Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor buitenlamp ophangen:

Buitenlamp ophangen

Ik zoek een elektricien die aan de achterzijde van mijn woning een buitenlamp met bewegingssensor kan ophangen. Momenteel hangt er nog een lamp die verwijderd dient te worden.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenlamp ophangen uit heel Nederland:

Buitenlamp met bewegingssensor ophangen

Ik wil een buitenlamp met bewegingssensor laten ophangen en aansluiten aan de buitenzijde van mijn huis. Er hangt nu al een dergelijke lamp maar die is kapot en moet vervangen worden. De aansluiting zit er dus al.

Buitenlamp aan schuur monteren

We hebben een aantal jaren geleden twee buitenlampen gekocht om op te hangen. De 1ste is bij de laatste storm vernield. Nu willen we de andere lamp ophangen maar het lukt niet om de lamp te laten branden. Op de Lampdoos staat: Spica Buitenlamp met bewegingsmelder.

Buitenlamp met sensor ophangen

Ik wil de buitenlamp met sensor ophangen en aansluiten en de oude lamp eraf halen.

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in en om huis: - schuurdeur opnieuw laten ophangen - buitenlamp achtertuin vervangen door lamp met sensor - plaat voordeur vervangen (hoeft niet geschilderd) - rolgordijn kinderkamer vervangen (blauw) - strips op trap plakken.

Nieuwe tuinpoort plaatsen en buitenlamp ophangen

Ik wil mijn tuinpoort laten vervangen en de buitenlamp die ik bij Gamma gekocht heb op laten hangen. Het is een tuinpoort van 90 bij 180 cm.

Lampen ophangen

Graag wil ik hanglamp op de gang opgehangen en een , nog te aanschaffen buitenlamp, gemonteerd hebben.

Elektra uitbreiden en aanpassen in huis

Extra groep aanleggen in de meterkast, buitenlamp met schakelaar binnen aanleggen, buiten op 1 plek in dezelfde muur als buitenlamp, muur 2 of 3 stopcontacten aanleggen en eventueel 3 buitenlampen ophangen. Handigste om de bedrading via de kruipruimte te realiseren.

Jaloezie en buitenlamp monteren

Ik wil een buitenlamp en een jaloezie laten ophangen. Materialen heb ik in huis.

Gat in een tegel maken voor de droogmolen

Gat in de tuin voor droogmolen, buitenlamp ophangen en elektra van binnen pakken. Televisie ophangen. Kitrand in badkamer opnieuw doen 1 lijn van boven naar onder.

Buitenverlichting aansluiten en ophangen

Aanwezige buitenlamp vervangen voor een nieuwe (betreft model 'Stolzenau' van het Gamma merk). Inclusief het afvoeren van de oude lamp.

Partners

Partners van Casius