Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor latei reparatie:

Latei reparatie

Ik ben op zoek naar iemand voor een latei reparatie i.v.m. betonrot. Het betreft een appartement op de 2e verdieping.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor latei reparatie uit heel Nederland:

Latei reparatie

Aan de voorkant van ons huis is de latei gescheurd. Hiervan zouden we graag een offerte van willen ontvangen wat de eventuele reparatiekosten zullen zijn.

Latei plaatsen boven bestaand kozijn

Er dient een latei geplaatst te worden in bestaand metselwerk boven bestaand kozijn. 1 Kozijn zakt door, de vakman kan onze andere kozijnen ook inspecteren voor reparatie.

Inspectie en reparatie betonrot van gevelbekleding

Er is een latei afgebrokkeld van een betonnen gevelbeplating bij het plaatsen van een nieuw kozijn. Hierdoor is een roestige bewapening zichtbaar. Ik wil graag een inspectie laten plaatsvinden en aan de hand van deskundig advies overgaan tot herstellen of vervanging.

Betonnen latei repareren

Wij hebben betonrot geconstateerd in de latei op de begane grond, in de voorgevel, en vragen ons af wat de kosten van de reparatie zijn. Wij zouden dit graag willen laten repareren. Zie de foto's voor de omvang.

Latei laten repareren

Betreft een reparatie aan een latei op de eerste etage, de lengte van de latei is ongeveer 3 meter lang en 30 centimeter hoog, ongeveer de helft hiervan is afgebrokkeld door waarschijnlijk betonrot. Groot deel is afgebrokkeld. Het bevindt zich op de eerste verdieping en er zit een balkon onder, wellicht is er een trap voor nodig. De latei is aan de achterkant van de woning, het betreft hofwoning.

Reparatie latei en metselwerk

Op de begaande grond latei boven raam vervangen of repareren. Er is aan de zijkant een scheur ingekomen. De latei is ongeveer 5 meter lang. Het is in de achtertuin en er is een achterom. Graag ook het eventueel afvoeren van puin meenemen in de prijs.

Reparatie latei en metselwerk

Onze latei is op meerdere plekken gescheurd en brokkelt af.

Betonnen latei op de begane grond repareren

Ik wil graag de latei boven ons woonkamerraam op de begane grond laten repareren. Er zit een scheur in. We laten graag iemand langskomen om te kijken wat de reparatie behelst en wat de kosten moeten worden.

Reparatie van betonrot aan lateien

Reparatie van enkele plekken betonrot. Een latei is er slechter aan toe. Bijna de gehele onderkant is afgebrokkeld

Scheuren in de gevel herstellen

Wij hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarin het volgende geconcludeerd wordt over de voorgevel: Boven voorgevelkozijn is het metselwerk/pleisterwerk gescheurd en lijkt het metselwerk te zakken. Boven voorgevelkozijn het metselwerk verwijderen, stalen latei aanbrengen en metselwerk opnieuw optrekken en afpleisteren met kalkmortel en spuiten. De bouwtechnische keurder schatte de kosten van de reparatie op 800 euro (esthetische afwerking niet meegenomen; dit gaan de huidige bewoners betalen; mogelijk wel via dezelfde aannemer). Materiaal door vakman leveren. Pleisterwerk dus nog in overleg. In ieder geval metselwerk en latei. Graag zsm starten, maar in overleg is iets later ook geen probleem. We willen het project graag voor 15 februari af hebben.