Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolluik monteren:

Rolluik monteren

Ik wil graag een rolluik met elektrische aansluiting laten monteren op de 1e verdieping, slaapkamerraam. Dit is boven een paviljoen. Onze vraag hierbij is ook of we hiervoor een steiger nodig hebben. Het paviljoen is bereikbaar via ladder. Ik stuur een foto mee.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolluik monteren uit heel Nederland:

Dakraam voorzien van rolluik

Ik wil graag voor een Velux dakraam een rolluik laten monteren

Rolluik monteren voor aanstaande babykamer

Ik wil graag een rolluik met elektrische aansluiting laten monteren op de 1e verdieping, slaapkamerraam. Dit is boven een paviljoen. Onze vraag hierbij is ook of we hiervoor een steiger nodig hebben. Het paviljoen is bereikbaar via ladder. Ik stuur een foto mee.

Rolluik monteren

Ik wil een elektrisch rolluik van 190 x 160 cm laten installeren. Merk: optima, draadloze bediening.

Hor in een kunststof kozijn monteren

Hor in kunststof raamkozijn. Gaat naar binnen open, met een rolluik aan de buitenkant. Het gaat om 2 ramen van 73 - 98 cm. Materialen in overleg.

Hor monteren in een aluminium kozijn

Ik ben voor ons huis op zoek naar een op maat gemaakte hordeur voor een enkele schuifpuideur. Hij moet in het kozijn worden gemonteerd. Er zit voor het kozijn een rolluik gemonteerd wat de montage eventueel kan belemmeren. De maten zijn breed 102 cm en hoog 256 cm.

Optima rolluik monteren

Graag wil ik een Optima Rolluik van 3 x 1.50 meter laten monteren. Het gaat om een luik met handbediening.

Dakkapel nieuwbouwwoning Vlaardingen

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakkapel bij een nieuwbouwwoning. Wij ontvangen het liefst een offerte met de totale kosten inclusief montage en afwerking aan de binnenzijde, aan de hand van de volgende gegevens: Het gaat om een hoekwoning. Dakkapel zo breed mogelijk en met een hoogte van 175 cm, dakhelling 38 graden. - Dakbreedte 610 cm, betreft hoekwoning - Woningbreedte 567 cm, van buiten - Woningbreedte 510 cm, van binnen. Graag ook informeren hoe breed de dakkapel kan/mag. - Totaal 6 raamdelen, waarvan 2 draai - kiepramen, alle glasdelen even groot - Kleur: geheel Antraciet van buiten, maar kozijnen Wit houtnerf, ral 9010 - Ingebouwde rolluik, ook antraciet - Buitenkant, geheel, Trespa, kunststof - Volledige afwerking aan de binnenzijde. Leveren en monteren Juni/juli Mochten wij hier een leuk/aantrekkelijke prijs voor krijgen, willen wij graag langskomen voor een afspraak. Hartelijk dank.

Rolluik monteren

Rolluik plaatsen van circa 110 cm hoog en 210 cm breed. Graag op de dag plaatsen, zodat het kleine raam nog op stormstand kan. Het glas van het raam is exact 94,5 cm en beide ramen met tussen kozijn 208,5 cm. Afhankelijk van de prijs en het advies een band of elektrische bediening. Betreft een raam op de eerste verdieping. Offerte graag inclusief prijs van het rolluik en met garantie.

Rolluik demonteren en later weer monteren

Bij de pui hebben wij een dubbel elektrisch rolluik. Voor werkzaamheden aan ons plat dak moeten deze worden gedemonteerd en na de werkzaamheden weer gemonteerd worden

Rolluiken monteren

Ik wil op zolder een rolluik plaatsen voor dakraam (aan de buitenzijde). Afmeting 140 X 150 cm (raam aan de binnenzijde gemeten). Het rolluik mag worden ingemeten, geleverd en gemonteerd. Van binnen te openen en te sluiten middels een band.

Partners

Partners van Casius