Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor duoblok vervangen:

duoblok vervangen

Wij hebben een nieuw toilet aangeschaft. Het gaat om een toilet duoblok gekocht bij Praxis. Deze moet het oude duoblok vervangen. Allebei vloeraansluiting, wij zijn opzoek naar een vakman die de oude kan verwijderen en afvoeren en de nieuwe kan aansluiten.
Onze klant uit Meerssen (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor duoblok vervangen uit heel Nederland:

Wcpot vervangen

Ik wil graag een nieuwe toiletpot. Het duoblok is gebroken. Heeft onder uitlaat. Dit blok moet vervangen worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Toilet vervangen en kasten plaatsen

1. Het verwijderen van oud toilet + reservoir en plaatsen van duoblok en een fonteintje 2. Een witte kast op maat met draaideuren. Afmeting: B2300xH2400xD600. Beschrijving: Links en rechts een hoge kast met bovenin 2 of 3 planken en daaronder hang. Tussen deze 2 kasten komt een kast van 1200 hoog welke bedoeld is voor hang. Op deze lage kast komt een TV. Achter de TV blijft open (dus geen achterwand). Tekening bijgevoegd.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, de afmetingen zijn 1.58 x 3.94 meter. Er staat nu een muurtje met electra als afscheiding van de douche, die moet weg om plaats te maken voor een complete douchecabine. Het toilet is een duoblok en moet vervangen worden door een senioren duoblok. Wastafel is aan de kleine kant en daar wil ik graag een wastafel inclusief meubel.

Duoblok vervangen

Graag Bestaand duoblok vervangen door nieuw duoblok en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Toilet vervangen

Ik wil graag mij toilet vervangen en laten aansluiten. Toilet inclusief waterreservoir. De afvoer moet gewoon de grond in. Ik heb een toilet gezien bij praxis duoblok: aqz geb duoblok compac Livenza (Euro 299,00). Het toilet bevindt zich op de begane grond.

Toilet vervanging :van duoblok naar inbouwtoilet

Momenteel heb ik een duoblok en wil deze vervangen door een hangend inbouwtoilet gaarne prijsopgave all in dwz incl.afwerking met tegels.

Duoblok plus toilet vervangen

Oude vlakspoel ao wc pot vervangen door diepspoel ao pot

Toilet duoblok plaatsen en aanpassing waterleiding en riool

Wil alleen vervangen van mijn toilet en de daarbij gepaard gaande mogelijke aanpassing op waterleiding en riolering laten doen. Afvoer toilet zit in de vloer en op ongeveer 25/26 cm van de wand (hart gemeten). afmeting toilet lxb 115 x 85 cm Type toilet waaraan ik denk is Aquazuro duoblok Savio.

Duoblok plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn toilet kan vervangen voor duo blok - Duo blok is aanwezig

Duoblok vervangen en aansluiten op sanibroyeur

Duoblok afvoeren en een nieuwe plaatsen. Deze moet aangesloten worden op een sanibroyeur.