Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Brabant.

1140 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Brabant:

vrijdag 20 september 2019

Monteren ventilatiesysteem in muur

We willen bij Praxis een ventilator aanschaffen die in een (betonnen) buitenmuur van het huis geplaatst moet worden. Afmeting ongeveer 20 tot 25 centimeter. Wie kan voor ons de installatie doen, en wat gaat dat kosten?
donderdag 19 september 2019

Klus in de badkamer

Ik wil graag een badkamerspiegelkastje Napoli ophangen en aansluiten. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
woensdag 18 september 2019

Keuken werkblad laten aanbouwen

Ik wil graag een stuk keukenblad laten aanbouwen (werkblad F 8345 CTN zwart) zodat daar een inductie en oven kan komen te staan. Het gaat om de volledige rechterkant van mijn keukenblad (ongeveer 80 cm als je 20 cm per tegel uitrekent). Ook wil ik graag weten of er een mogelijkheid is dat jullie dan meteen de oven als zowel de inductie daar kunnen in bouwen? Onder het keukenblad komt de oven, daar moet waarschijnlijk een plankje komen waar de oven op komt te staan. Naast de oven komt een kastje van 20 cm. Ik kan de producten bestellen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en wat het mij dan uiteindelijk zal gaan kosten om dit te laten doen. Alvast bedankt voor de moeite!
woensdag 11 september 2019

Afsluiten gasleiding

We willen een gaskachel in de garage laten afsluiten zodat deze verwijderd kan worden. En de leiding deels laten verwijderen. Ook graag afvoeren.
woensdag 11 september 2019

Jeu de boulesbaan aanleggen

Voor willen we 4 jeu de boules banen aan laten leggen met grit verharding volgens zoals een officiële baan behoord te zijn. Het moeten wedstrijd banen zijn met een totale oppervlakte van 12 x 14 meter. Rondom afwerken met een betonnen rand. Met een stoep van circa 1 meter breed. En voorzien van 4 houten bankjes. Ligt nu een grasveld.
dinsdag 10 september 2019

Douche cabine plaatsen

Ik wil de oude douchecabine verwijderen en afvoeren en een nieuwe kwartrond douchecabine laten plaatsen van 90 cm. Ik ontvang graag een offerte incl. en excl. de douchecabine.
maandag 9 september 2019

Nieuwbouwhuis stucen

Nieuwbouwhuis stucen en verven. Ongeveer 227 m2 wanden en 93 m2 plafonds.
zaterdag 7 september 2019

Schuifdeuren plaatsen

In de garage willen we een wand van schuifdeuren. De wand is 377 breed en 247 hoog. We willen graag vier deuren, waarbij de overlap ingecalculeerd wordt.
vrijdag 6 september 2019

Badkuip plaatsen/inbouwen

Inbouw bad of bad op poten (70 x 120) plaatsen in ruimte waar nu een wasbak hangt met warm en koud water. Wat is makkelijker? Er is veel ruimte.
woensdag 4 september 2019

Montage wastafel met onderkast, spiegelkast en kraan

Ik wil een wastafel met onderkast, spiegelkastje met verlichting en kraan laten monteren
woensdag 4 september 2019

Recht leggen dakpannen

Er zijn een aantal dakpannen verschoven. Deze moeten recht gelegd worden.
woensdag 4 september 2019

Muurtje in tuin verlengen

Wil aansluitend aan bestaand muurtje in tuin van 35 cm hoogte (vanaf grond), vijf meter extra, maar dan in hoogte aflopend. Muurtje langs looppad. Maat stenen 10-21-5. Wit zand aanwezig
woensdag 4 september 2019

Douchewand plaatsen

Ik heb een douchewand staan en deze moet worden geplaatst. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 3 september 2019

Jeu de boulebaan

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een jeu de boules baan in eindhoven. De baan kan 3 bij 12 worden . Er ligt nu gras. Uitvoering begin april 2020. Afvoeren van het gras kunnen we zelf doen.
zondag 1 september 2019

buitenverblijf opnieuw waterpas laten stellen

Het chalet is aan de lange kant weggezakt het is een l vorm chalet de lange kant is 11 meter lang de onderkant is al vrij ik heb geen materieel om hem op te liften met een krik lukt het niet.
vrijdag 30 augustus 2019

Ophangen en aansluiten wastafelkast

Ik heb een wastafel incl. kast gekocht bij Praxis. Het ophangen en aansluiten ervan laat ik liever aan een vakman over, ook gezien het feit dat er gaten geboord moeten worden in natuursteen om de kast op te hangen. Ook het passend maken van de afvoer dient te gebeuren.
woensdag 28 augustus 2019

Radiator monteren

Radiator monteren, en evt. verwarmingsbuizen verlengen. Tenzij ik een radiator van 45 cm hoogte vind, of hebt u die gebruikt of nieuw voor mij? Ik hoor het graag.
woensdag 28 augustus 2019

Douchecabine plaatsen en oude cabine demonteren

Ik wil graag een nieuwe douchecabine plaatsen van 120x90 of 140x90 met een regendouchesysteemen de oude cabine en regendouche moet gedemonteerd worden. Daarnaast wil ik afhankelijk van de situatie een drainage goot of douchebak geplaatst hebben. LET OP! Ik spreekt alleen engels het liefste via mail de offerte
dinsdag 27 augustus 2019

Floor heating installation

Install uponor minitec (or similar) water floor heating system. Ground floor 50 sq. meters, kitchen + living room. Flooring removed (concrete floor, not leveled, bottom to top from the crawl space , 50mm polistyrene, 100mm hard concrete, 100mm light concrete). Need advice regarding the system, basic idea - 20mm XPS + uponor minitec 15mm, low ceiling requires thin heating system. Pump should be installed in the garage, there is central heating pipes closeby (on a photo bucket marks the approximate location). In a living room there is built convective heater hear the window, should stay. See the attached drawing for the dimensions.
dinsdag 27 augustus 2019

Jeus de Boules baan aan laten leggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een Jeus de Boules baan van ongeveer 8 x 2 meter. Momenteel ligt er gras (zie foto).
dinsdag 27 augustus 2019

2 houten kiepkantelramen vervangen

Ons huis is recent geschilderd. Alle kozijnen zijn hersteld. Alleen twee kantelramen op de slaapkamers moeten vervangen worden. (Kozijnen zijn nog goed) Glas kan nog gebruikt worden voor de nieuwe ramen.
zondag 25 augustus 2019

Jacuzzi demonteren en verwijderen uit de tuin

Wij zouden graag onze jacuzzi verwijderd willen hebben uit onze tuin. Deze moet gedemonteerd en verwijderd worden echter kan dit maar op 2 manieren. Slopen en afvoeren of met een kraan over het huis hijsen en afvoeren. Natuurlijk willen we kijken voor de goedkoopste oplossing.
woensdag 21 augustus 2019

Twee convector putten verwijderen en dichten

Ik wil 2 convector putten laten verwijderen ivm een nieuwe vloer + vloerverwarming. Ruimte moet dicht gemaakt worden
woensdag 21 augustus 2019

Spackspuiten met lichte korrel van gehele woning

We hebben een huis gekocht in de gemeente Best. het huis heeft in de leefruimten redelijk strakke muren op andere plekken grof stucwerk. Het plafond is afgewerkt met halve manen in het stucwerk. We willen graag de leefruimten op de begane grond, hal, en leefruimten op de 1e verdieping laten spackspuiten (strak met een lichte korrel) als dat mogelijk is? De muurhoogte is op de Bg 260 en 1e verdieping 240. Graag komen we in contact voor meer informatie en een offerte.
dinsdag 20 augustus 2019

Stenen dorpel bij voordeur plaatsen

De dorpel van de voordeur mist op dit moment. Er ligt nu een plank hout op het cementblok. De maat van de stenen dorpel moet ongeveer 90 cm lang en ongeveer 11,5 cm breed worden.

Partners

Partners van Casius