Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Brabant.

1131 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: bouwschade herstellen, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, vernieuwing van de badkamer, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, palletkachel installeren, spanplafond schoonmaken, afdekking serre vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Brabant:

dinsdag 15 januari 2019

Reparatie dimmer

Goedemorgen, Bij ons thuis is de dimmer in een stopcontact kapot gegaan. De dimmer regelt het aan en uitgaan van een plafondlamp, en dat je deze kunt dimmen. Het gaat puur om de knop, om het plastic in de dop en van het staafje dat is afgebroken; de knop en het dimmen functioneren verder nog prima, maar het is op deze manier niet fijn om 'm aan of uit te doen. Ik voeg een foto bij waarop de dimmer te zien is. Het gaat trouwens om een crèmekleurig stopcontact. Ik weet niet of het gehele stopcontact vervangen moet worden, of alleen het dimmergedeelte/de knop. Wie kan ons hiermee helpen en wat zijn de kosten hiervoor (incl. materiaal)? We wonen in het centrum van Den Bosch (goed met een auto te bereiken). Vast bedankt, groet, Mynke Warnink
zaterdag 12 januari 2019

Nieuwe golfplaten op schuurtje

De golfplaten op mijn schuurtje, 4 stuks, zijn op. Het begint aardig te lekken. Ik zou graag met spoed 4 nieuwe platen erop gemonteerd wensen. De afmetingen weet ik niet, kan de vakman dit voor mij opmeten?
maandag 31 december 2018

Houten veranda maken

Ik zou graag een eiken houten veranda aan het huis geplaatst hebben, met zowel een geïsoleerd dak als een geïsoleerde vloer. Afmetingen zijn ongeveer, 10.50 x 4.20 x 2.60 meter.
woensdag 26 december 2018

Plafond isolatie

Beton plafond in appartement In welk type project moet het plafond geplaatst worden? Appartement Wat is de oppervlakte van het plafond? (bij benadering) 100 m3 Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, akoestische isolatie Het gaat om geluidsisolatie van mijn plafond. Ik hoor mijn bovenburen en dat vind ik zeer storend.
zondag 23 december 2018

Kozijn vervangen schuur en deur

Het kozijn van de schuur moet vervangen worden en een nieuwe schuurdeur geplaatst worden.
zondag 23 december 2018

Rolluik reparatie

Rolluikband is geknapt op 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte om deze te maken.
zaterdag 22 december 2018

Vernieuwing van de badkamer

Mijn badkamer is aan vervanging/vernieuwing toe. Ik zie bij de Praxis vaak mooie dingen, maar ik ben geen klusvrouw.. Dus ik zou graag hulp willen bij het bepalen wat er mogelijk is in mijn badkamer, het aanschaffen van de materialen en het plaatsen van de materialen.
zondag 16 december 2018

Inbouwhaard vervangen door houtkachel

Wij hebben een flam inbouwkachel in een schouw. Nu is deze kapot en we hebben een Delta houtkachel gekocht bij Praxis. Deze kachel willen wij in de schouw bouwen. Er moet dus een gat gevreesd worden, afgewerkt met brandveilig materiaal én waarschijnlijk ook een nieuwe flexbuis vanuit de schoorsteen worden aangelegd. We weten nu nog niet of de huidige aansluiting nog goed is.
vrijdag 14 december 2018

Inbouwreservoir toilet vervangen

We willen graag reservoir vervangen van onze toilet in de badkamer vervangen. Deze is kapot en lekt. Dus met spoed!
vrijdag 14 december 2018

isolatie plaatsen

isoeasy van de Praxis plaatsen. Het gaat om circa 15 pakken. Op de zolder.
donderdag 13 december 2018

Dubbele tuindeuren plaatsen

Dubbele openslaande tuindeuren, aan de achterkant van ons huis. 2 tuindeuren met daarnaast aan beide kanten nog een smal raam. Breedte 279 cm Hoogte 252 cm In welke stijl heb je interesse? Landelijk, klassiek Om hoeveel kozijnen en deuren gaat het? 2 tot 4 kozijnen of deuren Welk type kozijnen wil je plaatsen? Buitendeuren, dubbele deuren Waar moeten de kozijnen/deuren geplaatst worden? Gebouw / ruimtes die in gebruik zijn Welk type kozijnen en/of deuren hebben je voorkeur? Staal
dinsdag 11 december 2018

Antieke koperen lamp opnieuw bedraden

Ik heb een koperen antieke kroonluchter met 6 armen. De draden hierin zijn erg oud en dus wil ik hem graag opnieuw laten bedraden.
maandag 10 december 2018

Wastafel op de overloop verwijderen

Op de eerste verdieping heb ik op de overloop een wastafel hangen. Die wil ik graag laten verwijderen. Ik woon in een huurwoning. Alleen de woningbouw wil dit niet doen. Zelf mag ik het wel verwijderen.Dus bij deze.
maandag 10 december 2018

storemax kast plaatsen

Het betreft het plaatsen van twee storemax kasten. - Kastinterieuropstelling,4 kasten 2x - Schuifdeuropstelling, 4 schuifdeuren
vrijdag 7 december 2018

Douchewand laten installeren

Er moet een douchewand geinstalleerd worden van 90 x 210 cm in de badkamer.
donderdag 6 december 2018

Put together a Schouwombouw Saalbach

I purchased a Schouwombouw Saalbach with the electric "flame" insert and I need someone to put it together for me at my home :o)
woensdag 5 december 2018

2 Wanden van staal met veiligheidsglas plaatsen

Het gaat niet om een deur maar om twee vaste wanden. Van staal met veiligheidsglas. De wanden moeten circa 60 x 250cm worden. Ingedeeld in vijf vakken van circa 60x50. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond) Om hoeveel deuren gaat het? 2
maandag 3 december 2018

Boiler monteren

Ik wil graag een elektrische boiler laten plaatsen. Deze moet op de plek komen van een bestaande boiler. Ik zou graag meer informatie willen over het plaatsen. De type boiler nog in overleg.
zaterdag 1 december 2018

Nieuwe kraan en afvoer wastafel badkamer

Nieuwe kraan en afvoer aanbrengen bij de wastafel in de badkamer
donderdag 29 november 2018

Pelletkachel laten plaatsen

We willen een pelletkachel laten plaatsen maar ons rookkanaal is afgekeurd. We willen dus een offerte voor de gehele installatie.
zondag 25 november 2018

Kastmontage

Ik zoek een allrounder die een kledingkast kan monteren van 200 bij 146 cm. Het gaat om een 3-deurs kast.
vrijdag 23 november 2018

Stacaravan afvoeren/slopen

Ik wil mijn stacaravan laten afvoeren en slopen. De stacaravan is 10 x 3.
vrijdag 23 november 2018

Douchecabine monteren

Ik zou graag een douchecabine laten monteren/installeren. Nu zou ik graag willen weten wat de kosten hiervoor zijn. Het betreft een douchecabine 80×80 plaatsbaar op de aanwezige dorpel. Vriendelijke groet,
woensdag 21 november 2018

Elektra, afvoerproblemen en whirlpool lek - herstelwerkzaamheden

Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Er is geen elektriciteit in de schuur. Is wel voorzien van leidingen. Moet alleen vanaf de woonkamer naar de schuur aangelegd en weggewerkt worden. - Afvoerprobleem riolering woonkamer: er zijn verstoppingen en slecht weglopen van het water. Er is een montagefout geconstateerd in de woonkamer. Deze zal opengebroken moeten worden. Het is een tegelvloer. Geen reserve tegels. Mogelijk andere tegels terugplaatsen. - Whirlpool lek: de whirlpool lekt veel water bij gebruik van de bubbels. Dit zou ik gerepareerd willen hebben. Ook is een draaiknop kapot en deze moet ook vervangen worden. Ik zoek een vakman of -vrouw die dit kan uitvoeren. Graag zie ik een voorstel (beter offerte) met prijsindicatie tegemoet voor deze werkzaamheden.
dinsdag 20 november 2018

Lundiakasten op maat inmeten en monteren

Ik wil een inbouwkast laten inmeten en monteren van Lundia met interieur. Afhankelijk van de kosten eventueel nog een met schuine kant en kleinere in nis op logeerkamer. De afmetingen heb ik nog niet.

Partners

Partners van Casius