Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor dressoir .monteren:

Dressoir .monteren

Ik wil graag een dressoir 151x89x35 cm in de keuken gemonteerd hebben. Bovenstaand de afmetingen. Hoe lang gaat zoiets duren? Bij succesvol montage zijn er meerdere mogelijkheden aangezien ik midden in een verhuzing zit. Denk aan lampen de- monteren en 2x gordijnen incl. Rail ophangen.
Onze klant uit Meerssen (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dressoir .monteren uit heel Nederland:

Monteren van nieuwe meubels

Ik krijg vrijdag a.s. nieuwe meubels geleverd die nog gemonteerd moeten worden. Het gaat om dressoir, vitrinekast, tv-meubel, eettafel en het plaatsen van een tv aan de muur

Meubels en lampen in huis monteren

Ik zoek iemand die lampen bij mij in huis kan ophangen en een dressoir eetkamertafel + 4 stoelen in elkaar kan zetten.

Diverse klussen in huis

Ik ga binnenkort bij IKEA 3 PAX kledingkasten, een klein dressoir en een bureau kopen. Ik wil die na levering graag in elkaar laten zetten. Verder wil ik graag een klein kamertje laten behangen en 2 lampen en een spiegel laten monteren. Ik wil graag een offerte ontvangen met uw opgave per onderdeel van de montagekosten.

Hangkast aan de wand monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van een hangkast aan de wand. Het gaat om een kast met 2 lades van 40 centimeter diep en 120 centimeter breed. Het is een soort van dressoir kast.

Nieuwe badkamer monteren

Ik ben opzoek naar iemand die mijn badkamer kan monteren. Bestaande uit glazen want plaatsen,douche dressoir en kast en het plaatsen van een radiator als laatste moet alles afgekit worden. Ik zou graag willen weten wat me dit gaat kosten of het eventuele uur tarief.

Diverse meubelen monteren

Ik wil een tvmeubel, barkast , dressoir en een salontafel in elkaar laten zetten.

Dressoir monteren

Ik heb dit dressoir gekocht: https://www. Wehkamp. Nl/wonen-slapen/kasten/dressoirs/dressoir-moss/C28_8KA_H2J_202949/ en wil dit graag laten monteren. Er is geen handleiding bijgeleverd, maar alle onderdelen hebben wel nummers en cijfers. Je moet dus wel een beetje verstand van het monteren van dressoirs en de onderdelen hebben, denk ik. Meeste materiaal is meegeleverd, nog wel basis materiaal zoals schroevendraaier nodig. Het liefst op korte termijn.

Dressoir en TV-meubel monteren

Ik heb een dressoir en een tv meubel dat nog in elkaar moet worden gezet. Helaas ben ik zelf (zijnde een vrouw) niet handig en dit gaat mij niet lukken. Graag ontvang ik een kostenopgaaf om deze twee meubelstukken op korte termijn in elkaar te zetten. Ik heb zelf geen gereedschap.

Meubelstukken laten monteren

Ik wil een aantal meubelstukken laten monteren bij aflevering. Het betreft een vitrinekast met drie deuren, een TV-meubel en een dressoir met twee deuren. Meer details kan ik later geven. De meubels komen eind oktober of november binnen. Kunt u een indicatie van de kosten voor de montage geven?

Houten jaloezieën, meubels en lampen monteren

Montagewerk in huis. Klant heeft een tweetal houten jaloezieën gekocht die ze wil laten monteren. In de woonkamer is het een maatwerk jaloezie (levertijd Gamma geschat op 3 weken) en in de slaapkamer betreft het 1 raam dat uit 3 delen bestaat. Hier moeten drie delen jaloezie voor gemonteerd gaan worden. Tevens dienen er een tweetal plafonnières gemonteerd en aangesloten te worden in diverse ruimtes. De elektrische aansluiting zijn op de juiste plaats aanwezig. Klant wenst eventueel ook meubels te laten monteren. Dit betreft een dressoir en salontafel. Mogelijk moet dit later worden uitgevoerd, omdat de levertijd nog niet bekend is.

Partners

Partners van Casius