Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Venlo of directe omgeving.

435 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, radiator ombouw en overzet plinten leggen, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Venlo:

Vergroten van uitsparing in granieten aanrechtblad

Uitsparing in granieten aanrechtblad is 84 cm x 48 cm en dit moet vergroot naar 84 cm x 49 cm ivm een inductie-kookplaat.

Rolluiken koord vervangen

Rolluik koord is geknapt deze moet vervangen worden Graag zo snel mogelijk vervangen.

Latei reparatie

Ik ben op zoek naar iemand voor een latei reparatie i.v.m. betonrot. Het betreft een appartement op de 2e verdieping.

Betonrot boven plaat erker repareren

Ik heb een erker aan de voorkant van mijn huis. De plaat de er boven op slecht begint af te brokkelen aan de randen door betonrot. +- 3,5 m rand. Niet alles is even slecht. Het heeft een terrazzo uitstraling maar is niet extreem belangrijk dat het er het zelfde uit komt te zien. Eventueel ook nog de opstap naar de voordeur. Die heeft het zelfde probleem. Maar dat is afhankelijk van wat de plaat boven de erker me gaat kosten. Die heeft voorrang voor mij.

Trap met laminaat bekleden

Wij willen onze trap met laminaat bekleden/ traprenovatie, 12 traptredes, 1 bocht. Kan iemand ons hiermee helpen? Evt 2 trappen, afhankelijk van de prijs/kosten.

Pelletkachel installeren

Ik heb bij de Praxis een Qlima Florina 74 Pelletkachtel gekocht. Ik wil deze op korte termijn laten installeren. De rookafvoer moet worden aangesloten op een bestaande bredere pijp. De installateur moet voldoen aan de voorwaarden voor de ISDE subsidie voor particulieren.

Plafond isoleren

Ruimte van 40 m² in een winkel moet een plafond krijgen met verlichting. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject

Laminaat verwijderen en leggen

Door waterschade moet het oude laminaat eruit en nieuwe gelegd worden. Ondervloer is nog goed. Plinten ook verwijderen en opnieuw plaatsen De oppervlakte is 65 m2. Het oude materiaal ook graag afvoeren. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Zwembadoverkapping realiseren

Ik heb een zwembad van ca 8 x 4 meter. Het zwembad ligt in het verlengde van mijn huis. Ik wil dit graag overkappen. Ik ben op zoek naar de verschillende mogelijkheden en advies. In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Landelijk In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium, hout Welk type dak overweeg je op de overkapping? Nog geen idee. Ik laat me adviseren door de vakman.

For Tiles in front garden

We have front garden which we want to convert in to open parking. There are current 2 trees, they need to be removed. So we need to put tiles/Vloertegels in that area. That is about 15 m2. We can buy tiles ourselves. We would like to have a good professional, water flow and strong foundation. Please provide best offer and timeline. Please provide two offers: A. for above work including required levelling all B. Above work including removing roots from front garden including levelling all

Schutting op maat maken x2

Er moeten 2 schutting op maat gemaakt worden tussen muren. Zie foto's. Totale breedte per schutting is 215 cm en 118 cm maximaal hoog. Let up, deze schuttingen zijn van boven rond en zijn dus 114 cm minimaal hoog. Het zijn 10 blanken aan 2 zijden en deze zijn allemaal 2 cm dik. Verder, is er nog een standaard 180 x 180 cm nodig.

Traprenovatie

ik wil overzettreden laten plaatsen voor een 13 treden trap met 2 x kwart draai.

Plaatsen badkamermeubel Zelda

Plaatsen en aansluiten badkamermeubel Zelda.

Tegels vloer

Ik wil tegels laten leggen in de gang. De tegels zal ik zelf kopen. Het oppervlak is ongeveer 8 m2.

Rolluiklint vervangen

Het rolluiklint van het rolluik bij de keukenraam is geknapt. Handmatige bediening. Merk onbekend.

Doek vervangen van een elektrisch zonnescherm

Ik wil doek van zonnescherm laten vervangen, graag prijsopgave

Lampen en kapstok ophangen

Graag wil ik hanglampen en een kapstok laten ophangen. Het gaat 3 plafondlampen. Om een kapstok op te hangen moet er in een betonnen muur geboren worden.

3 kasten in elkaar laten zetten

Ik wil graag 3 kasten in elkaar laten zetten. Het gaat om 2 kledingkasten, eentje is ongeveer 2 meter breed, de andere is een eenpersoons kledingkast van ik denk 1 meter breed. Daarnaast moet ook een schoenenkast in elkaar worden gezet, deze is ook ongeveer 1 meter breed. De klus graag voor 16 maart uitgevoerd hebben.

Coolfit rolgordijn monteren

Graag willen we een Coolfit rolgordijn laten monteren in onze overkapping, deze overkapping is afgesloten met glazen schuifdeuren. Graag willen we dit laten onderzoeken of dit überhaupt mogelijk is en ook laten uitvoeren. Het huis heeft een achterom.

Houten jaloezieën ophangen

Graag wil ik 7 stuks houten horizontale maatwerk jaloezieën laten ophangen in mijn raamkozijnen. Deze heb ik op 25 november online bij de Gamma besteld, maar ik weet nog niet wanneer ze geleverd worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Badkamerkast ophangen

Ik had graag een Allibert toiletkast (spiegelkast, 3 deurs) opgehangen hebben boven de wastafel op de badkamer. Afmetingen zijn bij benadering 80 x 60 x 15 cm. Het gaat om een metalen kastje met spiegeldeurtjes. Het is ter vervanging van een oud kastje, die er dus eerst afgehaald moet worden. Tijd: zo spoedig mogelijk.

Laminaat leggen over tegels

Ik wil laminaat laten plaatsen in de woonkamer met open keuken. Het gaat ongeveer 40 vierkante meter. Er ligt nu een tegelvloer waar het laminaat overheen zou moeten gaan.

Rolluikband vervangen

Ik heb op de eerste verdieping een rolluik waar de band van stuk is. Nou krijg ik mijn rolluik niet meer omhoog. Wat kost het om dit te laten maken. Graag contact via de mail.

Rolluik repareren

Het touw van de rolluik in een kamer is geknapt en de band opwinder is kapot, dit zou ik graag vervangen willen hebben. Voor andere drie kamers wil ik gewoon de touw varanderen. In total 4 keer touw vervangen. Kunt u aub een offertje versturen?

Kapot rolluik repareren

Bij mij gaat de rolluik niet meer open . Ik hoor de motor wel draaien . Gister wilde ik de rolluik open maken, eerst bewegde zich niets, dan knalde de rolluuik naar onder graag op korte termijn, kan n niet naar buiten kijken