Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Brabant.

1128 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre bouwen, parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en (draaikiep)ramen realiseren, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Brabant:

vrijdag 12 juli 2019

Een voordeur afhangen en monteren

Ik zoek een deurenspecialist onze nieuwe voordeur kan afhangen, het hang- en sluitwerk en de deurbeslag (geen brievenbus) monteert. Het gaat om een klassieke deur met rooster en draairaam. De deur is reeds besteld. De bestaande deur dient alleen gedemonteerd te worden.
donderdag 11 juli 2019

Betegelen badkamer

Ik wil graag en prijs voor het betegelen van een badkamer. De vlloer en de douchecabine badkamer vloer is ongeveer 2 bij 3m minus douchecabine van 90 bij 90cm. Douchecabine muur zou ik ook graag willen laten betegelen. Er zit momenteel een doucheset in dat ik wil behouden. Deze graag demonteren en betegelen en daarna weer monteren. Het liefst geen hak en breekwerk. 1 tegel op de vloer zit los deze eventueel even vastmaken en overheen tegelen.
woensdag 10 juli 2019

Wesco inbouw afvalemmer monteren

Ik heb bij de Praxis een Wesco inbouw afvalemmer formula 19 liter grijs, voor in de keukenblok gekocht. Ik heb het geprobeerd zelf te monteren en een handige vriend ernaar laten kijken, maar het lukt niet. Graag ontvang ik een indicatie van wat het zou kosten om dit te monteren.
woensdag 10 juli 2019

Installatie airco

Installatie airco, buitenunit op plat dak binnenunit aan wand. Geen doorvoer door beton. Plaatsing 4 uitgangen geaard stopcontact opbouw.
woensdag 10 juli 2019

Kamer witten

Plafond en muren huiskamer witten kamer 6,16 x 4,9 m keuken 4,93 x 3,74 m. Schilder levert de verf.
dinsdag 9 juli 2019

Monteren en plaatsen van horren

Ik wil graag 2 horren beneden: 1 voor de tuindeur en 1 voor het raam aan de straatkant.
zondag 7 juli 2019

Hordeur verstellen

Wij hebben een paar weken geleden een hordeur gekocht en gemonteerd. hij moet versteld worden zodat ie dicht kan, dat krijgen wij niet voor elkaar. Het zou fijn zijn als er iemand komt kijken die er verstand van heeft. Het gaat om hordeur Bruynzeel plisséhor 700 serie. Waarschijnlijk gedemonteerd worden en dan weer gemonteerd.
zondag 7 juli 2019

Schilderen van een woning

Ik wil een woning van 52 m2 laten schilderen. Alle muren wit, behalve 2 zijden van de woonkamer en serre. Deuren en kozijnen. Op het hout eerste laag grondverf en daarna de lak. De verf ga ik zelf kopen.
zondag 7 juli 2019

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen die ik gekocht heb bij de Praxis. De cabine kan direct geplaatst worden.
donderdag 4 juli 2019

Wand tegels plaatsen

Ik wil de wanden van mijn keuken betegelen. Ik zal voor de regels zorgen. Graag een offerte.
donderdag 4 juli 2019

Traprenovatie

Graag willen wij twee trappen laten renoveren met de spullen van CanDO. 1 trap is een open trap en 1 trap is een dichte trap. Spullen halen we in huis.
zondag 30 juni 2019

Bovenlichten dicht maken

Ik wil 2 bovenlichten dicht laten maken.
zondag 30 juni 2019

Sealskin douchewand monteren

Monteren van Sealskin 'get wet' douchewand in badkamer.
zaterdag 29 juni 2019

Glazen douchedeur en glazen wand bevestigen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het ophangen van een glazen douchedeur en glazen wand. Afmeting 1 x 1 meter.
woensdag 26 juni 2019

Klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten doen: - plafonds op eerste verdieping laten vervangen; deze zijn nu gedeeltelijk zachtboard en gedeeltelijk latjes (48 m2) - zowel de begane grond als eerste verdieping moeten geverfd worden. Beneden zit er spachtelputz in de gang en woonkamer; dat wil ik glad hebben.
dinsdag 25 juni 2019

Douchecabine vervangen en kraan vervangen door regendouche

Ik wil de huidige douchecabine laten verwijderen en een nieuwe plaatsen. En de douchekraan vervangen door een regendouche.
dinsdag 25 juni 2019

Complete renovatie badkamer

Wij maken de badkamer leeg zodat er een open ruimte met vaste vloer en aansluitingen klaar ligt. Betreft badkamer afm. 3,25 bij 3,50 Bestaande bouw. Bungalow, gelijkvloers. Ik zal voor de nieuwe tegels en meubels zorgen. Graag een offerte.
maandag 24 juni 2019

Schappen maken in schuur

Ik heb extra opbergruimte nodig in mijn schuur. Het gaat dan om het ophangen van planken aan 2 kanten. Het materiaal is nog niet in mijn bezit. Door de soort bouw van de schuur zijn de kanten niet strak.
maandag 24 juni 2019

Renovatie slaapkamer na waterschade

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren na waterschade in een slaapkamer, die in de garage is gemaakt. Laminaatvloer moet verwijderd worden en afgevoerd. De nieuwe vloer graag leggen. Vloeroppervlak circa 12 m2. Indien gipswanden met schimmelvlekken nog herbruikbaar zijn, deze graag behandelen en schilderen. Circa 25 m2. Bij de achtergevel in de garage de voegen dicht maken en 2 stootvoeg ventilatieroosters plaatsen. Ook graag het afkitten van kunststofkozijn achtergevel.
maandag 24 juni 2019

Deuren uittillen

Er moeten 4 schuifdeuren uit de rails getild worden. Mijn vloer wordt behandeld en de deuren moeten eruit en een paar weken later er weer terug in.
zondag 23 juni 2019

Split airco unit ophangen plaatsen

ik wil een splitairco geplaatst hebben. Heb hem gekocht van een vriend. Moet buiten naar binnen geboord en ik denk door een kleine kamer met de leidingen en dan boven een kast gehangen worden in de slaapkamer.
zondag 23 juni 2019

Een zonnenscherm ophagen

Ik wil graag een zonnescherm op laten hangen. Wat kost mij dat samen met een zonnescherm van 3 meter breed en 2.50 meter uitval?
zondag 23 juni 2019

Motor installeren knikarmzonnescherm en aansluiten

Op onze knikarmscherm willen we een motor laten installeren. De elektrische aansluiting zit dicht bij de te installeren motor. De motor kan ik eventueel zelf aanschaffen.
vrijdag 21 juni 2019

Reinigen + waslaag binnen en buitenkant van 1 rolluik

Reiniging + waslaag binnen en buitenkant rolluik
donderdag 20 juni 2019

Split airco installeren

Ik wil een split airco aanschaffen, maar ben niet heel handig. Wat zijn de installatiekosten? En wanneer kunnen jullie deze op zn snelst installeren?

Partners

Partners van Casius