Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Tegelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Tegelen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Tegelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Tegelen of directe omgeving.

116 klanten uit Tegelen bevelen een bij Casius in Tegelen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tegelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre met zwembad plaatsen, tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen, vaste Klusjesman voor beheer verschillende panden, diverse portiek klussen in een appartementencomplex, fundatie en betonvloer, badkamer verbouwing, slopen stalvloer, storten nieuwe vloer en riolering aanbrengen, slaapkamer veranderen ik badkamer, gasketel vervangen door elektrische boiler, plaatsen zonnepanelen en grond warmtepomp, plafonds van meerdere verdiepingen isoleren, fundering voor serre leggen, interne verbouwing woning, overkapping plaatsen, zolder opsplitsen in twee kamers, huisje isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Tegelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tegelen:

Zeven houten dorpels vervangen voor hardstenen dorpels

Ik wil 7 houten dorpels laten vervangen voor hardstenen dorpels. De vakman mag de dorpels leveren.

Douchewand inclusief swingdeur plaatsen

Het monteren van een profielloze douchewand in combinatie met profielloze Swingdeur, afmetingen 90 x 90 cm, merk Sealskin.

2 Trappen bekleden met overzettreden

1 trap met 13 treden en 1 draai. Andere trap naar zolder met 12 treden en aan het begin en eind een draai.

Plissé hordeur monteren in houten deurkozijn

Plisse hordeur monteren in de houten deurkozijn. Bestaande is stuk. Binnenmaat 85 bij 207 cm.

Gaten boren in het composiet

Wij willen graag drie gaten in smetplint van composiet laten boren. 1 x vier stopcontacten en 2 x 2 stopcontacten. Smetplint is 16 cm hoog. Zou u mij n prijs door kunnen mailen aub.

Horren moteren in houten kozijnen

Graag laat ik 6 horren monteren. Deze horren zijn reeds aangeschaft en in huis. Ze moeten worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om een hordeur op de beneden verdieping, 4 kozijnen (kiepramen - naar buiten open) op de eerste verdieping en een hordeur op de 2e verdieping. De woning heeft houten kozijnen.

Spanplafonds in mat wit maken

Het betreft 3 rechthoekige plafonds in polyester in wit mat. Twee plafonds van ongeveer 3.50 x 5 en een van 2.50 x 3 meter. In twee plafonds set van 2 spots. Er is elektra in het midden van de plafonds. Het betreft een huis uit 1930, de huidige plafonds beginnen een beetje te breken (stucwerk).

Elektrische rolluik laten repareren

Reparatie zo spoedig mogelijk. Kunnen de achterdeur niet gebruiken. Werk kan uit gevoerd worden over dag van 09.00 - 12.00 ivm met werk.

Zweefdeurkast laten monteren

Ik heb bij Leenbakker een "Verona" zweefdeurkast met 3 schappen gekocht en ben benieuwd wat het kost als deze in elkaar gezet wordt.

Vogelnest verwijderen en rooster plaatsen

In onze schoorsteen bevindt zich een vogelnest dat verwijderd moet worden. Daarna willen we graag een rooster laten plaatsen zodat er geen nieuwe nesten in de schoorstenen kunnen worden gemaakt. Het is een oud nest dat niet in gebruik is. Wij wonen net over de grens bij Venlo.

Doek van zonnescherm repareren

Ik heb zojuist een nieuw huurappartement betrokken (1ste verdieping) en er hangt een (val)zonnescherm voor de raam. Deze laat los (ik denk op de naad). Ik zou graag weten wat het zou kosten om deze te laten maken.

Markies laten ophangen

Ik zoek een monteur die mijn markies van de Gamma kan ophangen. Ook wil ik graag de markies op maat laten maken (indien nodig). De markies zal uiteindelijk op de begane grond geplaatst moeten worden. Het gaat om een hoekhuis.

Rolluikbanden vervangen

Ik wil graag bij 2 rolluiken de band laten vervangen.

Plaatsen maatwerk schuifeurkast met interieur

Ik wil graag een Storemax maatwerk, een schuifdeurkast en het interieur laten plaatsen. De kast is 3.60 meter breed, 2.50 meter hoog en 60 cm diep. De kast heeft vier schuifdeuren. Graag een opgave van kosten voor inmeten, het noteren van de te bestellen onderdelen en het monteren van het geheel.

Screens inmeten en monteren

Ik wil screens kopen en laten monteren op de eerste etage van een flat en had graag een offerte hiervoor, dus met inmeten en monteren, inclusief btw. Het is mogelijk een steiger te plaatsen. Het zijn drie ramen waar ik screens wil hebben. Alle drie ongeveer 1.40 meter hoog. Twee ramen zijn circa 80 cm breed en een ongeveer 1.20 meter breed.

Doek zonnescherm vervangen of stikken

Ons knikarm zonnescherm is nog goed alleen moeten de naden gestikt worden of het doek worden vervangen

Rolgordijnen op het balkon monteren

Montage van twee rolgordijnen te weten: 1 x maat 95 x 240 cm en 1 x maat 298 x 240 cm. Deze rolluiken dienen bevestigd te worden aan de onderzijde van het balkon van het appartement van onze bovenburen. Dus het betreft het balkon boven ons waar de schermen op gemonteerd moeten worden. Ons appartement/balkon bevindt zich op de eerste etage, en is een "buitenbalkon", dus niet inpandig.

Rolluiklint vervangen

Op de eerste verdieping is het lint van het rolluik gebroken. Van buiten met trapladder bereikbaar, geen terrasoverkapping of iets dergelijks. Graag offerte.

Allerlei klussen

Schutting plaatsen - gaat om 3 schermen, voordak van 50 cm bij 100 cm vervangen, 2 planken ophangen in betonnen muur en boven buiten het houtwerk onder het dak schilderen.

Plaatsen van sierhekwerk in de tuin

Wij hebben een sierhekwerk van ongeveer 14 meter die we in de voortuin willen plaatsen. Twee panelen moete nog op maat worden gezaagd. Nieuw project ingevuld op 27/27/1010, project 119163

Ik woon in Venlo en heb een zonwering ...

Ik woon in Venlo en heb een zonwering gekocht maten zijn 400 breedte en uitval is 250. Ik ben op zoek naar een vakmensen die de zonwering voor mij wil plaatsen. Laat me aub weten als het mogelijk is en wat de kosten zijn.

Slopen en afvoeren van ca 36 m2 gewapend ...

Slopen en afvoeren van ca 36 m2 gewapend betonnen vloer ca. 20 cm dik + asfalt ca 10 cm , afvullen met gele zand voor het leggen van klinkers.

Wij willen onze badkamer vernieuwen. ...

Wij willen onze badkamer vernieuwen. Hier zal wat sloopwerk aan te pas moeten komen. We willen graag advies in wat allemaal mogelijk is qua indeling en ruimte. Badkuip willen we 'hergebruiken' mits mogelijk. We zitten eraan te denken om wat extra ruimte te creeëren door de kamer ernaast te verkleinen. Graag hebben we dus iemand die langs kan komen en zelf ook ideeën heeft.

Verbouwing van een ligboxenstal voor ...

Verbouwing van een ligboxenstal voor koeien naar een dierenpension. De reeds bestaande stal heeft een inhoudt van 600m2. Er zal een nieuwe vloer in moeten komen en daaronderliggend een rioleringssysteem die aansluit op de huidige riolering. Er zullen veschillende ruimtes in moeten worden gesitueerd zoals 5 ruimtes waar in iedere ruimte 10 hondenverblijven worden gesitueerd, er zal een kantoor,keukentje,kattenruimte,kleindierverblijven;opslagruimte en qarantaineruimte gemaakt moeten worden.er zullen in de zijwanden van het pand ramen en deuren moeten worden gemaakt en die zijwanden zijn van betonplaten. Ook zal er omdat de hal te hoog is een tussenvloer moeten worden gemaakt etc

Aanleg van een groen hek om mijn tuin ...

Aanleg van een groen hek om mijn tuin inclusief poort.