Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Swalmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Swalmen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Swalmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Swalmen of directe omgeving.

62 klanten uit Swalmen bevelen een bij Casius in Swalmen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Swalmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, klussen in badkamer, vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, badkamer betegelen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Swalmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Swalmen:

Doek van zonnescherm naden opnieuw stikken met UV bestendig draad of lijm

Ik wil de naden van het doek van een zonnescherm opnieuw laten stikken of lijmen. Als dit niet mogelijk is zou een nieuw doek ook een mogelijke optie zijn. Afmeting 5,50 - 2,50 mtr. Tevens de elektrische motor vervangen.

Vouwdeur op maat maken

Ontvang graag een prijsopgave voor het maken en plaatsen van een binnen vouwdeur op maat (hoogte 215 cm, breedte 75 cm). De deur fungeert als afscheiding naar de kelder. Als de deur dicht is (uitgeschoven) dient deze strak te staan. De gewenste kleur is wit.

Houten jaloezieën in de dag plaatsen en TV-meubel ophangen

Klusser, Wij hebben 2 houten jaloezieen welke opgehangen dienen te worden alsmede een TV meubel (nog in bestelling, maar kan ieder moment binnenkomen). Geen grote klus maar voor een klusser welke zijn agenda nog hier en daar kan aanvullen. Voorkeur voor een vrijdag of zaterdag. Eventueel kan ik foto's Whatsappen voor een goede beeldvorming.

Wastafelkast laten maken

Onder een wastafel (merk Detremmenrie) wil ik een wastafelkast laten maken van licht gekleurd eiken of iets dergelijks. Mag ook bekleed MDF zijn. De wastafel is 90 cm breed en de kast moet ook zo breed worden De kast moet twee of drie laden bevatten voor handdoeken e.n dergelijke en moet zo'n 20 cm van de grond blijven, zodat eronder gepoetst kan worden. De kast en wastafel moeten dus tegen de wand bevestigd kunnen worden. Voorlopig graag alleen een prijsopgave.

Ventilator vervangen in de badkamer en plafond schilderen

Wij willen onze woning in de verkoop zetten. Daarvoor worden er over een week foto's gemaakt. Wij willen daarom zo snel mogelijk het plafond in onze badkamer laten overschilderen met schimmelwerende verf. Het gaat om een plafond van 2,5 x 2,5 meter. Er moet ook een plafondventilator worden vervangen. Wij willen er graag één met een sensor, die wij bij de Gamma hebben gezien. Graag ontvangen wij een snelle reactie.