Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Boxmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Boxmeer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Boxmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Boxmeer of directe omgeving.

36 klanten uit Boxmeer bevelen een bij Casius in Boxmeer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Boxmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur, lak op gebinten verwijderen, montage- en verfklussen, laminaat leggen en schilderwerk aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Boxmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Boxmeer:

Raamdecoratie inmeten en monteren

Graat zou ik willen weten of iemand bij mij gordijn en rails bij een raam en erker kan inmeten en monteren. Daarnaast ook nog een 6 x een raamjalozie inmeten en monteren. Ik hoor graag van iemand!

Inmeten en monteren raamdecoratie

Wij willen 6 houten jaloezieën en voor 2 ramen gordijnen in onze woning. Wij willen de standaard leemkleurige houten jaloezieën laten inkorten via Gamma en gordijnen op maat bestellen. Wij zouden graag alles willen laten doen door een professionele klusser. Denk hierbij aan het inmeten, hierna bestellen en daarna monteren.

Keuken verwijderen en afvoeren

Keuken verwijderen en afvoeren, tegels op de wanden verwijderen.

Sigma zweefdeurkasten monteren

Ik zou graag 2 Sigma zweefdeurkasten van Gamma laten monteren in Boxmeer. Graag een offerte.

Radiator opnieuw bekleden

Opnieuw bekleden van oude radiator in de badkamer. Er zal een ombouw omheen moeten. De radiator is ongeveer 90 cm breed. Er zit nu geen ombouw omheen.

Raamdecoratie voor ramen bevestigen

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om voor 3 draai/kiepramen raamdecoratie te bevestigen. Deze raamrolgordijnen worden bevestigd zonder te boren in de kozijnen. Totaal 6 rolgordijnen.

Demonteren en monteren tuinhuis Woodstar Wales

Het gaat om een showmodel Woodstar Wales tuinhuis. Het is een paneelbouw uitvoering van lariks met eiken. Dakpanelen voorgemonteerd. Dakbedekking cedershingles deels voorgespijkerd. Verder informatie zie de toegevoegde link. Het tuinhuis staat in Volkel en dient in Boxmeer weer te worden opgebouwd. Het vervoer en de fundering doen we zelf. Om de kosten laag te houden wil ik zelf meehelpen. Link:

Vervangen doek van bestaande zonwering

Een bestaande motorisch aangedreven zonwering van 6,5 meter breed met een uitval van 3,5 meter. Het doek is aan vervanging toe door vervuiling en inwerking van vocht. Tevens moet het geheel afgesteld worden, aangezien de afdekkap de opgerolde zonwering niet meer waterdicht afsluit. Graag uw offerte voor deze klus.

Berekening voor het uitbreken van een ...

Berekening voor het uitbreken van een draagmuur (mogelijkheden, zwaarte van de ijzeren balk) en het uitvoeren hiervan. Bezig met aankoop woning, bijna rond. Waarschijnlijk per 1 december de sleuteloverdracht.

Twee kleine tuinpoortjes maken

Twee kleine tuinpoortjes maken

tuinaanleg en ontwerp

tuinaanleg en ontwerp