cm.

Jaloezieën laten monteren

4 jaloezieën ophangen. Voor 2 ramen en 2 deuren.

Spiegelkast ophangen

Gaten boren, steunen plaatsen en een Napoli-spiegelkast (90 cm) ophangen. De oude kast is spontaan van de muur gevallen (deze mag meegenomen worden). De muur zou zwak kunnen zijn. Er zaten spotjes op de oude kast, is het mogelijk om deze op de nieuwe kast te plaatsen?

Montage van houten jaloezieën

Montage van 8 jaloezieën.

Monteren van hanglampen

Monteren 2 hanglampen. Hiervoor moet het lichtpunt verlegd worden door middel van kabel of een gootje. Afstand is ongeveer 1.5 tot 2 meter.

Terraszonwering met frame monteren

Ik wil een terraszonwering met frame met handmatige bediening van de Praxis laten monteren. Afmeting: 395 cm x 250 cm. Het scherm komt boven de schuifdeur naar de achtertuin. De woning is gebouwd in 2013 en de montage komt op rode baksteen.

Plisséhordeur plaatsen aan de binnenzijde van een kozijn

Graag laat ik 1 Bruynzeel plissé hordeur aan de binnenzijde van het houten kozijn van mijn keukendeur monteren. De hor (nu: 1 x 2,29 meter) en het opbouwkader (nu: 1,53 x 2,43 meter) staan al binnen. Deze moeten op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Afgebroken band van zonnescherm vervangen

De optrekband van mijn zonnescherm is al heel lang kapot, mijn man rolt het doek nu zelf met de hand op wat heel lastig is . Dus ben ik benieuwd wat mij dit zou gaan kosten om de band te laten vernieuwing.

Zonnescherm elektrisch bedienbaar maken

Ik wil graag mijn zonnescherm van 550 cm elektrisch laten maken, maar wil graag eerst weten wat de kosten zijn.

Horren monteren in houten kozijn

Graag wil ik vrijblijvend een offerte om twee deur rolhorren te laten monteren. Het gaat om een standaard maat. De horren moet nog aangeschaft worden maar ik wil eerst een totale prijsindicatie hebben.

Montage van een terraszonnescherm

Ik wil op het terras een zonnescherm monteren. Het gaat om een appartementencomplex.

Trampoline ingraven

We willen graag een offerte voor het ingraven van een trampoline van 3,30 meter. Ondergrond is gras. Er is een poort naar achteren aanwezig. Liefst ook afvoeren van zand.

Kasten op maat

In welke stijl heb je interesse? Modern Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Over hele breedte slaspkamer ong 3 meter 6 draaideuren met kastindeling kleding

Jaloezie en buitenlamp monteren

Ik wil een buitenlamp en een jaloezie laten ophangen. Materialen heb ik in huis.

Vloerluik naar kruipruimte vervangen

Het huidige vloerluik moet vervangen worden, zie foto.

Monteren van zweefdeurkasten

Betreft het monteren van 2x zweefodeurkast alpha 180 cm.

Bedrijfspand klaar maken

75 m2 zwarte tegels leggen 75m2 behangen 75m2 schilderen 75m2 plafond witten