Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Venray te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Venray heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Venray u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Venray of directe omgeving.

140 klanten uit Venray bevelen een bij Casius in Venray aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Venray bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Venray staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Venray:

Montage badmeubel en aansluiting afvoer

Complete montage van nieuwe badmeubels (wastafelkast, spiegelkast en hoge kast). Inclusief aansluiten afvoer en kraan.

Lampen ophangen

Ik ben op zoek naar iemand die lampen voor mij op kan hangen. De lampen zijn in bezit, het betreft 6 lampen die zijn aangeschaft bij de Praxis.

Glazen douchewand en deur plaatsen

Ik wil graag een Sealskin glazen douchewand en -deur plaatsen in de badkamer. Het gaat om plaatsen zonder douchebak, dus op de tegels. De wand is 90 cm.

Rolluiken reinigen

Wij zijn op zoek naar iemand die rolluiken kan reinigen. Een zelf de materialen er voor heeft. Zowel binnenkant als buitenkant. Het gaat om twee rolluiken boven verdieping en twee rolluiken begane grond. Afmetingen. Boven verdieping. 1 x 140 x 170 1 x 100 x 100 Begane grond. 1 x 140 x 170 1 x 70 x 170

Draaimechanisme zonnescherm repareren

Ons zonnescherm “pakt” niet meer bij het opdraaien en als het met veel hulp wel is opgedraaid komt het stukje bij beetje naar beneden.

Hordeur op maat maken en monteren

In de Gammafolder van deze week staat een Bruynzeel plissé hordeur. Ik wil deze graag kopen. De binnenkant van het kozijn gemeten maten zijn breed 96.5 cm en hoog 196 cm.

Waterput slaan in tuin

Ik wil graag een waterput in mijn tuin voor beregening en vijver.

Rails voor gordijnen monteren

Ik ga 6 gordijnrails met verschillende afmeting kopen en wil die graag laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Het gaat om de volgende afmetingen: 2 x 350 cm 1 x 280 cm 1 x 230 cm 1 x 200 cm 1 x 100 cm

Rolgordijnen en vensterbank monteren

Ik heb een paar klussen die ik wil laten uitvoeren: Ik wil 3 rolgordijnen laten inkorten en ophangen op 1 adres en ik wil een vensterbank laten plaatsen. Materialen zijn aanwezig.

Jaloezieën laten opmeten en monteren

Ik wil graag 2 houten jaloezieën laten opmeten en na levering laten monteren. Deze jaloezieën hebben overigens dezelfde maat. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Luxaflex repareren

Graag willen wij Luxaflex jaloezieën geheel laten repareren (vooral koord defect) het gaat om 8 stuks van ongeveer 1. 2 meter breed en 80cm lang (2x 1,80 lang)

Wandbeugels monteren

Ik heb hier een aantal wandbeugels die moeten worden opgehangen in badkamer/woonkamer van mijn vader. Beugels zijn aanwezig. Schroeven en pluggen ook aanwezig (Schroef 5 x 50 mm en plug UX 8 x 50R).

Rolluiken aan de binnen- en buitenkant reinigen

Wij zijn op zoek naar iemand die rolluiken kan reinigen. Een zelf de materialen er voor heeft. Zowel binnenkant als buitenkant. Het gaat om twee rolluiken boven verdieping en twee rolluiken begane grond. Afmetingen. Boven verdieping. 1 x 140 x 170 1 x 100 x 100 Begane grond. 1 x 140 x 170 1 x 70 x 170 Kan in Overleg wanneer.

Raamhorren inmeten en monteren

Het gaat om het inmeten en eventueel monteren van 3 raamhorren op de 1e verdieping in huis. Het zijn naar binnen draaiende ramen waarvan 1 raam nagenoeg tegen het plafond eindigt. Houten kozijnen. Het zou fijn zijn als er iemand vrijblijvend kan langs komen om de klus te bekijken. Maten binnenkant kozijnen: 2 maal 1 meter hoog en 70 cm breed en 1 maal 1.40 meter hoog en 1.40 meter breed (loopt nagenoeg tot aan het plafond). Zie de bijlagen voor foto's. Graag zo snel mogelijk starten in verband met het mooie weer en een kleine op komst.

Gat in het plafond boren voor een COAX-kabel

Ik wil graag op de eerste verdieping een gat boren in het plafond naar de tweede verdieping om een coax kabel door te trekken voor televisie. Wat zijn de kosten hiervan?

Bladblazer van Black en Decker in elkaar zetten

Ik heb als cadeau een bladblazer van Black en Decker gekregen. Helaas kan ik die niet in elkaar zetten. Graag hulp. Kan ik de bladblazer naar de Gammawinkel, Venray brengen om die in elkaar te zetten of komt er iemand aan huis?

Houten lamellen inmeten en monteren

Het inmeten en hangen van houten lamellen voor ramen. Het is een groot raam en drie kleinere ramen. Ik wil de lamellen op maat laten maken bij Praxis.

Rolluikband vervangen

Rolluikband vervangen

Wasbakken en kranen monteren

Ik wil drie wasbakken met kraan en sifon laten demonteren en nieuwe monteren.

Zonnescherm ophangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten betreffend het monteren van een zonnescherm. Deze moet boven een rolluik worden geplaatst (begane grond). Betreft alleen het monteren van het scherm aan de gevel, elektra doen we zelf. Het scherm is 4,5 meter breed.

Put laten slaan

Ik wil graag een waterput slaan. De tuin is ongeveer 200 m2. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor klein materiaal.

Klussen in de tuin en keuken

Wij willen een paar kleine klussen laten verzorgen. In de tuin dient een zandbak verwijderd te worden. Op die plek moet daarna ongeveer 2 m² tegels worden gelegd. Verder is er in de keuken reparatie nodig aan 2 kastjes. Er is een deur die niet goed meer sluit en een plank die niet goed blijft zitten.

Trapgat op zolder sluiten met een deur

Ik wil het open trapgat op mijn zolder sluiten, met toegang tot zolder met een deur. Het betreft een schuin dak. Mogelijk ook wat elektra verleggen.

Balkon voorzien van balkontegels

Het is de bedoeling om het balkon te voorzien van tegels. Of, rubbertegels of kunststof tegels of iets wat geschikt is voor het balkon. De afmeting van het balkon is ongeveer 8 meter bij 2 meter.

Spanplafond aan te laten brengen

Wij overwegen om een spanplafond in onze kamer aan te laten brengen. Het betreft de woonkamer en de gang, is een open ruimte. De kamer is circa 50 m2 meter en circa 2,80 hoog, de gang is circa 16 m2 en maximaal circa 4 meter hoog en het plafond loopt schuin af. In de woonkamer hebben wij nu 6 spotjes en een lichtpunt boven de eettafel. In de gang hebben wij 1 lichtpunt. Wij willen graag een indicatie hebben van de kosten.