Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Weert of directe omgeving.

376 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur, lak op gebinten verwijderen, montage- en verfklussen, laminaat leggen en schilderwerk aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Weert:

Buitenlamp ophangen

Ik zoek een elektricien die aan de achterzijde van mijn woning een buitenlamp met bewegingssensor kan ophangen. Momenteel hangt er nog een lamp die verwijderd dient te worden.

Bandopwinder van rolluiken vervangen

Ik wil een klusje laten uitvoeren door een vakman van de Gamma. Het gaat om 3 bandopwinders van een rolluik. 1 bandopwinder is stuk. De rolluik is handmatig.

Inmeten en monteren van raamhorren

Ik wil graag raamhorren bestellen, maar deze moeten nog ingemeten worden en uiteindelijk gemonteerd worden. Het betreft 2 raamhorren van ongeveer 63,5 x 153 cm. Daarnaast nog een raamhor van ongeveer 43 x 131 cm. Verder nog een raamhor van 171 x 131 (als de lengte/hoogte te groot is, mogen dit ook 2 kleine horren worden). Tot slot nog 2 horren van ongeveer 78 x 131 cm. Het gaat hierbij dus om het inmeten én monteren. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen.

Kunststof plafond in gang vervangen

In de gang boven wil ik nieuwe plafondplaten. Het gaat om kunststof schroten. De oude moeten er eerst af. De gang is 4 x 2,5 meter.

Kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen

Ik heb iemand nodig die een nieuwe kledingkast met schuifdeuren in elkaar kan zetten. De kast heeft is 200 cm breed. Eventueel in de woonkamer een nieuwe laminaatvloer laten leggen, ruwweg geschat is deze ongeveer 30 m2 groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Houtopslag maken in tuin

Ik wil een simpel opslag / berging laten maken voor open haard hout. 250 cm breed X 180 cm hoog x 120 cm diep.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 1 hor monteren voor het keukenraam. Deze moet nog wel op maat worden gemaakt. Ik heb hiervoor al de onderdelenset, horprofielen en horgaas. De maten zijn 162,5 centimeter bij 106 centimeter van de buitenkant precies in het raam.

Houten raamdecoratie inmeten

Ik wil graag houten jaloezieën plaatsen in een erker. Tevens wil ik deze dan laten ophangen. Ik wil ook graag dat dit opgemeten wordt. Aan de ene kant is het 176,5 centimeter en aan de andere kant 61 centimeter en de hoogte is ongeveer 250 centimeter.

Horren plaatsen in ramen

Ik zou graag een vijftal horren willen laten plaatsen voor onze kunststof kozijnen op de bovenverdieping. Het betreffen draai/ kiepramen dus het gaat om inzethorren. Maten: 68,5 breed, 102,5 cm hoog (x 5)

Doek van de zonwering vervangen

Doek van het zonnescherm is versleten en moet worden vervangen. De uitval van het doek is 2 meter, de breedte van het scherm is 6 meter. Graag een offerte voor het vervangen van het doek.

Kattennet op het balkon monteren

Ik wil een kattennet bevestigd hebben aan mijn balkon, zodat mijn kat veilig naar buiten kan en niet weg kan naar de buren. Mijn balkon is ongeveer 5 meter lang en 1.20 meter breed. Wat zullen de kosten hiervan zijn?

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag eind volgende week een 2 deurs kledingkast van Gamma in elkaar laten zetten. De kast heeft 2 schuifdeuren en is 1.80 x 2.00 meter groot.

Kledingkast met zweefdeuren in elkaar zetten

Kast van ongeveer 2 meter breed met zweefdeuren in elkaar zetten.

Tegels verven in de toiletruimte

De wandtegels en vloertegels van de toilet ruimte wil ik graag laten verven. Ik schat dat het rond de 10 m2 zal zijn.

Hor maken en monteren in koekoek van de kelder

In de kelder van mijn woning moet een hor gemaakt en geplaatst worden in de koekoek. De monteur moet zelf de materialen meenemen en plaatsen. De koekoek heeft binnenmaten van ongeveer 89 x 47 cm. De monteur moet dit zelf nameten, want het moet, naast insecten ook muizen, kikkers en salamanders tegenhouden. Zie foto's van de koekoek dicht en open.

Kasten demonteren en monteren

In het kader van onze verhuizing zoeken we iemand die ons kan helpen met het demonteren en monteren van ca. 6 kasten en mogelijk nog meer meubels (bed, bureau).

Rolluiken en dakkappelen schoon laten maken

Rolluiken binnenkant en buitenkant schoonmaken, ramen buitenkant wassen. Dakkapellen schoonmaken.

Klussen in huis

Ik wil enkele klussen laten verzorgen. Er moet een wastafelmeubel worden geplaatst. Alle aansluitingen zitten al op de juiste plek. Verder moet er een gasaansluiting in de keuken worden verplaatst, vanuit een kastje naar de ruimte ernaast. Daar zal ik een gasfornuis gaan plaatsen. Als laatste moet er een recirculatie afzuigkap worden ophangen en een stopcontact vanuit de wandcontactdoos worden gemonteerd.

Kasten in elkaar zetten

Ik heb een oude kast die eerst verwijderd moet worden, anders kan ik de nieuwe kast niet kwijt. Daarna wil ik graag een garderobekast bouwpakket in elkaar laten zetten, ook een ladekast als bouwpakket. Nachtkastje ook bouwpakket in elkaar zetten en een spiegel ophangen + in toiletrol houder bevestigen.

Raamdecoratie op laten meten

Ik zou graag alleen gordijnen op laten meten.

Banden van rolluiken vervangen

Dag, ik wil graag alle banden van het rolluik vervangen op begaande grond en op de 1ste verdieping. In totaal zijn dit 9 banden. Wat zijn hiervan de kosten?

Verwijderen airco units

We willen graag het airco systeem binnen en buiten het huis laten verwijderen. Is van het merk Chigo. Systeem werkt niet meer en we willen dit systeem op een professionele manier laten verwijderen. Graag offerte via e-mail. Het verwijderen zo snel als mogelijk is.

Plissegordijnen opmeten en ophangen

Ik wil graag plissé gordijnen laten plaatsen. Er zijn in totaliteit 11 ramen die bedekt moeten worden met verschillende maten. Wat ik graag zou willen is dat de metingen door u nauwkeurig worden gedaan dan de gordijnen op maat en ophangen. De maten die ik heb gemeten zijn: ramen in de woonkamer: 1 raam van 78 bij 180 cm, 3 ramen van 78 bij 180 cm en 1 raam van 71 bij 180 cm ramen in slaapkamer 1: 1 raam van 78 bij 180 cm, 1 raam van 71 bij 180 cm en 2 ramen van 80 bij 180 cm ramen in slaapkamer 2: 2 ramen van 75 bij 180 cm Graag ontvang ik een totale offerte voor het inmeten en ophangen.

Afrondende klusjes in huis

Helaas is mijn budget niet super groot, maar ik ben met best wel wat spoed op zoek naar een goede klusser die mij kan helpen met de laatste klusjes in huis. Sinds juli 2014 woon ik in deze nieuwbouw woning. Helaas door een ongeluk zijn er veel afwerk klussen blijven liggen. Zo moet er nog een douchedeur geplaatst worden, maar de muurtjes waar hij tussen komt zijn net 1 cm te breed waardoor er iets verzonnen moet worden om de deur passend te maken. Er is een Sanibroyeur geplaatst, maar dit is niet goed gedaan waardoor de afvoer lichtjes lekt. Er is een lekkage van de verwarming geweest dus er moet boven een kleine oppervlakte aan laminaat vervangen worden. Zo ook beneden in de keuken door schade aan het laminaat. Ook moeten er langs de ramen en deuren nog afwerklatjes geplakt worden. Ik wil een zolderkast laten maken, gewoon eenvoudige wand. Beneden in het halletje heb ik een nis waar ik heel graag een kast van wil laten maken. Ook simpel, eenvoudig. Eventueel wil ik een offerte laten maken van een dakkapel, maar dit is voor later.

Plafonds witten en laminaat leggen 100 m2

Ik wil alle werkzaamheden uitbesteden in verband met de verhuizing. De woonoppervlakte van het appartement is ongeveer 100 m2. De plafonds dienen te worden gewit. Het oude behang moet worden verwijderd en daarna dienen de wanden of gesausd te worden op behangen. De lampen moeten worden geplaatst en de gordijnrails opgehangen. Het laminaat in de huidige woning moet worden verwijderd en worden gelegd in het nieuwe appartement. Waarschijnlijk krijgen wij volgende week de sleutel. Voor de werkzaamheden ontvang ik graag een totaalprijs. Er is een plattegrond beschikbaar.