Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor doek van zonnescherm naden opnieuw stikken met uv bestendig draad of lijm:

Doek van zonnescherm naden opnieuw stikken met UV bestendig draad of lijm

Ik wil de naden van het doek van een zonnescherm opnieuw laten stikken of lijmen. Als dit niet mogelijk is zou een nieuw doek ook een mogelijke optie zijn. Afmeting 5,50 - 2,50 mtr. Tevens de elektrische motor vervangen.
Onze klant uit Swalmen (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doek van zonnescherm naden opnieuw stikken met uv bestendig draad of lijm uit heel Nederland:

Zonnescherm afvoeren

alleen afvoeren zonnescherm lengte 4 meter zonder doek is al losgekoppeld van muur

Vervangen zonnescherm doek

wij willen graag ons zonneschermdoek vervangen, br. 5.20 x 2.50 uitval

Zonnescherm afstellen

Ik heb een zonnescherm opgehangen maar kwam snel achter dat het doek bij binnen halen ongeveer 20 cm open blijft

Vrijblijvende offerte zonnescherm en rolluiken

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte betreffende een zonnescherm en rolluiken.  Wij hebben aan het huis een oud zonnescherm hangen.(van de vorige bewoner) Het binnenwerk van dit zonnescherm draait door. Tevens is het doek van het zonnescherm aan vervanging toe. De afmetingen van het zonnescherm zijn lengte 5,5 meter en breedte doek 3 meter.  Doen jullie ook reparaties aan bestaande zonneschermen?  Hoeveel kost deze reparatie?  Hoeveel kost het om het totale zonnescherm te vervangen zonder motor? Hoeveel kost het om het totale zonnescherm te vervangen met motor? Tevens zou ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van rolluiken.  De betreffen twee rolluiken, voor twee aangrenzende slaapkamers op de eerste verdieping.  De totale lengte van de twee aangrenzende slaapkamers is 3,86 meter. De hoogte betreft 1,70 meter.  De rolluiken willen wij in de kleur wit.  Hoeveel kosten de twee rolluiken zonder motor?  Hoeveel kosten de twee rolluiken met motor?  Heeft u nog aanvullende informatie nodig, mailt u gerust. 

Doek zonnescherm vervangen

Het doek van mijn zonnescherm laat los op de zomen, en is al vrij oud. Het mechanisme is echter nog prima. Graag wil ik een offerte voor het laten vervangen van het doek, 2m42x4m85.

Doek van een zonnescherm vervangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een doek te laten vervangen van 450cm breed en 230 cm uitval. Doek in antraciet.

Zonnescherm herstellen

2 uitval zonneschermen moeten hersteld worden. Bij 1 laat doek los bij de pees. En moet gesteld worden. Rolt scheef op. De ander moet stukje van doek afgehaald worden. Zit klein scheurtje aan de zijkant doek.

Doek van zonnescherm naden opnieuw stikken met UV bestendig draad of lijm

Een VERANO Portofino V460 knikarm elektrisch zonnescherm afmetingen 280 cm breed x 250 cm uitval. 3 banen. De naden van de banen laten los en moeten opnieuw gestikt worden. De demontage en montage aan het huis horen bij de werkzaamheden. De keuze van verlijmen of stikken is aan de uitvoerder. Ik wil graag een ervaren uitvoerder met referenties van gelijksoortige opdrachten.

Zonneschermdoek vervangen

Vervangen zonnescherm doek. Zie foto

doek vervangen knikarm zonnescherm

Doek vervangen van knikarm zonnescherm elektrisch breedte 670 uitval 300 Bij het huidige doek laden de stiksels los

Partners

Partners van Casius