Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Brabant.

1161 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Brabant:

maandag 24 februari 2020

Het isoleren tegen geluid van slaapkamer

Voor onze slaapkamer zijn we op zoek naar geluid isolatie onze slaapkamer is gelegen schuin boven de achtertuin van de buren, die wel van een feestje houden. Aangezien het een schuin pannendak is klinkt dit nogal door. Hopelijk kan iemand ons een mooie oplossing bieden. Alvast bedankt. De schuine dakpannen wand is ongeveer 5 x 2.5. Hier zitten twee dakramen in. Graag nodig ik een vakman uit die de situatie kan inschatten en een oplossing aanbied.
zondag 23 februari 2020

Tuin renovatie

Ik wil mijn tuin renoveren. Dat zal bestaan uit een tuin van 70m2, hiervan wil ik over 40m2 een tegelterras realiseren. Daarnaast moeten er een paar kleine olijfbomen worden verwijderd en twee grote bloembakken worden weggehaald.
dinsdag 18 februari 2020

Reparaties aan dak

Het zijn enkele reparaties op en rond het (plat)dak nodig. Het betreft twee dakgoot delen lijmen (lekken nu), Het gaat om een pvc enkele afgewaaide dakpannen terugplaatsen en twintigtal rubberen tegels dakterras vervangen. Er kan ook een dankinspectie zou ook fijn zijn. Het gaat om drie woonlagen.
maandag 17 februari 2020

Verbouwing badkamer

We willen de badkamer verbouwen op korte termijn. De badkamer is ongeveer 4 vierkante meter. In de badkamer moet komen: een gipswandje, een douche met schuifdeur en een badkamermeubel. De vloer en douchehoek moet worden betegeld met tegels van 60 x 60. Daarbij moet het gedeelte dat niet wordt betegeld worden gestukt door een stukadoor. De gipswand zal ongeveer 0.75 x 2.5 meter hoog.
maandag 17 februari 2020

Schilderen van 250m2 wanden en plafonds

Ik moet mijn huis laten schilderen. Het gaat om 2 verdieping. Het gaat om de wanden en plafonds. In totaal zal dit ongeveer 250m2 zijn. Graag laat ik een schilder de situatie inschatten zodat hier een offerte en afspraken voor gemaakt kunnen worden.
maandag 17 februari 2020

om de deuren in te korten

Ik heb zojuist nieuw tapijt op oud tapijt gelegd. De deuren moeten dus worden ingekort. er zijn vier deuren die moeten worden ingekort. 3cm inkorten.
maandag 17 februari 2020

Sleuven frezen en gaten realiseren in wanden

Prijsopgaaf voor het frezen van sleuven en het boren van gaten 82 mm voor elektrische installatie in beton en stenen muren. Het gaat om: 4 gaten in beton 12 gaten in steen 3 meter sleuven, 2,5 cm diep in beton 10 meter aan sleuven, 2,5 cm diep in steen
zondag 16 februari 2020

Achterdeur plaatsen

We hebben een achterdeur besteld met driepunt sluiting bij Praxis. Driepunt sluiting was een optie dus moet misschien nog in de deur gefrased worden. Het gaat om een hardhouten deur in een bestaand houten kozijn. Wat kost het plaatsen?
zaterdag 15 februari 2020

Lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen

Een lekkend raam dient vervangen te worden en de buitenvensterbank. Het raam is ongeveer 90 cm vanaf grond en dan 1 m tot plafond bij 90 cm breed. Kozijn is van kunststof en ik zou graag weer kunststof ervoor terug willen hebben. De binnenmuur onder het raam zit onder de schimmel. Misschien dat de binnenmuur vervangen moet worden?? Later ook stucwerk.... Deze muur is ongeveer 1 m breed bij 90 cm.
vrijdag 14 februari 2020

2 Klemmende buitendeuren repareren

Ik zoek een deurenspecialist die 2 verschillende buitendeuren, die zijn gaan klemmen door weersinvloeden, weer netjes gangbaar kan maken en eventueel daaruit voortvloeiend schilderwerk kan uitvoeren. Het gaat om houten kozijnen en deuren.
donderdag 13 februari 2020

Plaatsen split airco

Ik wil een split airco kopen bij Praxis: type SC5248. Deze moet dan geïnstalleerd worden,en zou graag weten wat de installatiekosten zijn. Er moet een gat in de gevel geboord worden, een binnen en buitenmuur.
maandag 10 februari 2020

Het isoleren van onze muren

Wij hebben een oud huis met oud stucwerk aan de buitenkant, dit begint er af te brokkelen. Aan die binnenkant van ons huis is alles afgewerkt met gipswanden, onduidelijk of er iets van isolatie tussen de buitenmuur en de gipswanden zit. Wil graag dat iemand met verstand kijkt naar de mogelijkheden. Het huis is ongeveer 8 meter lang, 8 meter breed, twee verdiepingen.
vrijdag 7 februari 2020

Wc spoelreservoir vervangen of herstellen

De wc bak loopt te langzaam vol. Zie foto.
donderdag 6 februari 2020

Buitenzonwering ophangen

We hebben een terrasscherm van 7.50 m breed en 5 m diep. Dit willen we graag opgehangen hebben!
dinsdag 4 februari 2020

Parketvloer verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die 50 m2 parketvloer op gelijmde platen op zandcement vloer kan verwijderen, op een manier dat de vloer niet beschadigd. Afvoeren wil ik graag apart op de offerte vermeld. De ruimte is nu leeg. Het gaat om de woonkamer, keuken en een hal. Ik ben op zoek naar iemand voor 2 of 3 april.
maandag 3 februari 2020

Dorpel vervangen

Ik wil de dorpel van de voordeur vervangen voor een dts dorpel, en de zijkant van de dorpel, de neuten ook van dts maken. Hoogte mag u zelf bepalen daarvan.
zaterdag 1 februari 2020

Plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex

VvE graag willen we plavuizen plaatsen in de hal en en de volgende drie verdiepingen van de hal / stop plaats lift .Globaal is hal per woonlaag 15 a 18 vierkante meter ( moet exact nog opgenomen worden) De bedoeling is om plavuizen te plaatsen over de oude vloer heen en af te werken aan de zijkanten zodat weer netjes en modern uitstraling heeft op de beneden verdieping en de drie woonlagen er boven.Ik verwacht dus bij elkaar 72 vierkante meter .De vraag is wat kost het om de plavuizen die we bij Praxis willen aankopen per vierkante meter prijs voor het leggen kost . (De plavuizen kopen we dus apart bij Praxis en de tijd die nodig is voor 72 vierkante meter plaatsen over vier lagen Dan tweede vraag om de buiten kant van de liften in grijs of zwart te verven wat verven dan kost (4 stuks)
vrijdag 31 januari 2020

Wastafel vervangen

Ik zoek iemand voor die mijn kapotte wastafel kan demonteren en een nieuwe kan monteren. Het komt op dezelfde plek als de oude. Ik heb de offerte ook nodig voor de verzekering.
donderdag 30 januari 2020

Windveren realiseren op mijn schuur

De houten windveren van mijn schuur zijn kapot. Graag vervangen door kunststof windveren. Het totale oppervlakte zou ongeveer 12m2 zijn.
woensdag 29 januari 2020

Roosters in de vensterbank frezen

Wij willen in onze vensterbank steen/composiet een aantal sleuven laten frezen. Lengte vensterbank is 2,50 meter en 0.30 meter breed.
dinsdag 28 januari 2020

Het laten leggen clicklaminaat

Het is de bedoeling dat wij clicklaminaat laten leggen in een bestaande huur appartement op de eerste verdieping. ongeveer 60m2 met ondervloer en plinten, op een gladde betonvloer. Wij gaan zorgen dat de ondervloer, laminaat en plinten aanwezig zijn. planning ongeveer de eerste week van maart.
zondag 26 januari 2020

Deurluifel monteren

Ik heb een deurluifel en ook een zijscherm om te installeren voor mijn voordeur. Zou je me de installatiekosten kunnen laten weten? Ik hoor het graag.
donderdag 23 januari 2020

Ophangen gordijnroedes

Ik zoek iemand die 3 gordijnroedes voor mij kan ophangen, met muursteunen. De materialen hiervoor heb ik nog niet, dus als u hier ook in kan voorzien zou dat perfect zijn. Eentje moet 3.25 meter worden en één andere 2 meter. Deze twee moeten met muursteunen worden bevestigd. Daarnaast is er 1 van 1.85 meter die van muur tot muur wordt bevestigd.
dinsdag 21 januari 2020

Rubber in een kozijn vervangen

We zijn een VVE en bij een van de bewoners zijn er boogramen die regen doorlaten. Door een expert is onderzoek verricht en geadviseerd wordt de rubbers te vervangen door thermoplastsich elastomeerrubbers, met de voorkeur naar sebs van Alma Rubbers. Wellicht zijn andere rubbers ook geschikt. Het betreft 6 draaidelen in 3 boogramen.
vrijdag 17 januari 2020

Keukenboiler vervangen

Mijn keukenboiler - merk Daalderop - is kapot. Ik wil het op korte termijn laten vervangen. Kan boiler en aansluit set al in huis hebben.

Partners

Partners van Casius