Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Simpelveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Simpelveld heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Simpelveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Simpelveld of directe omgeving.

41 klanten uit Simpelveld bevelen een bij Casius in Simpelveld aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Simpelveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: nieuwe keuken bouwen, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, motor installeren knikarm zonnescherm en aansluiten, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Simpelveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Simpelveld:

Behangen van kinderkamer

Het behangen van één muur van een kinderkamer. 3.20x2.50 meter

Glasvezelbehang aanbrengen en schilderen

Ik zoek een behanger die mijn gehele trappenhuis kan behangen met glasvezelbehang. De ondergrond bestaat uit spackspuitwerk (korrel) wat eerst glad gemaakt dient te worden. Het gaat om ongeveer 15 tot 20 m2. Uiteindelijk moet het behang nog geschilderd worden.

Dakplaten van PVC vervangen

4 platen op plat dak vervangen (pvc platen) inclusief vervangen van 2 balkjes en nieuw bevestigingsmateriaal plaatsen.

Tuinhuis opbouwen

Tuinhuisje van 2. 5 bij 2.5 m. opzetten.

Aflevering weekbladen bij bezorgers

Moet in bezit van bestelbus zijn en in het gebied Vaals-Simpelveld -Voerendaal wonen en afleveren

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik had graag een offerte voor het slopen van een tuinhuis van ongeveer 6 m2. Het bestaat voornamelijk uit hout maar ook dient een stenen vloer verwijderd te worden. In de offerte dient ook het afvoeren van het puin meegenomen te worden.

Opknappen van kleine winkel ...

Opknappen van kleine winkel ruimte Gipsplaten langs wanden, + verlagen van plafond dmv gipsplaten, en er moeten spots in Ruimte is 45 m2