Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Meerssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Meerssen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Meerssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Meerssen of directe omgeving.

79 klanten uit Meerssen bevelen een bij Casius in Meerssen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Meerssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten, geluidsisolatie tussenmuur, diverse klussen in huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Meerssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Meerssen:

duoblok vervangen

Wij hebben een nieuw toilet aangeschaft. Het gaat om een toilet duoblok gekocht bij Praxis. Deze moet het oude duoblok vervangen. Allebei vloeraansluiting, wij zijn opzoek naar een vakman die de oude kan verwijderen en afvoeren en de nieuwe kan aansluiten.

Zwembadfolie aanbrengen

Ik wil een gemetseld en geïsoleerd zwembad laten bekleden met een folie hiervoor zou ik graag een offerte ontvangen. De afmetingen zijn 8 x 4 x 1,60 meter met een gemetselde hoektrap van 3 treden.

Rolluik lint vervangen

Bestaande lint is los gegaan. Nieuw lint aanbrengen is gewenst. Betreft slaapkamer raam voorzijde en is per ladder makkelijk bereikbaar.

Dressoir .monteren

Ik wil graag een dressoir 151x89x35 cm in de keuken gemonteerd hebben. Bovenstaand de afmetingen. Hoe lang gaat zoiets duren? Bij succesvol montage zijn er meerdere mogelijkheden aangezien ik midden in een verhuzing zit. Denk aan lampen de- monteren en 2x gordijnen incl. Rail ophangen.

Spanplafond plaatsen

Wat zou het ongeveer kosten om een spanplafond te laten plaatsen voor ongeveer 120 m2? Die 120 m2 bestaat uit een woonkamer en een aparte ruimte met de keuken en hal die naar elkaar overloopt.

Rolgordijn ophangen

Ik wil graag een rolgordijn laten ophangen, ik weet alleen niet zo goed of deze aan het plafond of aan een afdeklat aan de wand opgehangen moet worden.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Graag zou ik gebruik willen maken van de inmeet- en montageservice voor een plissegordijn van ongeveer 2.5 meter. Het gordijn ga ik bij Gamma bestellen. Graag zou ik per email meer informatie hierover ontvangen wat betreft de kosten en het aanvragen.

Defecte linten van een rolluik repareren

Een rolluik eerste verdieping geknapt, andere rolluiken checken en wellicht een motor plaatsen in rolluik keuken

Ontstoppen afvoer

De afvoer van mijn vaatwasmachine is verstopt. Het water loopt te langzaam weg waardoor de afvoerpijp overloopt. Met ontstopper krijg ik het probleem niet opgelost.

Verbouwing huis

Verbouwing woning.

vriend verbouwt huis krijgt hernia

Een van mijn vrienden heeft een oud huis gekocht en is in oktober vol energie heel hard aan het werk gegaan. Zijn vrouw en hun pasgeboren kindje zouden tijdelijk bij moeder wonen tot het klaar was. Nu ligt ineens alles stil, hij blijkt een hernia te hebben volgens de mri en hij maakt zich ontzettend zorgen hoe het nu verder moet. Wij hebben met dit gezinnetje ontzettend te doen, dit is gewoon ontzettende pech

spouwmuurisolatie enkele buitenmuren

spouwmuurisolatie enkele buitenmuren

Wij willen graag dat de oude tegels en ...

Wij willen graag dat de oude tegels en wc worden verwijderd,en dat dit nieuw word geplaatst!!!

Wij hebben een woning van 40 jaar oud ...

Wij hebben een woning van 40 jaar oud gekocht,en willen graag nieuwe keukenaparatuur laten inbouwen,zoals een Combinatieoven, een gaskooplaat, een spoelbak en kraan,en een nieuwe sierstrip langs het aanrecht.En omdat alles wat ouder is willen we graag dat de Gasaansluiting van de Kookplaat word vernieuwd