Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Brabant.

1126 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het intern renoveren van een gedateerde boerderij, realiseren van slaap- en badkamers in luxe nieuwbouwwoning, elektrische boiler plaatsen, elektrische boiler installeren, geiser door elektrische boiler vervangen, betonnenvloer slopen, isoleren en vloerverwarming aanleggen, kozijn en deuren vervangen, 2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen, plavuizen leggen, tuin renoveren, glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen, tegel- en timmerwerk, badkamer vernieuwen, meer dan 20 klussen in en om het huis, pergola plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Brabant:

donderdag 23 mei 2019

Zonneluifel ophangen

Willen buiten aan de muur een elektrische zonneluifel ophangen. luifel is 4,50 m breed met 2,5m uitval. Dus luifel hangen en elektrische motor en verbinden met stroom.
donderdag 23 mei 2019

Betonnenvloer slopen, isoleren en vloerverwarming aanleggen

Onze betonvloer in de kamer en gang moet er uit. Isoleren en vloerverwarming plaatsen. Het gaat om 40 m2.
woensdag 22 mei 2019

Plafond lijsten plaatsen

Ik wil plafond lijsten op het plafond van mijn woonkamer plaatsen. Ik regel de lijsten zelf en het gaat om 12 m2.
zaterdag 18 mei 2019

Betonnenvloer slopen

Ik wil de vloer van de benedenverdieping laten slopen. Het is beton gewapend met een cement dekvloer. Totaal 40 m2.
donderdag 16 mei 2019

Schutting repareren, goed vastzetten in de grond

Graag wil ik een offerte voor de reparatie van mijn schutting. Deze is afgelopen maart door de hevige stormen los gaan staan in de grond. Dus hij wiebelt heen en weer. Het gaat om een schutting van ongeveer 10 meter, hij staat bij mijn stacaravan op een camping in Klein Zundert hij moet weer stevig verankert worden in de grond. Ik weet niet wat het beste is, of langere pinnen aan de palen of dat de pinnen worden vastgezet in cement. Dit laat ik over aan de vakman.
maandag 13 mei 2019

Ophangen van zonweringen binnenshuis

Ik wil graag 3 zonweringen ophangen, kamerhoog, die moeten dienen als kastafsluiting. Ik ontvang graag een offerte voor de montage.
dinsdag 7 mei 2019

Elektrisch zonnescherm ophalen en monteren

Het betreft het ophangen van een knikarm zonnescherm. 5 meter breed,3 meter uitval met afstandsbediening. 27 april besteld bij de praxis Oosterhout. Levering zou plus minus vier weken duren.Als het zonnescherm binnen is graag ophalen en monteren. Liefst iemand met ervaring met zonneschermen
zondag 5 mei 2019

2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen

1. vervangen van 2 dakkoepels 2. plafondplaten plaatsen in schuur 3. ventilatierooster aanbrengen in slaapkamerraam 4. thermostaatkraan in douche vervangen 5. keukenkraan vervangen 6. reparatie buitenkraantje 7. kleine werkzaamheden
donderdag 2 mei 2019

Plaatsen van een complete douchecabine

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van thans aanwezige inloopdouche gezien bij Praxis: Black Zen 11 ,merk "aurlane" ean 3700710227540
maandag 22 april 2019

2 Schaduwdoeken bevestigen

Ik ben op zoek naar iemand voor het bevestigen van 2 schaduwdoeken: van 4 x 6 meter en 4 x 5 meter. Boven 2 terrassen. De schaduwdoeken koop ik zelf.
woensdag 17 april 2019

Behangen

Ik wil graag mijn woonkamer behangen, het gaat om 27m2 ik heb nog geen behang en plaksel, deze zal ik dan bij de praxis halen.
woensdag 17 april 2019

Reparatie of vervangen schuurdeur

Bij inbraak in schuur is de toegangsdeur geforceerd om binnen te komen. Scharnieren en slot zijn kapot. Bestaande deur wellicht best helemaal vervangen gezien de slechte staat. Afmetingen schuurdeur 100 * 200 cm.
dinsdag 16 april 2019

Het ombouw van de zolder tot een studio

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan renoveren tot een studio. Het gaat om het vervangen van de vlizotrap naar een dichte trap. Daarnaast moet er een keuken, slaapkamer en badkamer gemaakt worden in de zolder. Het gaat om een ruimte van ongeveer 40-50 m2. Daarnaast moet het schuine dak geïsoleerd worden. Daarnaast moeten er dakramen komen en leidingen ten behoeve van elektra, CV en water worden gelegd. Ook moet er een scheidingswand komen op de verdieping onder de zolder. Verder bespreek ik graag verdere zaken met de aannemer.
dinsdag 16 april 2019

Balkondeuren maken en plaatsen

Ik wil 2 nieuwe balkondeuren plaatsen in mijn slaapkamer. De deuren zijn samen 1,63 breed bij 2,1 meter hoog.
woensdag 10 april 2019

Kunststof schroten vervangen

We willen kunststof schroten in huis laten vervangen. Het betreft drie slaapkamers (resp. 3,97x2,78 meter en 4,09x2,96 meter en 4,67x3,49 meter) met schuine wanden op de bovenverdieping, een bijkeuken (1,67x2,66 meter) en hal. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 10 april 2019

Verticale ritsscreen monteren

Ik wil aan de buitenkant van een raam een verticale ritsscreen laten monteren.
woensdag 10 april 2019

Twee rolgordijnen inkorten (als dat kan)

Graag wil ik 2 rolgordijnen aan de zijkant laten inkorten. Vanwege het feit dat de kamer net is gestuukt, passen ze er niet meer tussen. Ze zijn nog mooi en misschien is het ophangsysteem nog goed. Zo niet dan kan dat vervangen worden. En mogelijk een op maat gemaakte kast in de kamer maken. Er is een inham en er staat een oud kastje met planken aan de muur. Zou dit graag willen vervangen.
dinsdag 9 april 2019

Behangen en scharnier vervangen

Ik ben op zoek naar een allrounder die behang kan vervangen in mijn slaapkamer (4,10 bij 2,37 m) en in mijn eetkamer (2,43 bij 2,63 m). Bovendien dient een scharniertje van mijn keukenkast vervangen te worden.
maandag 8 april 2019

Luifeldoek vervangen

Luifeldoek vervangen van 500 cm breed en uitval 250 cm. Op de begane grond. Ik ontvang graag de prijs.
zaterdag 6 april 2019

Rolhorren smaller maken en ophangen in raam

Heb 2 Brussel rolhoren deze moeten iets smaller gemaakt worden. De horren zijn bij Praxis gekocht.
donderdag 4 april 2019

Trapleuningen bevestigen

Wij willen graag 2 trapleuningen laten plaatsen nog geen leuningen het liefst RvS rond 1 van 180 cm en 1 van 70 cm
woensdag 3 april 2019

Installeren douche, toilet, vaatwasser en trap balustrade plaatsen

Ik wil het volgende laten uitvoeren: - schuine spijlen balustrade voor de trap (in overleg met de vakman juiste keuze maken) - installeren staande wc pot - installeren douchecabine (alleen de deur en zijwand) - installeren vaatwasser in bestaande keuken (nog niet zeker of daarvoor al een aansluiting aanwezig is)
zaterdag 30 maart 2019

Toilet renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist/installateur die mijn toilet kan renoveren. Het gaat om aanbrengen van stucwerk op de wanden, het betegelen van de vloer, het verleggen van een leiding en het vervangen van de toiletpot. De toilet ruimte is 90 bij 120 bij 240 cm groot.
zondag 24 maart 2019

Convectorput dichtmaken

Ik wil een convector put verwijderen en dicht maken. +/- 4 meter. 45 cm breed. Het gaat om een huis uit bouwjaar 1979. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
zaterdag 23 maart 2019

Monteren douche wand en handdoekstang

Hoeveel kost het monteren van 1 glazen douche wand en een handdoekstang?

Partners

Partners van Casius