Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor nieuwe keukenkraan en advies:

Nieuwe keukenkraan en advies

Ik wil mijn huidige (zit op het granieten aanrechtblad vast) keukenkraan laten vervangen door een nieuwe keukenkraan. Daarvoor wil ik dat een monteur eerst kijkt naar de huidige keukenkraan (deze zit los en blijft ook los zitten), zodat hij kan aangeven welke kraan ik kan kopen en weet hij ook hoe hij de nieuwe keukenkraan in mijn bestaande aanrechtblad moet installeren.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keukenkraan en advies uit heel Nederland:

Keukenkraan vervangen en op nieuwe boiler aansluiten

Ik heb een Floww systeem dat inmiddels geen warm water meer levert. Waar je een duur filter voor moet aanschaften elk jaar. Het systeem zat al in de keuken toen ik he huis kocht. Ik wil graag een nieuwe kraan met evt boiler of weer op de warm water leiding. Ik weet niet of dit nog kan. Het is een chaos in het keukenkastje. Wie geeft een goed advies met betaalbaar advies ?

Keukenkraan repareren en monteren

Ik wil een bij Gamma gekochte keukenkraan laten monteren. De huidige lekt, kan die eventueel gerepareerd worden? Vroeger een leertje, tegenwoordig complete vervanging? Gaarne advies.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan laten vervangen. We hebben een kleine keuken boiler. Ook graag advies wat een passende en gelijkende kraan is. 10 cm ingekort aan

Keukenblad plaatsen

Wij willen graag een keukenblad met spoelbak laten plaatsen van composiet, inclusief het aansluiten van de gaskookplaat en keukenkraan die we allemaal bij Gamma kopen. Graag wil ik dat iemand langskomt om het op te meten en dan advies kan geven betreft keukenblad en vervolgens ook komt plaatsen. Geen voorwerk.

Waterschade aan een keukenkastje herstellen

Na lekkage keukenkraan is er waterschade aan het keukenkastje. De achterkant (rand van hardboard alleen), onderkant en zijkant van de kast zijn beschadigd. Delen of de hele vervangen? Graag uw advies en offerte. De keuken zat er al in dat we het huis kochten en we weten niet welk merk het is. Hij zal circa 14 jaar oud zijn. De schade moet aangemeld worden bij de verzekeraar.

Meerdere loodgieterswerkzaamheden

We willen graag een offerte ontvangen van een loodgieter voor de volgende werkzaamheden: Kit en voegen vervangen in de douchecel (3 wanden betegeld en een deur); 4 thermostaatkranen op 4 radiatoren plaatsen; Mengkraan in de keuken vervangen; Advies over de te kopen materialen (keukenkraan en thermostaatkranen).

Keukenkraan en keukenboiler nakijken en indien nodig vervangen

Wij hebben in onze keuken een Inventum boilertje van ongeveer 5 jaar oud. Momenteel geeft de keukenkraan maar een ministraal warm water en we hebben begrepen dat dit kan liggen aan de inlaadcombinatie of ontlaadklep. Er kan ook nog sprake zijn van kalk in de leiding. We laten dit graag even bekijken en ontvangen dan uw advies over de beste aanpak en de kosten. Indien nodig moeten er een nieuwe kraan en boiler gemonteerd worden.

Standaard keukenkraan vervangen

Ik wil de standaard kraan in mijn keuken, welke bevestigd is op het aanrechtblad, gaan vervangen door een nieuwe. De kraan welke ik op het oog heb is de GROHE Eurosmart Cosmopolitan, echter heb ik geen idee of ik nog ergens op moet letten voor ik de kraan aanschaf. Hiervoor zou ik graag professioneel advies willen krijgen en de totale kosten van het vervangen van de oude kraan door de nieuwe.

Keukenkraan vervangen en vaatwasser stabiliseren

Oude keukenkraan van het merk Grohe moet vervangen worden. Verder is de inbouw vaatwasser ooit vervangen maar deze staat niet stabiel en valt naar voren bij het inladen. Hier moet een oplossing voor worden bedacht. Graag uw advies en een offerte.

Vochtprobleem, afvoerprobleem en waterslag verhelpen

Bij de aankoopinspectie van onze woning is vocht bij de riolering geconstateerd tpv het toilet. De badkamer afvoer is niet goed (met bocht) waardoor het snel verstopt en er is waterslag bij gebruik van de keukenkraan. Graag zou ik met u een afspraak maken voor advies en een offerte.