Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Breda of directe omgeving.

2421 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Breda:

Bruynzeel 400 hordeur vervangen

Nieuwe hordeur Bruynzeel type 400 plaatsen en oude hordeur verwijderen. De hor is 205 bij 105 cm.

Jaloezieën laten monteren

4 jaloezieën ophangen. Voor 2 ramen en 2 deuren.

Spiegelkast ophangen

Gaten boren, steunen plaatsen en een Napoli-spiegelkast (90 cm) ophangen. De oude kast is spontaan van de muur gevallen (deze mag meegenomen worden). De muur zou zwak kunnen zijn. Er zaten spotjes op de oude kast, is het mogelijk om deze op de nieuwe kast te plaatsen?

Montage van houten jaloezieën

Montage van 8 jaloezieën.

Monteren van hanglampen

Monteren 2 hanglampen. Hiervoor moet het lichtpunt verlegd worden door middel van kabel of een gootje. Afstand is ongeveer 1.5 tot 2 meter.

Terraszonwering met frame monteren

Ik wil een terraszonwering met frame met handmatige bediening van de Praxis laten monteren. Afmeting: 395 cm x 250 cm. Het scherm komt boven de schuifdeur naar de achtertuin. De woning is gebouwd in 2013 en de montage komt op rode baksteen.

Plisséhordeur plaatsen aan de binnenzijde van een kozijn

Graag laat ik 1 Bruynzeel plissé hordeur aan de binnenzijde van het houten kozijn van mijn keukendeur monteren. De hor (nu: 1 x 2,29 meter) en het opbouwkader (nu: 1,53 x 2,43 meter) staan al binnen. Deze moeten op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Afgebroken band van zonnescherm vervangen

De optrekband van mijn zonnescherm is al heel lang kapot, mijn man rolt het doek nu zelf met de hand op wat heel lastig is . Dus ben ik benieuwd wat mij dit zou gaan kosten om de band te laten vernieuwing.

Zonnescherm elektrisch bedienbaar maken

Ik wil graag mijn zonnescherm van 550 cm elektrisch laten maken, maar wil graag eerst weten wat de kosten zijn.

Horren monteren in houten kozijn

Graag wil ik vrijblijvend een offerte om twee deur rolhorren te laten monteren. Het gaat om een standaard maat. De horren moet nog aangeschaft worden maar ik wil eerst een totale prijsindicatie hebben.

Montage van een terraszonnescherm

Ik wil op het terras een zonnescherm monteren. Het gaat om een appartementencomplex.

Trampoline ingraven

We willen graag een offerte voor het ingraven van een trampoline van 3,30 meter. Ondergrond is gras. Er is een poort naar achteren aanwezig. Liefst ook afvoeren van zand.

Kasten op maat

In welke stijl heb je interesse? Modern Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Over hele breedte slaspkamer ong 3 meter 6 draaideuren met kastindeling kleding

Jaloezie en buitenlamp monteren

Ik wil een buitenlamp en een jaloezie laten ophangen. Materialen heb ik in huis.

Vloerluik naar kruipruimte vervangen

Het huidige vloerluik moet vervangen worden, zie foto.

Monteren van zweefdeurkasten

Betreft het monteren van 2x zweefodeurkast alpha 180 cm.

Bedrijfspand klaar maken

75 m2 zwarte tegels leggen 75m2 behangen 75m2 schilderen 75m2 plafond witten

Drie rolgordijnen ophangen in slaapkamer

Ik wil drie rolgordijnen ophangen in de slaapkamer. Ik stuur de afmetingen via de mail door.

Houten jaloezie monteren

Er dient een houten jaloezie opgehangen te worden.

Vloerbedekking verwijderen van een dichte trap

Wij willen de vloerbedekking met stootranden (PVC) verwijderen van de dichte trap met 13 treden. Vloerbedekking is aangebracht in +/-1970. De klant wil graag met de vakman nog overleggen wat er allemaal nodig is om de werkzaamheden te voltooien.

Deurdranger vervangen

Ik zou graag iemand op korte termijn willen inhuren die de deurdranger op onze binnendeur zou kunnen repareren of vervangen. We hebben op dit moment een deurdranger van Yalé. Ik hoor graag welke mogelijkheden u ons kunt bieden.

Schutting maken met Rabbat planken

Ik wil graag een stenen afscheidingsmuur bekleden met rabat planken en deze deels over een lengte van 5 meter met circa 70-80 cm verhogen.

Inmeten en plaatsen raamdecoratie

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor het inmeten en monteren van maatwerk raamdecoratie, horizontale jaloezieën 50 mm. Het betreft 9 a 10 ramen met diverse afmetingen. Het maatwerk moet nog worden georderd, levertijd circa 4 weken.

Elektrische ontsteking in gasfornuis repareren

Bij ons fornuis werken 2 van de 4 pitten niet doordat de elektronische ontsteking niet afgaat. Met een lucifer de pit aansteken werkt wel. Het fornuis is gas op glas van een mij niet bekend merk.

Deurhor monteren

Vandaag heb ik bij de Gamma 'n hordeur gekocht voor mijn huiskamer/tuindeur. De hordeur komt uit de Bruynzeel 800 serie, 100 x 235 cm. Het deurkozijn is iets kleiner dan het hor. Wat zijn de kosten hiervan als U deze gaat monteren en plaatsen. Aangezien we last van muizen hebben graag zo spoedig mogelijk.