Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nuth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nuth heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nuth u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nuth of directe omgeving.

29 klanten uit Nuth bevelen een bij Casius in Nuth aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nuth bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen, slopen recreatiewoning, bestrating leggen, fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nuth staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nuth:

Het isoleren van plafonds van slaapkamers

Ik zoek een isolatiespecialist die 3 kamers kan voorzien van isolatiemateriaal aan het plafond. Het gaat om een woning met een plat bitumen dak boven de kamers. Het gaat om het verwijderen van de plafondboards, isoleren tussen de balken en isolatie/gipsplaten terug plaatsen. De kamers zijn: 3,5 bij 4 meter groot, 2,5 bij 4 meter groot en 2 bij 4 meter groot.

Deuren op maat maken en afhangen

Wij hebben 6 deuren waarvan sommige geschaafd of wat van af moet. Het gaat om stompe deuren en er moet nog scharnieren en sloten in. Ik heb 4 deuren van 201,5 bij 78 cm en 2 deuren van 201,5 bij 73 cm.

Behang verwijderen van muren

In mijn nieuwe woning wil ik het behang laten verwijderen in de woonkamer, keuken, bijkeuken, drie slaapkamers en beide gangen (begane grond en eerste verdieping). Dit betreft ongeveer 150m2

Vlaggestokhouder laten monteren

Montage vlaggestokhouder aan voorkant huis. Gebruik van ladder nodig, wat het is een hoog, eerste etage. Dit betekent 4 gaten boren, 8 mm. Boor, pluggen plaatsen en vlaggestokhouder erop schroeven.

Ophaallint van het rolluik vervangen

Het ophaallint van een rolluik op de slaapkamer op de eerste verdieping is geknapt. Het rolluik is ongeveer 3 meter breed, het is geen trekband maar de band wordt opgewonden via een spindel, hoevvel kost het ongeveer om dit te repareren en is dit op korte termijn mogelijk.

Reparatie schrob/zuigmachine

Reparatie schrob/zuigmachine.

Het plaatsen en lijmen van ...

Het plaatsen en lijmen van casco-elementen voor een nieuw te bouwen huis. Snelbouwsysteem van gasbeton. Elementen worden normaal geplaatst met een kraantje.