Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noord-Brabant.

1174 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noord-Brabant:

dinsdag 2 juni 2020

Vervangen touw zweefparasol

Koord moet waarschijnlijk worden vervangen. Merk van de parasol is Bois-le-Duc.
dinsdag 2 juni 2020

Paardenzwembad aanleggen.

Wij willen graag een recht paardenzwembad aanleggen van 50 meter lang, 2 meter breed en 3 meter diep. Aan beide zijde een schuine kant voor het in en uitstappen van de paarden. Graag ruimte naast het zwembad overlaten om het paard te begeleiden. We kunnen zelf het uitgraven voor het zwembad. Wel graag de betonbak storten. Ook filters moeten erin komen en een pomp dat het water hergebruikt. Zwembad graa verwarmd! (ongeveer 18-20 graden). Het terrein is goed bereikbaar met voldoende ruimte voor machines etc. om het zwembad te kunnen aanleggen.
dinsdag 2 juni 2020

Schuifdeur voor inloopkast

We willen voor onze inloopkast een schuifdeur. Maten: breed 164 hoog 263 (inmeten na oplevering) Links een vast paneel , rechts de deur die achter het vaste paneel schuift. NB de liftmaten zijn 210x110. Een deur van 263 past daar niet in. Er zal dus waarschijnlijk een bovenpaneel moeten komen.
maandag 1 juni 2020

Douchecabine plaatsen incl vernieuwen thermostaatkraan (regendouche)

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen en de kraan vervangen
maandag 1 juni 2020

Afmaken badkamer

Ik wil een klus laten afmaken. Hier thuis hebben we een badkamer die niet is afgemaakt en wij willen graag dit laten afmaken. Het gaat over tegels (80% zit er al in), douche installeren.
zondag 31 mei 2020

Radiator aansluiten en ophangen

Radiator aansluiten en ophangen in woonkamer. De aansluiting zit redelijk in de hoek maar de radiator mag tegen de andere muur. Afm: radiator 30cm x 180 cm Gaat om een aankoop bij Praxis.
zondag 31 mei 2020

Doek zonnescherm vervangen

ik wil mijn zonneschermdoek vervangen 4 meter breed en 3 meter uitval. Knikcarm elektrische .
zaterdag 30 mei 2020

Plakplinten vervangen

Ik heb in mijn woning plakplinten liggen. Deze zijn vijf jaar geleden gelegd. Inmiddels is een groot deel beschadigd en aan vervanging toe. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen.
zaterdag 30 mei 2020

Douchecabine plaatsen

De oude douchecabine moet verwijderd worden, de materialen voor de nieuwe heb ik al in huis
vrijdag 29 mei 2020

Zonneluifel opmeten en monteren

Zonneluifel, ca 500x 250 opmeten en monteren aan buitenmuur voorkant
vrijdag 29 mei 2020

Toiletruimte

Complete renovatie van de toiletruimte. Verwijderen oude tegels/sanitair etc, plaatsen/aansluiten sanitair, tegelen, voegen , koofje om waterleiding,plaatsen dorpel en afwerken. Afmetingen 1 meter breed, 1,5 meter diep, 2,6 meter hoog. Het is geen lange termijn project
donderdag 28 mei 2020

behangen

hoeveel kost het om te behangen voor 1 wand van 8m lang en 2,5 hoog 1 hoekwand van 1,5m lang en 2,5 hoog.
woensdag 27 mei 2020

Airco installeren

Ik wil een split-airco systeem aanschaffen en laten installeren. Dit moet gebeuren door een gecertificeerde monteur. Het systeem moet geplaatst worden in een slaapkamer op 1 hoog van het woonhuis aan 't Hofke, Eindhoven.
woensdag 27 mei 2020

Banden van uitvalscherm vervangen

Ik wil graag de banden van mijn uitvalscherm vervangen.
dinsdag 26 mei 2020

Tafel schuren en lakken

Eiken tafelblad 85 x 190 cm laten schuren en afwerken, zodat deze bestand is tegen vlekken bij gebruik als eettafel. Het tafelblad dient met blanke lak afgewerkt te worden. De poten/onderstel schuren en zwart aflakken.
maandag 25 mei 2020

Schuurdeur vervangen

Mijn schuurdeur moet vervangen worden. Het is met een 3 puntssluiting.
zondag 24 mei 2020

Serre aanbouwen

we willen een serre aanbouwen aan de achterzijde van het huis +- 20 m2. het huis staat op de gemeentelijke monumentenlijst grondoppervlak = 715m2 reeds bebouwd 90m2 nog geen besluit genomen over stijl en materiaal In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium, PVC (kunststof), hout In welke stijl heb je interesse? Landelijk, klassiek Is er een vergunning nodig? Ja, deze moet nog worden aangevraagd
zondag 24 mei 2020

Pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes

Graag wil ik de plastic schroten plafonds in mijn badkamer en toilet laten vervangen. Ik dacht aan spanplafonds met spotjes. Het gaat om een ruimte van ongeveer 4 m2 in de badkamer en 1.5 m2 in het toilet. In het toilet is het plafond volledig rechthoekig en in de badkamer zit in 1 hoek de schacht voor afzuiging, verspringing vanwege het raam en 1 kleine schuine kant. Zie bijgevoegde foto's. Ik ben benieuwd of dit een goede optie is, wat dit ongeveer zal kosten en of het een verstandig idee is als je alsnog de badkamer mogelijk over een jaar of 3 de badkamer en het toilet wilt verbouwen (als in mogelijk weer nieuwe tegels tegen de muur waar dit spanplafond tegen/aan komt). Als dat plafond dan weer weg moet, is het de vraag of het de afweging waard is.
zaterdag 23 mei 2020

Laminaatvloer overloop leggen

Ik wil een laminaatvloer op de overloop laten leggen. Het materiaal heb ik al in huis en de ondervloer ligt er al
zaterdag 23 mei 2020

Inkorten gasleiding

Ik wil graag de leiding in laten korten zodat deze onder het keukenblad uit komt.
zaterdag 23 mei 2020

Laminaat leggen

Ik wil ongeveer 37 m2 laminaat leggen incl. plinten verdeeld over 3 ruimtes (overloop en 2 slaapkamers)
vrijdag 22 mei 2020

Laminaat leggen

Laminaat leggen in de woonkamer 6 bij 4,5 meter . 1 ruimte.
vrijdag 22 mei 2020

Draai kiep raam repareren

Mijn draaikiepraam draait niet meer open waardoor we de raam niet open kunnen zetten
donderdag 21 mei 2020

Monteren Nesling Schaduwdoek

Graag zouden wij de 2 door ons aangeschafte Neslingdoeken willen laten monteren (vierkant 5x5 meter en driehoek 5x5 meter). Een aantal montage onderdelen hebben we al aangeschaft (Nesling) omdat we in eerste instantie zelf van plan waren te gaan monteren. Een aantal montageonderdelen ontbreken nog.
donderdag 21 mei 2020

Install mosquito frame for window

I would like to install five mosquito net frames for four windows at ou house, ground floor and first floor. I already bought the frames, but it's too long for the window, some saw wor needs to be done, and the three windows on the first floor are too high to handle. I want to hire professionals to install four frames.

Partners

Partners van Casius