Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het intern renoveren van een gedateerde boerderij, nieuwe keuken bouwen, serre vervangen door kunststof variant, elektrische boiler installeren, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, betonnenvloer slopen, isoleren en vloerverwarming aanleggen, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen, tegel- en timmerwerk, rolgordijnen, hordeuren, plint monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Bergen op Zoom:

Traprenovatie

Ik wil mijn trap van de benedenverdieping naar de 1e verdieping misschien laten bekleden met houten traptreden en stootborden. Het betreft een trap met een lichte draai en 13 treden. De trap is nu nog bekleed met vloerbedekking. Graag zou ik willen weten wat mij dit gaat kosten inclusief materiaal.

Schutting plaatsen

In een nieuwe tuin wil ik een schutting plaatsen. Ik heb een achterom. Ik wil een schutting zonder beton erin laten plaatsen. De schutting moet 7,30 meter bij 1,80 meter worden.

Kledingkast maken op maat

In welke stijl heb je interesse? Modern. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen in de slaapkamer een dichte kledingkast van 2.50 meter breed met een inrichting voor ondergoed, sokken en zo voort. De hoogte tot het plafond is 2.39 meter.

Rolluik monteren voor aanstaande babykamer

Ik wil graag een rolluik met elektrische aansluiting laten monteren op de 1e verdieping, slaapkamerraam. Dit is boven een paviljoen. Onze vraag hierbij is ook of we hiervoor een steiger nodig hebben. Het paviljoen is bereikbaar via ladder. Ik stuur een foto mee.

Motor van knikarmscherm vervangen

Hoogte ophanging is 3200 mm, breedte scherm 4200 mm, uitval 3500 mm, waarschijnlijk benodigd somfy oreo 50 nm

Rolluik monteren

Ik wil graag een rolluik met elektrische aansluiting laten monteren op de 1e verdieping, slaapkamerraam. Dit is boven een paviljoen. Onze vraag hierbij is ook of we hiervoor een steiger nodig hebben. Het paviljoen is bereikbaar via ladder. Ik stuur een foto mee.

Douchegordijnstang monteren

Douchegordijnstang gaten boren en stang monteren.

Linten van rolluiken vervangen

Bij 2 rolluiken linten vervangen waarvan er eentje gebroken is. De rolluiken zitten op ongeveer 6 meter hoogte aan de voorgevel. Ook graag de rolluiken reinigen. De maten zijn ongeveer per rolluik 220 X 130 cm.

Kraan vervangen en slot repareren

Ik wil de bestaande dubbele kraan laten vervangen voor een enkele kraan en ook moet het slot van de meterkast vervangen worden.

Offerte

Levering en plaatsing van een stalen taatsdeur van 100 breed en 230 hoog met daarnaast nog een vast glaspaneel ook omringt met staal van 50 cm of 60 cm breed.

Wasmachines verhuizen

Omschrijving opdracht: Graag offerte voor verplaatsen wasmachines en drogers. Oude wasmachine en droger welke op zolder staan ( 3e verdieping) naar de garage op de begane grond. 3 trappen omlaag. Nieuwe wasmachine en droger verplaatsen van begane grond (garage) naar zolder (3e verdieping). 3 trappen omhoog. Dus alles op 1 adres

Plafondlijsten monteren

Plus minus 35 m afm 5 bij 5 cm tempex nieuw werk

Meerdere klusjes in huis

Er moet bij ons op 4 plaatsen stucwerk worden gerepareerd en graag glad afgewerkt (geen granol). En de bedrading en aansluiting van twee lampen repareren. Teven willen wij dat u de Holoniem tegel repareert, tegels vastplakt. Er moeten nog een hoop extra dingen gebeuren en daar wil de klant graag over worden gebeld.

Afzuigkap repareren

Onze Pelgrim afzuigkap van ongeveer 10 jaar oud werkt niet meer. We laten deze graag repareren.

Advies over en montage van zonnedoek

Ik heb een tuinterras van ongeveer 4 bij 5 meter waar het in de middag erg warm wordt (tuin op het Zuiden). Een parasol is wat onhandig dus een doek vinden we erg prettig. We willen deze graag vakkundig laten ophangen zodat deze goed hangt.

Deurhor monteren in houten kozijn

Graag laat ik een hordeur monteren in een houten kozijn. De deur is in het kozijn gemeten 90 cm breed en 1,98 hoog. De hordeur moet kunnen scharnieren.

Lamellen inmeten en monteren

Ik woon in een aanleunwoning en wil graag verticale lamellen op laten meten. Het gaat over een raam van ongeveer 191 x 151 cm. Er zijn meerder ramen die opgemeten moeten worden, er is ook een balkondeur aanwezig. Ik weet niet zo goed hoeveel meter en wat voor lamellen dus ik hoop dat er iemand kan helpen met het opmeten en uiteindelijk plaatsen.

Band van het rolluik laten vervangen

Het band van ons rolluik op de eerste etage is geknapt. Graag ontvang ik een offerte om dit gerepareerd te krijgen.

Houten jaloezieën verlengen

Ik heb jaloezieën besteld op maat bij de kwantum. Bij het ophangen bleek dat de jaloezieën niet in de kozijnen pasten omdat het raam niet op kan. Nu hebben ik ze op de muur geplaatst alleen zijn ze te kort en wil ik de jaloezieën verlengen.

Houten jaloezieën inmeten

Inmeten van 7 tot 11 jalouzieen

Klussen in en om het huis

Ik ga waarschijnlijk binnen kort verhuizen en heb een goede klusser nodig, voor het volgende: schuifdeuren in de slaapkamer om er een kledingkast van te maken, overkapping maken in de tuin, en rolluiken ophangen op twee grote ramen, en de keuken netjes aftimmeren.

Lint van rolluik vervangen

Er is een rolluik lint gebroken die moet vervangen worden. Twee rolluik linten nakijken of die vervangen moeten worden

Ophangen douchegordijn steun

Ophangen douchegordijn rail set inclusief rail en plafondsteun

Kapotte kabel van een rolluik herstellen

Staalkabel rolluik is losgeschoten of geknapt. Rolluik bevindt zich op 1e verdieping.

Fotolijsten ophangen

Ik wil graag fotolijsten ophangen. De muur heeft een harde dragende constructie, ik heb niet de juiste materialen hiervoor.