Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Venlo of directe omgeving.

442 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Venlo:

For Tiles in front garden

We have front garden which we want to convert in to open parking. There are current 2 trees, they need to be removed. So we need to put tiles/Vloertegels in that area. That is about 15 m2. We can buy tiles ourselves. We would like to have a good professional, water flow and strong foundation. Please provide best offer and timeline. Please provide two offers: A. for above work including required levelling all B. Above work including removing roots from front garden including levelling all

Schutting op maat maken x2

Er moeten 2 schutting op maat gemaakt worden tussen muren. Zie foto's. Totale breedte per schutting is 215 cm en 118 cm maximaal hoog. Let up, deze schuttingen zijn van boven rond en zijn dus 114 cm minimaal hoog. Het zijn 10 blanken aan 2 zijden en deze zijn allemaal 2 cm dik. Verder, is er nog een standaard 180 x 180 cm nodig.

Traprenovatie

ik wil overzettreden laten plaatsen voor een 13 treden trap met 2 x kwart draai.

Plaatsen badkamermeubel Zelda

Plaatsen en aansluiten badkamermeubel Zelda.

Tegels vloer

Ik wil tegels laten leggen in de gang. De tegels zal ik zelf kopen. Het oppervlak is ongeveer 8 m2.

Rolluiklint vervangen

Het rolluiklint van het rolluik bij de keukenraam is geknapt. Handmatige bediening. Merk onbekend.

Doek vervangen van een elektrisch zonnescherm

Ik wil doek van zonnescherm laten vervangen, graag prijsopgave

Lampen en kapstok ophangen

Graag wil ik hanglampen en een kapstok laten ophangen. Het gaat 3 plafondlampen. Om een kapstok op te hangen moet er in een betonnen muur geboren worden.

3 kasten in elkaar laten zetten

Ik wil graag 3 kasten in elkaar laten zetten. Het gaat om 2 kledingkasten, eentje is ongeveer 2 meter breed, de andere is een eenpersoons kledingkast van ik denk 1 meter breed. Daarnaast moet ook een schoenenkast in elkaar worden gezet, deze is ook ongeveer 1 meter breed. De klus graag voor 16 maart uitgevoerd hebben.

Coolfit rolgordijn monteren

Graag willen we een Coolfit rolgordijn laten monteren in onze overkapping, deze overkapping is afgesloten met glazen schuifdeuren. Graag willen we dit laten onderzoeken of dit überhaupt mogelijk is en ook laten uitvoeren. Het huis heeft een achterom.

Houten jaloezieën ophangen

Graag wil ik 7 stuks houten horizontale maatwerk jaloezieën laten ophangen in mijn raamkozijnen. Deze heb ik op 25 november online bij de Gamma besteld, maar ik weet nog niet wanneer ze geleverd worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Badkamerkast ophangen

Ik had graag een Allibert toiletkast (spiegelkast, 3 deurs) opgehangen hebben boven de wastafel op de badkamer. Afmetingen zijn bij benadering 80 x 60 x 15 cm. Het gaat om een metalen kastje met spiegeldeurtjes. Het is ter vervanging van een oud kastje, die er dus eerst afgehaald moet worden. Tijd: zo spoedig mogelijk.

Laminaat leggen over tegels

Ik wil laminaat laten plaatsen in de woonkamer met open keuken. Het gaat ongeveer 40 vierkante meter. Er ligt nu een tegelvloer waar het laminaat overheen zou moeten gaan.

Rolluikband vervangen

Ik heb op de eerste verdieping een rolluik waar de band van stuk is. Nou krijg ik mijn rolluik niet meer omhoog. Wat kost het om dit te laten maken. Graag contact via de mail.

Rolluik repareren

Het touw van de rolluik in een kamer is geknapt en de band opwinder is kapot, dit zou ik graag vervangen willen hebben. Voor andere drie kamers wil ik gewoon de touw varanderen. In total 4 keer touw vervangen. Kunt u aub een offertje versturen?

Kapot rolluik repareren

Bij mij gaat de rolluik niet meer open . Ik hoor de motor wel draaien . Gister wilde ik de rolluik open maken, eerst bewegde zich niets, dan knalde de rolluuik naar onder graag op korte termijn, kan n niet naar buiten kijken

Terrasoverkapping vernieuwen

Ik wil mijn Terrasoverkapping van golfplaten vervangen naar ander soort afdakplaten.

Horren plaatsen gehele woning

Ik wil graag voor totaal 7 ramen horren laten plaatsen en van jullie graag een offerte ontvangen hoeveel het bij jullie zou kosten! Het betreft vaste horren en voor de volgende maten; 96 x 133 80 x 167 34,5 x 37 77,5 x 127,5 78 x 124,5 108 x 127 77 x 77 Dit zijn de maten van kozijn tot kozijn in cm, graag zou ik een offerte willen met leveren en plaatsen.

Tweedehands zonwering plaatsen

Ik wil een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een tweedehands elektrische zonnewering van 4,2 meter breed. Deze zal op circa 3 a 4 meter hoogte gemonteerd worden. De achtertuin is lastig te bereiken, alles zou via de voordeur moeten gaan denk ik. Gaarne het aansluiten van elektra separaat vermelden.

Reparatie van een zonnescherm

Ik woon sinds 5 maanden in een appartement waar boven het balkon een handmatig bedienbaar zonnescherm hangt van 5 meter lang. Bij het openen is de rol van het zonnescherm over het balkon gevallen. Zo te zien zijn er 2 onderdelen beschadigd. 1 ophangpunt zit scheef omdat de latten daaromheen verbogen zijn. Het kunststof rolwiel op de rol-as is gebarsten. Over de ouderdom kan ik weinig zeggen. De huidige verhuurder heeft het appartementencomplex 1.50 jaar geleden overgenomen en toen hing het zonnescherm al aan de leegstaande woning. Graag zou ik een schatting willen van de kosten voor reparatie of verwijdering van het zonnescherm. Alle informatie over de oorsprong en ouderdom van dit type zonneschermen is van harte welkom.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil graag twee rolgordijnen laten ophangen voor één raam met een totale lengte van 3.10 meter.

Woning behangen en vloerbedekking leggen

In vrijwel de hele woning wil ik graag nieuwe vloerbedekking (ongeveer 9 x 9 meter) en in 1 kamer (ongeveer 4 x 4 x 2.50 meter) behang.

Tv schotel en keukenkraan aansluiten

Bij mij moet mijn ijzeren tv schotel vastgeschroefd worden aan de muur en er moeten 2 gaten door de muur geboord worden in verband met een Twin LNB. Graag 2 coaxiaal connectors meebrengen, ze zijn door de verhuizing nog zoek. De keukenkraan moet aan de min of meer aanwezigen aansluitingen aangesloten worden. Moet wellicht met een variabele verlengstuk gemaakt worden.

Zweefdeurkast ophalen en monteren

Wat kost bezorgen en monteren van een 2 deurs zweefkast vanaf Praxis Venlo naar adres binnen Venlo.

Drempels overbruggen met metalen strips

Graag vragen wij u een offerte te maken voor het leggen van metalen vloerdrempel strips, zodat mijn vrouw beter met een rolstoel en tripelstoel over de drempel kan komen aangezien mijn vrouw hier aan 24 uur per dag gebonden is om zich te verplaatsen in huis. We hebben een parketvloer en het gaat om 3 kamers, het moet veilig zijn.