Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor jaloezieën laten opmeten en monteren:

Jaloezieën laten opmeten en monteren

Ik wil graag 2 houten jaloezieën laten opmeten en na levering laten monteren. Deze jaloezieën hebben overigens dezelfde maat. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.
Onze klant uit Venray (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaloezieën laten opmeten en monteren uit heel Nederland:

Opmeten van houten jaloezieën

Ik wil graag horizontale houten jaloezieën. Ik weet alleen niet hoe groot ik moet bestellen en hoe ik het kan ophangen. Ik zoek een vakman die kan opmeten, levert en vervolgens ook komt plaatsen. Betreft één groot raam (circa 3 m breed), één raam van 1.30 meter breed en eentje van 1.20 meter breed. De hoogtes zijn allemaal hetzelfde, volgens mij rond de 1.75 meter.

Raam opmeten voor jaloezieën

Bij deze wil ik vragen of een monteur mijn raam kan meten? ik wil graag horizontale jaloezieën plaatsen in de kleur wit.

Houten jaloezieën inmeten en ophangen

Ik wil houten jaloezieën in mijn woonkamer. Ik wil graag iemand die het komt opmeten en ophangen. Als het kan graag op korte termijn in verband met de korting die tot 15 april geldig is.

Jaloezieën plaatsen na inmeten

Het gaat om het opmeten en ophangen van houten jaloezieën.

Op maat maken van jaloezieën

Voor een voor- en achterraam heb ik jaloezieën gehaald die op maat gemaakt moeten worden en worden gemonteerd. Ik weet alleen de lengte (2.10 m) de breedte moet de vakman opmeten.

Jaloezieën opmeten en laten ophangen

Ik wil de jaloezieën die ik heb gekocht opmeten en laten ophangen.

Raam opmeten voor jaloezieën

Wij willen voor ons raam (Erker) jaloezieën laten maken en hiervoor willen we de juiste maten weten. Er zit enige haast bij. De jaloezieën zijn verkrijgbaar bij de Gamma en schaft de klant zelf aan. Het gaat nu dus alleen om het inmeten, mocht de prijs meevallen mag de vakman ze installeren.

Jaloezieën opmeten op maat maken

Ik zou graag een jaloezie willen laten opmeten en daarna ook op maat willen laten maken, maar zie alleen maar montage (en dat wil ik zelf doen) op jullie website staan. Is dit mogelijk? En wat gaat dit dan kosten?

Houten jaloezieën op laten meten en monteren

Houten 75 mm jaloezieën in de woonkamer opmeten en later plaatsen. ik moet ze nog kopen bij de Gamma. Voor een groot raam, een klein zijraam en een balkondeur. De jaloezieën al dan op maat maken. Wat zou dat kosten?

Inmeten en monteren van aluminium jaloezieën

Ik wil graag laten opmeten om aluminium jaloezieën te plaatsen. Het betreft 4 ramen in 1 kamer. De afmetingen zijn (grof gemeten): 1.30 breed/ 1.20 hoog 1.20 breed/ 1.20 hoog (deze 2 ramen vormen een hoekraam) aansluitend nog 2 ramen (vormen tezamen de raampartij) 1.00 breed/ 1.20 hoog 1.00 breed/ 1.20 hoog. 1 zo'n raam heeft ducotop, die vrij moet blijven. De 1 meter brede ramen zijn tevens kantelramen. Is het mogelijk dat de jaloezieën vast komen te zitten, dat ze met een rail vastgezet worden?

Partners

Partners van Casius