Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Weert of directe omgeving.

385 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, vernieuwing van de badkamer, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plicegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Weert:

Kast opzetten/monteren

Ik heb een muurkast (Lundia) van muur tot muur gekocht en ik wil de kast nu laten monteren in mijn nieuwe woning, met een paar aanpassingen. Deze moet wat hoger worden en aan een kant mooi afgewerkt worden..

Douchecabine plaatsen

Graag wil ik een douchecabine laten plaatsen van 90 x 90 cm van Get Wet/ Sealskin I am of Impact. Wat zijn hiervan de kosten? Er is geen oude cabine.

Traprenovatie

Een houten trap (drie kwart) bekleden met laminaat. Het gaat om 12 treden.

Buitenlamp ophangen

Ik zoek een elektricien die aan de achterzijde van mijn woning een buitenlamp met bewegingssensor kan ophangen. Momenteel hangt er nog een lamp die verwijderd dient te worden.

Bandopwinder van rolluiken vervangen

Ik wil een klusje laten uitvoeren door een vakman van de Gamma. Het gaat om 3 bandopwinders van een rolluik. 1 bandopwinder is stuk. De rolluik is handmatig.

Inmeten en monteren van raamhorren

Ik wil graag raamhorren bestellen, maar deze moeten nog ingemeten worden en uiteindelijk gemonteerd worden. Het betreft 2 raamhorren van ongeveer 63,5 x 153 cm. Daarnaast nog een raamhor van ongeveer 43 x 131 cm. Verder nog een raamhor van 171 x 131 (als de lengte/hoogte te groot is, mogen dit ook 2 kleine horren worden). Tot slot nog 2 horren van ongeveer 78 x 131 cm. Het gaat hierbij dus om het inmeten én monteren. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen.

Kunststof plafond in gang vervangen

In de gang boven wil ik nieuwe plafondplaten. Het gaat om kunststof schroten. De oude moeten er eerst af. De gang is 4 x 2,5 meter.

Kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen

Ik heb iemand nodig die een nieuwe kledingkast met schuifdeuren in elkaar kan zetten. De kast heeft is 200 cm breed. Eventueel in de woonkamer een nieuwe laminaatvloer laten leggen, ruwweg geschat is deze ongeveer 30 m2 groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Houtopslag maken in tuin

Ik wil een simpel opslag / berging laten maken voor open haard hout. 250 cm breed X 180 cm hoog x 120 cm diep.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 1 hor monteren voor het keukenraam. Deze moet nog wel op maat worden gemaakt. Ik heb hiervoor al de onderdelenset, horprofielen en horgaas. De maten zijn 162,5 centimeter bij 106 centimeter van de buitenkant precies in het raam.

Houten raamdecoratie inmeten

Ik wil graag houten jaloezieën plaatsen in een erker. Tevens wil ik deze dan laten ophangen. Ik wil ook graag dat dit opgemeten wordt. Aan de ene kant is het 176,5 centimeter en aan de andere kant 61 centimeter en de hoogte is ongeveer 250 centimeter.

Horren plaatsen in ramen

Ik zou graag een vijftal horren willen laten plaatsen voor onze kunststof kozijnen op de bovenverdieping. Het betreffen draai/ kiepramen dus het gaat om inzethorren. Maten: 68,5 breed, 102,5 cm hoog (x 5)

Doek van de zonwering vervangen

Doek van het zonnescherm is versleten en moet worden vervangen. De uitval van het doek is 2 meter, de breedte van het scherm is 6 meter. Graag een offerte voor het vervangen van het doek.

Kattennet op het balkon monteren

Ik wil een kattennet bevestigd hebben aan mijn balkon, zodat mijn kat veilig naar buiten kan en niet weg kan naar de buren. Mijn balkon is ongeveer 5 meter lang en 1.20 meter breed. Wat zullen de kosten hiervan zijn?

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag eind volgende week een 2 deurs kledingkast van Gamma in elkaar laten zetten. De kast heeft 2 schuifdeuren en is 1.80 x 2.00 meter groot.

Kledingkast met zweefdeuren in elkaar zetten

Kast van ongeveer 2 meter breed met zweefdeuren in elkaar zetten.

Tegels verven in de toiletruimte

De wandtegels en vloertegels van de toilet ruimte wil ik graag laten verven. Ik schat dat het rond de 10 m2 zal zijn.

Hor maken en monteren in koekoek van de kelder

In de kelder van mijn woning moet een hor gemaakt en geplaatst worden in de koekoek. De monteur moet zelf de materialen meenemen en plaatsen. De koekoek heeft binnenmaten van ongeveer 89 x 47 cm. De monteur moet dit zelf nameten, want het moet, naast insecten ook muizen, kikkers en salamanders tegenhouden. Zie foto's van de koekoek dicht en open.

Kasten demonteren en monteren

In het kader van onze verhuizing zoeken we iemand die ons kan helpen met het demonteren en monteren van ca. 6 kasten en mogelijk nog meer meubels (bed, bureau).

Rolluiken en dakkappelen schoon laten maken

Rolluiken binnenkant en buitenkant schoonmaken, ramen buitenkant wassen. Dakkapellen schoonmaken.

Klussen in huis

Ik wil enkele klussen laten verzorgen. Er moet een wastafelmeubel worden geplaatst. Alle aansluitingen zitten al op de juiste plek. Verder moet er een gasaansluiting in de keuken worden verplaatst, vanuit een kastje naar de ruimte ernaast. Daar zal ik een gasfornuis gaan plaatsen. Als laatste moet er een recirculatie afzuigkap worden ophangen en een stopcontact vanuit de wandcontactdoos worden gemonteerd.

Kasten in elkaar zetten

Ik heb een oude kast die eerst verwijderd moet worden, anders kan ik de nieuwe kast niet kwijt. Daarna wil ik graag een garderobekast bouwpakket in elkaar laten zetten, ook een ladekast als bouwpakket. Nachtkastje ook bouwpakket in elkaar zetten en een spiegel ophangen + in toiletrol houder bevestigen.

Raamdecoratie op laten meten

Ik zou graag alleen gordijnen op laten meten.

Banden van rolluiken vervangen

Dag, ik wil graag alle banden van het rolluik vervangen op begaande grond en op de 1ste verdieping. In totaal zijn dit 9 banden. Wat zijn hiervan de kosten?

Verwijderen airco units

We willen graag het airco systeem binnen en buiten het huis laten verwijderen. Is van het merk Chigo. Systeem werkt niet meer en we willen dit systeem op een professionele manier laten verwijderen. Graag offerte via e-mail. Het verwijderen zo snel als mogelijk is.