Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor jaloezieën laten opmeten en monteren:

Jaloezieën laten opmeten en monteren

Ik wil graag 2 houten jaloezieën laten opmeten en na levering laten monteren. Deze jaloezieën hebben overigens dezelfde maat. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.
Onze klant uit Venray (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaloezieën laten opmeten en monteren uit heel Nederland:

Houten jaloezieën op laten meten en monteren

Houten 75 mm jaloezieën in de woonkamer opmeten en later plaatsen. ik moet ze nog kopen bij de Gamma. Voor een groot raam, een klein zijraam en een balkondeur. De jaloezieën al dan op maat maken. Wat zou dat kosten?

Inmeten en monteren van aluminium jaloezieën

Ik wil graag laten opmeten om aluminium jaloezieën te plaatsen. Het betreft 4 ramen in 1 kamer. De afmetingen zijn (grof gemeten): 1.30 breed/ 1.20 hoog 1.20 breed/ 1.20 hoog (deze 2 ramen vormen een hoekraam) aansluitend nog 2 ramen (vormen tezamen de raampartij) 1.00 breed/ 1.20 hoog 1.00 breed/ 1.20 hoog. 1 zo'n raam heeft ducotop, die vrij moet blijven. De 1 meter brede ramen zijn tevens kantelramen. Is het mogelijk dat de jaloezieën vast komen te zitten, dat ze met een rail vastgezet worden?

Opmeten en monteren roljaloezieën

Ik wil graag dat er bij ons 2 rol jaloezieën worden opgemeten en opgehangen. 1 bij het achterraam en 1 bij de achterdeur. Bij het raam is het tussen het kozijn en bij de deur op het kozijn. Ook was ik benieuwd of hiervoor ook geldt als er een keer 25% korting is op roljaloezieën.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Ik wil voor 3 ramen met diverse afmeting lamellen laten opmeten en plaatsen. En voor 3 ramen gordijnen laten opmeten en plaatsen. Het betreft een draai/kiep raam, waarvan het raam 3,5 cm van de bovenkant af zit. Ik zou graag willen weten wat hiervoor mogelijk is aan raamdecoratie. Als lamellen niet zou kunnen, dan graag een optie wat wel past. Eventueel jaloezieën.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Raamdecoratie opmeten en monteren in gehele huis: - op de benedenverdieping raam achter jaloezieën met mogelijk overgordijnen - een raam voor: een rolgordijn Op de bovenverdieping twee rolgordijnen voor dakramen en in één kamer een gordijn + rails met bocht. Het rolgordijn voor het dakraam is wel al gekocht en moet alleen opgehangen worden.

Horizontale jaloezieën opmeten en monteren

Ik wil graag mijn jaloezieën vervangen (zie foto's) voor type (zie bijlage) graag inclusief opmeten en plaatsen. Hoor graag ongeveer de kosten en wanneer het zou kunnen? Zijn er vragen dan hoor ik het graag.

Jaloezieën opmeten en ophangen

Jaloezieën opmeten en ophangen in slaapkamers.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Ik wil graag mijn 7 ramen laten opmeten voor het aanmeten van houten jaloezieën. Ik zal de jaloezieën aanschaffen bij Gamma, na bestelling wil ik deze ook laten monteren door de vakman.

Houten jaloezieën opmeten en plaatsen

We willen in een erker (drie ramen) houten jaloezieën (50 mm) laten plaatsen. De maten zijn ongeveer 170 centimeter hoog en twee ramen van 92 centimeter breed en 1 raam in het midden van 110 centimeter breed. Wij willen de jaloezieën op maat als het kan. Graag kosten en eventuele planning van opmeten en plaatsing. Wij zagen 2 soorten. Dus tevens de vraag welke u adviseert als we de beste kwaliteit willen: OK of GAMMA.

Zonwering opmeten, adviseren, bestellen en monteren

Ik woon in een woning met een vide die naar binnen loopt vanuit het terras, voorzien van grote ramen. Deze ramen zorgen voor veel zonlicht, wat ik wil afschermen met zonwering. Ik weet niet wat wijs is (lamellen, jaloezieën, rolgordijnen etc). De ramen zijn ongeveer 170 x 230 cm breed (x2) en bevinden zich zo'n 2 meter van de vloer. Graag zou ik een adviseur langs krijgen om dit specifiek op te meten en advies te geven over materiaal etc. Daarna bestel ik de raamdecoratie graag bij Gamma en laat ik deze graag monteren. Graag hoor ik van u.

Partners

Partners van Casius