Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Beek en Donk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Beek en Donk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Beek en Donk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Beek en Donk of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Beek en Donk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van Bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes, het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie, trap verstevigingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Beek en Donk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Beek en Donk:

Monteren Hoekinstap installatie (douche)

Wij hebben een Sicilie Hoekinstap 5MM douchewand gekocht bij jullie. Deze zouden wij graag gemonteerd hebben in onze badkamer. De afmeting van de cabine is 190x90. De cabine moet direct op de grond geplaatst worden, een opstapje of verhoging is niet nodig.

Lamellen inmeten en ophangen

Lamellen in meten en hangen. Het gaat om 5 ramen.

Timmerklussen in huis

Ik wil in het toilet een plafond plaatsen en de verlichting moet gemaakt worden. Het toilet is ongeveer 1 bij 1 meter. In de slaapkamer boven dient er een hoge en lage plint geplaatst te worden. Dit is ongeveer 27 meter. In de woonkamer en de keuken dient er een plint geplaatst te worden. Deze ruimtes zijn samen 10 bij 6 meter. Verder wil ik een dichte trap met 14 treden en een overloop van 1 bij 2 meter laten stofferen.

Zetten van plinten

Mijn vriend en ik hebben een tijd terug mooie plinten bij GAMMA gezien, nu zijn we zelf allebei niet zo handig dus wilden we graag weten wat het gaat kosten als wr ze door jullie laten plaatsen? Het gaat om hoge plinten( tegen de muur), plus de afwerking. Ik hoor graag van jullie

Montage van knikarm zonnescherm

Ik wil graag een nieuwe knikarm zonnescherm laten monteren. Afmeting 2,90 meter breed en 2,50 meter uitval. Montage op begane grond achterzijde woonhuis. Foto op aanvraag. Zonnescherm is aanwezig.

Bestellen en plaatsen zonnescherm

Aan de achterzijde bij het keukenraam een zonnescherm plaatsen. Het liefst een elektrische maar in de prijsstelling mag u ook een niet elektrische opnemen. De breedte is ongeveer 2,80 meter. Zonnescherm heb ik nog niet gekocht dus deze graag opnemen in de offerte. Wij hebben een gemetselde stenen gevel.

Aanbouw bekleden met vinyl

Het aanbrengen van vinylpanelen van Bevers uit Gemert op de wand. Ongeveer 10m2.

Meubelstoffeerder

Ik heb een tweezittertje dat opnieuw gestoffeerd moet worden. en een losse autobank uit een pickup waar kunstleer op moet komen.