Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Brabant.

1108 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Brabant:

zondag 24 juni 2018

Stucadoor voor 3 slaapkamers (4. 3×3m; 3. 7×3m; 2. 6×2. 3m)

De muren van 3 slaapkamers moeten gestukt worden. De totale oppervlakte van deze kamers zijn 94. 5 vierkante meters, inclusief ramen en deuren. Dus de totale oppervlakte is iets minder. Er kan pas op 6 augustus begonnen worden met deze klus.
zaterdag 23 juni 2018

Wc vervangen

De bestaande wc in de badkamer vervangen voor een hogere wc pot inclusief reservoir. Het gaat om een staande wc pot met onder uitgang.
woensdag 20 juni 2018

Trampoline ingraven

Ik wil graag een trampoline in laten graven van 360 cm doorsnede. Het zand moet afgevoerd worden.
woensdag 20 juni 2018

Trekkoord van rolluiken repareren

Mijn trekkoord rolluik in de keuken en opkamer is kapot. In de keuken rolt steeds het hele lint af waarbij het uiteinde van het koord losschiet van de draaischijf. Het rolluik op de kleine kamer hier daarvan is het koord kapot
woensdag 20 juni 2018

Rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenzijde

De rolluiken zitten op een dakkapel op de eerste verdieping van het huis. Aan zowel de voorkant als de achterkant. Beiden moeten gedemonteerd worden om aan de binnenkant en buitenkant te reinigen. Ook de dakkapellen moeten worden schoongemaakt. Het zijn elektrische rolluiken die door een raam dat niet open kan niet van binnen uit te reinigen zijn.
dinsdag 19 juni 2018

Afzuigkap ophangen

De afzuigkap hangt op 2 haakjes. Hij is eraf gevallen. Ik zou graag willen dat hij goed op gehangen wordt. Aan de achterkant van de afzuigkap zitten geen gaatjes daarom weet ik niet hoe hij stevig aan de muur bevestigd kan worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit kost met eventuele benodigdheden. Gelieve een offerte per mail sturen.
dinsdag 19 juni 2018

Harmonicadoek plaatsen

We willen graag een harmonicadoek van Nesling / Graviks laten plaatsen met de afmeting 440 x 220 cm. Er is al een pergola aanwezig waar deze in geplaatst kan worden.
vrijdag 15 juni 2018

Tapijt weghalen en nieuw leggen in studentenhuis

Het gaat om een studentenkamer van 24 m2 waar een nieuwe vloerbedekking in moet. Het liefst midden/donker blauw met streepjes. Het oude tapijt moet er uit gehaald worden, zit gelijmd. Dit moet er verwijderd worden.
vrijdag 15 juni 2018

Bruynzeel 400 hordeur vervangen

Nieuwe hordeur Bruynzeel type 400 plaatsen en oude hordeur verwijderen. De hor is 205 bij 105 cm.
woensdag 13 juni 2018

Klussen in tuin en woning

Ik heb rieten matten gekocht bij de Gamma en wil deze laten monteren in de tuin. Daarvoor moet er eerst snoeiwerk worden verricht aan klimop en gazon (circa 25 m2). Tevens montage werkzaamheden namelijk; in huis monteren van gordijn rails (circa 2 meter). Alle werkmaterialen via de vakman. Ook materialen voor tuinonderhoud. Op korte termijn graag.
woensdag 13 juni 2018

Maatwerk kasten in elkaar zetten

I am going to buy a closet and need someone to assemble it. The closet will be 4 by 2 meters.
maandag 11 juni 2018

Jaloezieën ophangen

De jaloezieën moeten worden opgehangen voor de raampjes van de dakkapel. Het gaat om 3 stuks.
zondag 10 juni 2018

Jaloezieën laten monteren

4 jaloezieën ophangen. Voor 2 ramen en 2 deuren.
vrijdag 8 juni 2018

Spiegelkast ophangen

Gaten boren, steunen plaatsen en een Napoli-spiegelkast (90 cm) ophangen. De oude kast is spontaan van de muur gevallen (deze mag meegenomen worden). De muur zou zwak kunnen zijn. Er zaten spotjes op de oude kast, is het mogelijk om deze op de nieuwe kast te plaatsen?
vrijdag 8 juni 2018

Gelijmde vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Ik zoek een partij die mijn vloerbedekking en lijmresten kan verwijderen en afvoeren. Het betreft ongeveer 50 vierkante meter. Dit moet plaatsvinden in een appartementencomplex welke bereikbaar is per lift.
vrijdag 8 juni 2018

Montage van houten jaloezieën

Montage van 8 jaloezieën.
donderdag 7 juni 2018

Ophangen van een plafondventilator

Ik heb een Palermo chroom 120 plafondventilator gekocht en opgehangen. Het licht doet het wel, maar de ventilator niet. Graag zie ik het ding aan de praat gekregen door een vakman.
donderdag 7 juni 2018

Pull-up bar ophangen

Ik wil een pull up bar tegen mijn garage monteren (8 bouten). Alle materiaal is in mijn bezit (bar, bouten en pluggen). Enkel de boormachine ontbreekt.
donderdag 7 juni 2018

Hor monteren en opmeten

Ik zou graag in mijn balkondeur met bovenin een klapraam een hor (wit met een handvat, 800 serie) laten monteren en dan ook laten opmeten, zelf ben ik hier niet handig mee. Het betreft een standaard deur. Graag zou ik de prijs van het opmeten en monteren willen weten.
maandag 4 juni 2018

Rolhordeur vervangen

Ik ben bij een kennis tegen de rolhordeur aangelopen en nu is het gaas gescheurd. Het is voor haar balkondeur (standaard formaat) en de hor rol in een cassette. De naam van de deur is Hamstra. Graag wil ik een prijsopgave met montage.
zondag 3 juni 2018

Zonwering ophangen

Ik wil graag een zonwering laten ophangen in de achtertuin. De afmeting bedraagt 5 meter in de breedte met een uitval van 2.5 meter. De oude zonwering moet ook verwijderd worden. Als ik de zonwering zelf bij Praxis koop, wil ik graag het product laten bezorgen.
zondag 3 juni 2018

Plissé hordeur plaatsen

Er moet een plissé roldeur geplaatst worden (keuken-wonen/horren/hordeuren/bruynzeel-plisse-hordeur-100x209-grijs-s, dit model). Wat zijn de kosten om dit te plaatsen.
vrijdag 1 juni 2018

Bruynzeel plissé hordeur monteren

Het plaatsen van een bruynzeel plissé hordeur voor een naar buiten draaiende enkele balkondeur
donderdag 31 mei 2018

Aanbouw aan caravan dak

Op de camping hebben we een houten overkapping van 9 bij 3 meter aan onze stacaravan. Wij zijn op zoek naar een oplossing voor het dak. Ik denk golfplaat of iets degelijks. Het materiaal en het maken.
donderdag 31 mei 2018

Wasmachine verplaatsen

Ik wil mijn wasmachine verplaatsen van beneden, de keuken naar de zolder. Al de aansluitingen zijn aanwezig. Het is twee trappen hoog.